Откраднат живот - ТЕМА 37 Критична точка... Любовта е очакване

• 38 450
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • Ню Йорк
Двамата братя са безкрайно безполезни като лекари...

# 556

Защото....?

# 557
И твоя пост в момента беше безполезен. Май беше колкото да напишеш нещо. Искам да видя две причини поне поради които смяташ така.

# 558
И твоя пост в момента беше безполезен. Май беше колкото да напишеш нещо. Искам да видя две причини поне поради които смяташ така.

1. Да се скандализираме и отговорим.
2. Виж едно Joy
3. Виж две Joy

# 559
Принцесата е хейтър.

# 560
Не знам хейтър ли е, принцеса ли или жирафче, Joy ама като ще критикува да е смислено поне.

# 561
А къде го гледате това промо, дето Зорница и Марио са на нож ?

# 562
А къде го гледате това промо, дето Зорница и Марио са на нож ?
По телевизията.

# 563
 Peace Всеки има право на мнение и "мнение"  newsm57

И аз предпочитам да дават повече  неща с новите герои . Нека върви трагедията с Калин успоредно , но няма да издържа  ако  предимно с това  пълнят епизодите  Naughty

# 564
В новите герои има толкова хляб, че могат да изпълнят още два сезона поне Grinning
Двамата братя като безполезни лекари, например, са много интересни - и двамата решиха трудни случаи по великолепен начин, взаимодействието на Марио с пациентите е много хубаво, а пък покрай Фотеви има тооолкова потенциал.
Аз се надявам само Мазовата драма да свърши по-скоро. Или да я прехвърлят на мама Мазова, тя ще се оправи Grinning

# 565
Аз силно се надявам от трагедията с Калин да извадят на показ положителните неща - че макар и да паднеш, когато имаш любов и подкрепа около себе си, чудесата се случват, стига да вярваш и да го искаш силно. Искам да виждаме силния дух на Наталия, борбеността на Калин, вярата и куража на всички лекари и близки и знам, че ще го вдигнат на крака! Защото две дами го чакат да ги води на разходка 😘
(Само, ако може на Жени да й сменят хапчетата!)   

# 566
Спомена се мама Мазова. Та снощи съвсем  случайно я гледах във филм от 198х година. Много красива тази Пламена Гетова, а също и Мария Каварджикова !!

# 567
Въртяха се едни снимки на Ваня като пациент в болницата, предполагам, че наближават тези сцени и ще ражда скоро. Само, че каквато е куку, не знам дали не е по-добре да си седи бременна, че с раждането на детето идват още главоболия за Мазови...

Шопов днес цял ден пуска стори в Инстаграм от болницата, явно снимат усилено. 

# 568

УПЛАШИХ ЛИ ВИ  Shocked !!!  Joy hahaha
НЕНАПРАЗНО В АМЕРИКАНСКИТЕ ПРОДУКЦИИ Е ИГРАЛ   ТЕРОРИСТ .

# 569

Ама много сериозен този Марио значи. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт