Откраднат живот - ТЕМА 37 Критична точка... Любовта е очакване

• 38 466
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Ели, когато щяха да правят лапароскопската демонстрация, пациентът разказа на Калин, че преди време е пострадал и не е можел да ходи. Посещавал всички мачове на Гришо и той му подарил една тенис топка с автограф, на която е написал "Победител". Пациентът я подари на Калин, за да е успешна операцията. След края ѝ, когато Калин и Марио стопиха ледовете, Калин я подари на Марио. Явно Марио сега ще му я върне за кураж.

# 526
Fairy , благодаря , нещо съм го пропуснала Relaxed
Дона , аз  имах впредвид  ,че Зори не е длъжна  да му "клекне"  , за да не  пострада егото му .А това да разбере защо е назначен на работа там,  също може да му подейства отрезвяващо , а не да се мисли  за толкова велик , че да си вкарва  на своя глава пациенти с експериментално лечение и т.н. , да не се повтарям .

# 527
Зорница може да му клекне, само ако е бясна на Марио. Напук на него и на собствените си чувства.
Явно прасето ще се постарае в тази посока.
Но ми се иска да ѝ дадат малко почивка от това и да я оставят да поработи. Обичам да я гледам в ролята ѝ на лекар. А пък на Марио му позволявам междувременно да вземе да страда. Да му дойде акъла в главата. И да я засича из операционните, а тя да му дава пълен ингор. Smiling Imp

# 528
Зорница може да му клекне, само ако е бясна на Марио. Напук на него и на собствените си чувства.
Но ми се иска да ѝ дадат малко почивка от това и да я оставят да поработи. Обичам да я гледам в ролята ѝ на лекар. А пък на Марио му позволявам междувременно да вземе да страда. Да му дойде акъла в главата. И да я засича из операционните, а тя да му дава пълен ингор. Smiling Imp

Само дано да не забие в тази посока - да е с Тони, за да дразни Марио.

# 529

Само дано да не забие в тази посока - да е с Тони, за да дразни Марио.
Всичко друго, само не и това. Банално ще ми е вече. А и не искам Тони да страда все пак и да бъде подлъган само защото тя е решила да дразни Марио. Това ще е гадно от нейна страна.

# 530
О, аз не мисля, че тя би направила нещо такова съзнателно. По-скоро ще е моментна реакция вследствие на яд. Ще ги видим.

Виждам от промото, че и Евгения ще продължи да страда, че е виновна. Радвам се, че здравият разум на Кръстева е на мястото си и ще ѝ налее малко мозък.

# 531
  • Разпиляна във въображението
Каквото и да стане Тони все някога ще разбере че е все втори - нает е на работа заради брат си, и брат му първи е опознал библейски Зорница. Сори, момче! Дай да ти търсим друго момиче Simple Smile

# 532
О, аз не мисля, че тя би направила нещо такова съзнателно. По-скоро ще е моментна реакция вследствие на яд. Ще ги видим.

Виждам от промото, че и Евгения ще продължи да страда, че е виновна. Радвам се, че здравият разум на Кръстева е на мястото си и ще ѝ налее малко мозък.

Надявам се разумът да надделее над яда й и да се усети навреме. Тя самата знае колко е гадно да си играят с чувствата ти.

# 533
Ще ми е неприятно ,  ако Бамби  продължи да тропа с копитото и да блее : "Искам Кака -а-а " , а онези двамата да се  свиват и да го чакат да му мине  , за да не го обидят . По-добре е някой да му каже  какво се е случило между тях .

# 534
Ще ми е неприятно ,  ако Бамби  продължи да тропа с копитото и да блее : "Искам Кака -а-а " , а онези двамата да се  свиват и да го чакат да му мине  , за да не го обидят . По-добре е някой да му каже  какво се е случило между тях .

Това ще е единствения разумен ход от тяхна страна.В противен случай той е в правото си.

# 535
  • София
Ами то реално нищо няма между тях. Не са гаджета, не са любовници, никой нищо не предприема.

# 536
  • Разпиляна във въображението
Най-малкото проявяват интерес един към друг.

# 537
Как си представяте някой от двамата да отиде при Тони и да каже - ми, всъщност ние правихме секс. Grinning
Марио как да му го каже - ъъъ, таковата, брат, то ти хубаво искаш да си с нея, ама аз вече я минах. Примерно.
А Огнянова пък изобщо няма потребност да му казва какво са правили, щото не е негова работа. Тя вече му обърна внимание, че не иска да прекрачват приятелската граница. Той от първия път не разбра. Дано да има втори и този път да разбере. Подозирам обаче, че и от втория няма да му стане ясно Grinning

# 538

Представям си как Зорница му казва :

Тони, ама ти не знаеш ли, че аз и Марио вече сме били заедно веднъж ?

# 539
Как си представяте някой от двамата да отиде при Тони и да каже - ми, всъщност ние правихме секс. Grinning
Марио как да му го каже - ъъъ, таковата, брат, то ти хубаво искаш да си с нея, ама аз вече я минах. Примерно.
А Огнянова пък изобщо няма потребност да му казва какво са правили, щото не е негова работа. Тя вече му обърна внимание, че не иска да прекрачват приятелската граница. Той от първия път не разбра. Дано да има втори и този път да разбере. Подозирам обаче, че и от втория няма да му стане ясно Grinning

Зависи как му го каже. Подозирам обаче, че тя няма да говори с Тони, а ще изприпка при Марио да му държи сметка защо не си е свършил работата. Ще се посдърпат и ще завършат с целувки или каквото и да е там.
И после пак ще крият.

Общи условия

Активация на акаунт