Откраднат живот - ТЕМА 37 Критична точка... Любовта е очакване

• 38 390
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • София
100% разбра. Още като видя снимката.

# 616
  • Разпиляна във въображението
И Калин да не почне да се преструва, че вярва?

Явно затова Зорница е на килимчето пред Захариев.

# 617
  • тук, на мястото си
Това с попа не ми хареса. В миналия сезон един католик им беше на всички изповедник, а сега православен се държи така. Много голям минус на сценаристите.

# 618
  • Ню Йорк
Невероятно изпълнение на Ернестина Шинова, доплака ми се, а аз много не се трогвам на филми.
За сметка на това уроложката за пореден път с малоумни изцепки, това за паяка счупи тъпомера. Не разбирам актрисата е толкова некадърна, че всичко и се получава тъпо или сценаристите и се подиграват  newsm78

# 619
  • София
Кумчо Вълчо й бях 😁😁😁
Тия двамата плачат за уволнение. Тони пак е наясно с всичко, ама пак от добра воля. На Огнянова не й знам проблемите вече какви са та все ги дроби такива. Прав е Захариев за всичко!
А, извинявам се, ако несправедливо обвиних Тони в случая. Децата играят в коридора и не чувам всичко 😁 Хем се затворих 😁😁😁 (баща им е там де, да не помислите нещо...)

# 620
Ихххххх, как нахендриха Тони сега Sad Без вина виновен Sad

# 621
Само да кажа, че много, ама наистина много харесвам Марио!!!

# 622
Еееееееее, в същото заведение ли???
Тасев да внимава какво ще каже!
МАрио е страхотен. Как гледа Зорница....а тя няма да разбере за паяка....

# 623
Ееее, горкият Марио Cold Sweat
Знаех си, че паячка е жива Heart

# 624
Тони да не би да целуна Зорница?
Горкият Марио, ще и се любува отдалече ако не продължава в същия дух

# 625
Еми туй беше - Марио видя да се целуват и отиде при другата. Този Тони, този Тони! Откъде видя някакви индикации, че тя иска да е с него?

# 626
Брех колко ще е настъпателен Тони! Зорница дали видя, че Марио е там?
Усещам,ч е Тони няам да спи със Зори, но МАрио ще спи с девойката. Пак ще стане мазало

# 627
Тия двамата плачат за уволнение. Тони пак е наясно с всичко, ама пак от добра воля. На Огнянова не й знам проблемите вече какви са та все ги дроби такива. Прав е Захариев за всичко!

Съгласна съм. Незаконно лечение, подправяне на резултати,... че и се обиждат като им се кара Захариев.

# 628
Зорница видя Марио и в момента, в който го видя, Тони й обърна лицето и я целуна Cry
Марио е разкошен. Не заслужава да страда така...правилно ли разбрах от монолога му и начина, по който гледаше Зорница, че празнотата му се е отворила заради нея?

# 629
Много гаден край, ама много.
Що не си я придърпа ое в началото Марио към себе си, сега ги гледа в заведението и страда

Общи условия

Активация на акаунт