Откраднат живот - ТЕМА 37 Критична точка... Любовта е очакване

• 37 891
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Определено ставаше въпрос за Зорница, ето го монолога му Heart:
"Когато в нас се отвори дупка, след нея
идва само празнота... Може ли нещо да
я запълни? Да спре чувството, че бягаш
далече, за да търсиш загубеното...
Или тя е от онези празнини, които не
се запълват. Търсиш начин да я
забравиш, но празнотата не спира да
напомня за себе си... Шепне в ухото
ти, че никога няма отново да бъдеш
цял."

# 631
Ох, Марио как я гледаше - с такова обожание и в същото време с тъга, защото я вижда с брат си и знае, че заради него може да я загуби. Зорница как ли ще реагира на целувката? Да не вземе Тони да отнесе някое шамарче за това своеволие, което си позволи. Може Зорница да му се разсърди, едва ли й се искаше точно в този момент Марио да види това. Дано му даде да се разбере, че го има само за приятел. Искам Марио и Зорница заедно, но изглежда толкова трудно. Ще ни се скъсат нервичките докато станат нещата. Grinning

# 632
Ееееее да му се невиди 🤬😡

Ама тоз Тончо може ли да е толкова калпав, силно се надявам в следващата сцена Зори да му перне един зад врата, защото явно това от Захариев му беше малко.

Много ме разстрои историята с Калин.... как пък можаха и такава снимка да му дадат. Като ще я фалшифицират поне да е правдоподобно, макар че пак не е правилно. Но по този начин още повече му разбира и малкото надежда дето я има Sad 
Стаменова ме трогна Cry докато Евгения ми беше досадна, отдавна не бяхме чували Иване....
Много ми харесаха думите на Наталия - и тя, и майка й много да губили в живота, този път няма да дадат това, което имат.

Кумчо Вълчо ме разсмя, но горката Лора - малко й са ядовете с Ванчето, че сега и Мишето.

# 633
Чудех се откъде са ми познати думите на Марио

# 634
Ох, Марио как я гледаше - с такова обожание и в същото време с тъга, защото я вижда с брат си и знае, че заради него може да я загуби. Зорница как ли ще реагира на целувката? Да не вземе Тони да отнесе някое шамарче за това своеволие, което си позволи.
Дано да му перне един. Или поне да му скръцне със зъби! Ама Марио вече явно ще си мисли, че са гаджета, шом ще загражда непознати девойки.

# 635
Ох, Марио как я гледаше - с такова обожание и в същото време с тъга, защото я вижда с брат си и знае, че заради него може да я загуби. Зорница как ли ще реагира на целувката? Да не вземе Тони да отнесе някое шамарче за това своеволие, което си позволи.
Дано да му перне един. Или поне да му скръцне със зъби! Ама Марио вече явно ще си мисли, че са гаджета, шом ще загражда непознати девойки.

Човекът си гони своето
Няма да му перне един - ако му перне, Марио ще види и ще се светне, че няма да се получат нещата.
Ще му откаже културно.

# 636
Марио е страхотен човек и заслужава да бъде с жената, която обича, а не да я гледа отдалеч с друг.

А Тони се държи като разглезено хлапе, един такъв пренавит ми е. Науми си да лекува Мона, щеше да вкара цяла една болница в неприятности, само и само да го направи. Сега си е поставил за цел да бъде със Зорница и е много настъпателен. Тя му казва, че има ангажимент, той обаче въобще не се съобразява, настоява си да излязат. Целува я нахално. Аз ако бях на Зорница, така щях да го резна, че да не си помисли повече да си позволява чак толкова волности.

# 637
Що така , бе Тони! Сега батко напук,ще прави. Искрено се надявам Зори да му завърти един шамар на малкия.

П.С. Накрая ще мина на лозунг Върнете Банков като във фейсбук ,ама пуст Марио много готин, беее.
Огнянова днес беше много красива.

Много ми беше приятна сцената в която Владов, Пенев и Мазов бяха наобиколили Мишето. Глас за Владов!
Тази Ванчето ще пресоли манджата. Scream

За финал ,ако може Калин все така полугол да си боледува няма да имам нищо против!

# 638
  • Разпиляна във въображението
Момчето трябва да запълва празнина. Няма смисъл да стои, да ги гледа и страда.

# 639
Дано да не сменят тези сценаристи  Peace !
Така свирепо  разбъркаха  съдбите на  героите ,че ще им трябват  поне 25-30 епизода  да ги  оправят .
Интересно  ми е утре как ще реагира Зорница на свалката .
Много ми е криво за Марио  Cry Защо допуска така да му се изплъзват нещата . Приискало му се на келешчето мацка - айде не се прибирай до сутринта , ами да си вземе хотел  Crossing Arms
С Калин  ще са жестоки преживявания  ooooh!

# 640

Дано, дано! Как не продължи още малко тая сцена да видя как ще реагира Огнянова на това. Joy

# 641
Зорница няма да му кандиса. Но Марио това ще го разбере след 30 епизода време сигурно Cry
Няма виновни в тая ситуация. Само наранени.

# 642
  • Разпиляна във въображението
Да му направи сцена в ресторанта - не вярвам. Ще види другият брат как си лафи с жена от другата страна на ресторанта и може да остави нещата без големи последствия. Тони пък ще го приеме насериозно.

# 643
Марио да си беше заявил интереса към Зорница в началото, сега брат му ли е келешче?
ама много тъпо постъпи, много!

# 644
Искам да стисна ръката на режисьора и оператора за тази сцена, в която погледът на Марио мина през жените като през мъгла и се спря на Зорница. Много силен момент!

Общи условия

Активация на акаунт