Откраднат живот - ТЕМА 37 Критична точка... Любовта е очакване

• 38 462
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Че каква работа има да си е свършил Марио? Не вярвам да му държи сметка за каквото и да било. Марио полага усилия да я накара да си мисли, че просто е гадна гад, на Зорница няма да ѝ хрумне, че Тони е замесен по някакъв начин.

# 541
  • София
Или пък Тони ще ги види и ще стане скандал между братята.

# 542
Че каква работа има да си е свършил Марио? Не вярвам да му държи сметка за каквото и да било. Марио полага усилия да я накара да си мисли, че просто е гадна гад, на Зорница няма да ѝ хрумне, че Тони е замесен по някакъв начин.

Ако Тони нещо й се обясни в любов, би трябвало Зорница да загрее.....и все пак да каже на Марио - брат ти такова....явно не знае какво е стнаало между нас?

Това съм на 90% убедена, че ще се случи. И ще е доста гадничко и Тони ще е в правото си да държи сметка на брат си.

# 543
Ето това ми се вижда по-вероятно.
Моята кристална топка така ги вижда нещата - Тони ще каже там, каквото има да казва на Зорница, тя няма да откликне на чувствата му. Тони ще сподели с Марио и на Марио ще му падне гарда. Ще почнат пак да се засичат по ъглите на болницата, Батко ще се пази от нея, но не твърде усърдно и в един момент Тони ще разбере. И ще стане буря. Досега в техния живот Тони винаги е бил виновният, а Марио - добрият. Това го каза самият Тони, Мона също му каза, че брат му винаги е бил по-добрият от него и Тони живее в сянката му. Марио винаги е бил спасителят. Ще дойде момент, в който Марио ще сгафи спрямо брат си и той ще е свързан със Зорница.

Дона, не вярвам изобщо Зорница да каже нещо на Марио. И не вярвам, че тя очаква Марио да е казал на когото и да било, най-малкото на Тони.

# 544
Тъй като нито големия Ковачев, нито Зори ще признаят на Тони какво се е случило между тях, в духа на сценаристите е Тони да ги подслуша/види и да загрее какво става, ама доста има да се лута преди това с изплезен език по Зорница.

# 545
Все забравям да пиша, че в деня на инцидента Наталия беше с разкошно палто. Някой с информация на коя марка е? Искам гооо. Heart Eyes

# 546
Какво да обясняват на Тони, като между тях за сега  няма никакви отношения, освен колегиални? Това в банята остава завинаги тяхна тайна. Тони и да се обясни на Зорница, сигурна съм, че тя мило ще му откаже. Няма по никакъв начин да използва Тони за да накара брат му да ревнува. Двамата - Зорница и Марио тепърва ще се откриват. Дано няма още драми и да ги връщат в изходна позиция. Разчитам на Марио да вземе инициативата в свои ръце. Сега я опознава в различни ситуации и вижда, какво Слънце е Зорница.
Искам тях да гледам!
В повече са ми драмите с Калин, който след няколко серии и много драми ще се оправи. Мона да се качва на самолета, да заминава и да не се връща, че ми писна 10 серии с нея да ме занимават.

# 547
  • Разпиляна във въображението
Като нищо Зорница може да каже на Тони за брат му Simple Smile

# 548
Нищо няма да му каже Зорница, защото Марио само я обърква. Ако нещата след целувката бяха продължили в тази посока и бяха продължили да се сближават, може би щеше да му каже. Сега какво да му каже - аз май харесвам брат ти, ма той се държи като прасе, та не знам харесвам ли го, искам ли да му шибна един... Grinning

На мен драмата с Калин ми е интересна - интересно ми е как той ще се справи, как Наталия ще се справи и ще се държи с него, интересно ми е да я видя силна и смела. Много ми е трогателно и отношението на колегите, изразът на обич и внимание. Само Евгения ако може да мирне, че нея не мога да я понасям в ролята на невменяема.

# 549
Все забравям да пиша, че в деня на инцидента Наталия беше с разкошно палто. Някой с информация на коя марка е? Искам гооо. Heart Eyes

Аз пък харесах палтото на Фотева, което носеше, докато Стилянова и Фотев разговаряха в джипа.

# 550

"Ако Тони нещо й се обясни в любов, би трябвало Зорница да загрее.....и все пак да каже на Марио - брат ти такова....явно не знае какво е стнаало между нас?"

Не ми се вярва. Тя от къде може да е сигурна, че за Марио случката е от значение? Още повече, че тя отиде при него, докато човекът се къпеше и нищо не подазираше.
Това, че е била еднократно с Марио може и да не впечатли толкова Тони. Той знае, че брат му до сега не е влагал чувства в отношенията си със жените, а само кекс.

# 551

Аз пък харесах палтото на Фотева, което носеше, докато Стилянова и Фотев разговаряха в джипа.
И зеленото на Генадиева не беше зле Joy
Трябваше да следя по-внимателно финалните надписи.

# 552
А на мен ми хареса много розовата рокличка на Фотева Grinning

Накрая на надписите са изредили доста - Калиопе, Теранова, Лий Купър, Laurel. На някои от тия ще да са дрешлетата Simple Smile

# 553
Днес май ще првъртя епизодите, за да гледам палта, а не сцените на Зорница и Марио Joy
Заинтригувахте ме

# 554
Ами Наталия и Калин ми поомръзнаха. Предишният сезон само с тях ни занимаваха. Е, да, сега ще видим зряла, пораснала, отговорна Наталия, но това е предвидимо.
Искам Зорница и Марио!

Общи условия

Активация на акаунт