Откраднат живот - ТЕМА 37 Критична точка... Любовта е очакване

• 38 446
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Мелани,, прогнозата за Калин е неясна. Наталия иска да го излъжат, че всичко е наред като подменят снимката от ЯМР
Марио щеше да си ходи, викнаха го по спешност, Тони му каза, че ще води Огнянова вкъщи да не се връща до сутринта. Марио каза ок, обаче е бесен. Трябва да оперира с Огнянова, пациента си имаше паяк, Марио му го взе и уж го уби. Сигурна съм, че не е, но сега Зорница мисли, че е жесток човек. Зорница отряза Тони за излизането, каза, че ще изведе Наталия. Това е досега.

# 586
Аз чак не можах да повярвам, че драмата стана заради някакъв паяк. Гледам, мигам, викам си - пропуснах нещо, ще вляза да питам в темата...

# 587
Не е паяка. За нас, вас и тях е просто един паяк. Пациентът живее с него десет години и го обича. Аз също бих реагирала като Зорница. Но съм убедена, че паякът е жив и здрав. Марио е бесен, сърдит и т.н, но не е жесток, не би направил такова нещо. Накрая на епизода Зорница ще намери паяка, а Марио ще разбере, че не е излязла с Тони.

# 588
  • Разпиляна във въображението
На мен ми се стори, че Зорница каза на Наталия, че ще излизат с Тони, но другата й каза, че има нужда от него. Оф, трябва да гледам сериала с - 3 деца

# 589
Марио как отряза Тони, като го помоли да му остави апартамента свободен цяла нощ - "Дължиш ми ново яке" Joy

# 590
Какъв е смисъла да се подменя снимката от ЯМР, Калин не е идиот много добре ще се досети какво му е.

Тони, милия призна, че той е виновен Марио да е такъв пън. Joy

# 591
  • София
Според мен не е изхвърлил паяка. Така я накара да си помисли.
Калин не е, ама жена му е. И защо тя трябва да пази майка си от новините за Калин?

# 592
Мириел, Тони покани Зорница на бар. Тя му каза, че ще излезе с Наталия. Тони искаше да се натресе с тях, Зорница го отклони.
Дойде Наталия, викна го и помоли Тони да подмени ЯМР. Зорница й го каза много точно - жестоко е спрямо Калин такова нещо.

# 593
Хахахаха, готини са! Трудно се работи така Simple Smile Спайдърмен, ветеринар Simple Smile Много напрежение, много Wink
Леле, паякът да не тръгне из болницата и да ухапе някой?

# 594

УПЛАШИХ ЛИ ВИ  Shocked !!!  Joy hahaha
НЕНАПРАЗНО В АМЕРИКАНСКИТЕ ПРОДУКЦИИ Е ИГРАЛ   ТЕРОРИСТ .
в имдб класацията за най-добър злодей беше на 70то или 73то място, забравих вече, от около двеста холивудски знаменитости😎

# 595
Жестоко се хапят, много ме кефят Heart Eyes

# 596
  • София
За момент забравих да изразя “радостта” си от появата на психиатъра/психоаналитика или какъвто е там 😁😁😁

# 597
Наталия я разбирам донякъде - в момента е под афект, мисли само за доброто на Калин, но да го излъже не е вариант, той не е глупав, а освен това е лекар. Това, което каза на Тони беше жестоко обаче, точно в този момент, когато и без това се смята да виновен за случилото се.

Зорница и Марио пак се джафкат и то в операционната. Тя го захапа за чувствата, които не признава. Добре му го каза - той не иска да признае, че има нещо към нея.  Романова как гледаше и се чудеше какво става. И въпросът й  - "Какво пропускам?", а Марио отговаря "Инициативата, д-р Романова." Grinning

Последна редакция: чт, 22 мар 2018, 23:57 от yanitsa.s

# 598
Евгения не е добре, тая жена...
Не че е малка трагедията с Калин, но тя се държи сякаш е умрял.

# 599
Евгения не е добре, тая жена...
Не че е малка трагедията с Калин, но тя се държи сякаш е умрял.
Ужасна е.
Стаменова в църквата ми идва в повече...

Общи условия

Активация на акаунт