Откраднат живот - ТЕМА 37 Критична точка... Любовта е очакване

• 38 448
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Ахахахахха Joy Кралят Елен като малко Бамби не е много сгоден Joy

Между другото, Ели, в едно предаване Теодора Духовникова говореше за Велислав и каза, че той е актьор, който има много френско излъчване. Явно не само ние го оприличаваме така Grinning

Последна редакция: чт, 22 мар 2018, 17:56 от Fairy

# 571
Ауууу.... сега е доста по-привлекателен 😉

# 572

...Между другото, Ели, в едно предаване Теодора Духовникова говореше за Велислав и каза, че той е актьор, който има много френско излъчване. Явно не само ние го оприличаваме така Grinning

Значи е играл  роли на  арабски терорист с френски произход  #2gunfire
Те и сегашните му снимки са леко страховити . Велислав е чаровен като го гледаш как играе .

# 573
Леле, какви са тия снимки? Аз ли да идвам да ви показвам какво е симпатичен мъж?Joy

# 574
Като гледам как драматично се разделя Мона с Тони, се чудя дали няма да тръгне уж към Германия , а по пътя да почине внезапно. Просто да е имало някакво вътрешно усещане и това да се окаже вярно за повече трагедия.

Жени от първия сезон не я понасям. Едно такова накъсано говори и един път не я сресаха като хората.

# 575
  • тук, на мястото си
Сякаш не е същата Мария Каварджикова, която игра в Дървото на живота.

# 576
  • София
Мария Каварджикова не е виновна, тя е отличен актьор. В момента това се иска и това играе.
Обвиненията да се насочат към режисурата.

# 577
На мен ли ми се стори или писмото на Тасев беше от Вяра?

# 578
На мен ли ми се стори или писмото на Тасев беше от Вяра?

От Вяра беше, няма от кой друг. Картичка, сигурно.

Тони беееееееееееееееееее
Марио беееееееееееееееееееее
Що така???

# 579
Е тия двамата сериозно ли за един паяк се сдърпаха? Joy Май познах, че е силно преувеличено само за промото. Grinning

# 580
Ще помоля, който има възможност да разказва с няколко думи на рекламите за клетите негледащи душици.

# 581
Е тия двамата сериозно ли за един паяк се сдърпаха? Joy Май познах, че е силно преувеличено само за промото. Grinning

Да беееее! Накрая на епизода романтично ще й покаже живия паяк Wink
За Бога, Наталия наистина ли иска това от него!?!?!??!?!?!?!?!?!??!?
И как използва вината му! Е не съм съгласна

# 582
Направи го нарочно, според мен, за да я накара да го мрази и така тя да се Фърли в обятията на как беше Simple Smile Бамби Simple Smile

# 583
  • Разпиляна във въображението
Моите дечурля се развикаха и не разбрах какво поиска Наталия.

# 584
  • София
Наталия си беше такава и миналия сезон. Никаква промяна. Тогава исках да я заминат нанякъде, но уви Simple Smile
Поиска Тони да подмени резултатите на Калин, та той като ги види да не се отчае. Той отказа и тя му заяви, че е виновен за инцидента и как така поне заради това не го направи... Голяма тъпотия.

Общи условия

Активация на акаунт