Откраднат живот - ТЕМА 37 Критична точка... Любовта е очакване

• 38 441
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Тя скоро и Галя ще разбере, че не е готова да е шеф на АГ-то. И двамата едни болно амбициозни, но има голяма разлика между добрия лекар и добрия мениджър. Но сега като си напатят ще го разберат по трудния път.
Галя поне е жена с характер. Може пък да успее, не се знае. Ех, ако Банков беше там нямаше да се потули това с метадона, щяха да хвърчат глави. Той само заради това, че Боби и Вяра щяха да правят секс в кабинета и ги завари там на калъп, пусна Вяра в отпуск, пък затова не знам. Grinning

Абееее не се знае - щеше да има конфликт на интереси - все пак любимата щеше да е замесена с метадона Grinning Grinning Grinning А и също не се знае тя ако беше с Банков дали щеше да се навие да скрие Мона. На всичкото отгоре Банков щеше да използва връзки, за да я прати в Германия на лечение

# 166
И за двамата е очевидно, че не стават за ръководни постове и ще са най-полезни като лекари професионалисти, но егото им не може да приеме, че ще докарат някой отвън за да ги командва. Няма лошо да са амбициозни, но е добре амбицията да е насочена в правилната посока. Ръководните длъжности няма да им донесат удовлетворение или да ги направи по-щастливи, а ще им донесе само проблеми и конфликти. Петър вече го виждам да е все по-често с чаша в ръка.

# 167
И за двамата е очевидно, че не стават за ръководни постове и ще са най-полезни като лекари професионалисти, но егото им не може да приеме, че ще докарат някой отвън за да ги командва. Няма лошо да са амбициозни, но е добре амбицията да е насочена в правилната посока. Ръководните длъжности няма да им донесат удовлетворение или да ги направи по-щастливи, а ще им донесе само проблеми и конфликти. Петър вече го виждам да е все по-често с чаша в ръка.

Ти пък, с чаша! Нека да видим някаква градация - и без това има едно метадонче там на разположение в болницата JoyJoy

# 168
Съгласна съм с Яху, а най-много ме потресе фактът, че след цялото желание за шефското място, изведнъж Галя се оказа в небрано лозе, тъй като шефката ѝ поиска концепцията за развитие на отделението. Несериозно е. Като искаш такъв пост, би трябвало предварително да си помислил, а не да изпадаш в тих ужас от необходимостта да понапишеш някоя друга страница с идеи.

# 169
Чашата беше символика за деградация в образа му. Отдавна чакам да видя Галя дали ще издържи да търпи свинщини и да продължава да го "обича".

# 170
Чакам с нетърпение да видя точното развитие на събитията, но това, за което дават индикации, че ще се случи - да се напиеш до безпаметност, защото може да разбере шефът за метадона в болницата, при положение, че няма никакви причини някой извън замесените да разбира и при положение, че шефът не е баш пример за света вода ненапита, ми се вижда леко несериозно от страна на Пешко. Добре е да вземе да се стегне Grinning

Галя ако се справи с поста си, вероятно Пешко ще падне още по-ниско в очите ѝ. Ако обаче и тя започне да буксува, ще разчита на него и ще вижда у него подкрепа и ще продължи да си го обича.

# 171
Съгласна съм с Яху, а най-много ме потресе фактът, че след цялото желание за шефското място, изведнъж Галя се оказа в небрано лозе, тъй като шефката ѝ поиска концепцията за развитие на отделението. Несериозно е. Като искаш такъв пост, би трябвало предварително да си помислил, а не да изпадаш в тих ужас от необходимостта да понапишеш някоя друга страница с идеи.

При нея проблемът е, че си мисли, че този пост е семейна собственост и е напълно логично, когато съпругът освободи шефското място, да го заеме жена му.
Още в самото начало си спомням, че двамата се кахъряха, че ако не привлекат Ковачев, Захариев ще загуби директорското място и съответно Галя няма да може да оглави гинекологията.
Тоест тя разчита единствено на това, че като жена на директора, той няма да може да ѝ откаже нищо.

# 172
Така е, Вера, даже аз си спомням, че Пешко така я мотивира да мисли как да му помогне с Ковачев - каза ѝ, че изгуби ли директорския пост, тя ще изгуби този на гинекологията. Не знам, вижда ми се малко самонадеяно от нейна страна, че може да се справи, но пък може да извади неподозирани качества. Ако трябва да заложа на Петър или на Галя, бих заложила на Галя Grinning

Мен друго не ми дава мира - когато дойде приятелката на Ина да се прегледа при Галя и избяга, защото щяла да ходи да търси друго мнение на мастит специалист, защо не извикаха Захариев за консултация? Нали Захариев каза, че неговото име е най-голямата реклама, а пък Галя каза на Ина, че той е един от двамата най-добри гинеколози в страната?

# 173
Тя скоро и Галя ще разбере, че не е готова да е шеф на АГ-то. И двамата едни болно амбициозни, но има голяма разлика между добрия лекар и добрия мениджър. Но сега като си напатят ще го разберат по трудния път.
Галя поне е жена с характер. Може пък да успее, не се знае. Ех, ако Банков беше там нямаше да се потули това с метадона, щяха да хвърчат глави. Той само заради това, че Боби и Вяра щяха да правят секс в кабинета и ги завари там на калъп, пусна Вяра в отпуск, пък затова не знам. Grinning

Абееее не се знае - щеше да има конфликт на интереси - все пак любимата щеше да е замесена с метадона Grinning Grinning Grinning А и също не се знае тя ако беше с Банков дали щеше да се навие да скрие Мона. На всичкото отгоре Банков щеше да използва връзки, за да я прати в Германия на лечение
Огнянова, че нямаше да се навие е ясно. Но да приемем, че друг го направи - тогава няма да се размине.

# 174
Така е, Вера, даже аз си спомням, че Пешко така я мотивира да мисли как да му помогне с Ковачев - каза ѝ, че изгуби ли директорския пост, тя ще изгуби този на гинекологията. Не знам, вижда ми се малко самонадеяно от нейна страна, че може да се справи, но пък може да извади неподозирани качества. Ако трябва да заложа на Петър или на Галя, бих заложила на Галя Grinning

Мен друго не ми дава мира - когато дойде приятелката на Ина да се прегледа при Галя и избяга, защото щяла да ходи да търси друго мнение на мастит специалист, защо не извикаха Захариев за консултация? Нали Захариев каза, че неговото име е най-голямата реклама, а пък Галя каза на Ина, че той е един от двамата най-добри гинеколози в страната?

Ами приятелката на Ина не се усъмни в диагнозата, а каза, че ако ще се прави манипулация, то ще е от някое светило. Може би нямаха време да ѝ предложат просто Захариев да направи манипулацията.

# 175
Напротив, първото, което каза, беше, че ще потиска второ мнение. Тук беше моментът Галя да каже „да, разбира се, ще извикам доц. Захариев, директора на болницата”. Виж колко тежко звучи, хем доцент, хем директор, кифлето веднага щеше да цъфне Grinning
Обаче егото на Галя отново надделя и й каза, че се съмнява някой да й каже нещо различно. Да, естествено, че всеки ще потвърди диагнозата й. Но като пациентката иска звезда, можеха да й осигурят звезда.

# 176
Целта в онази сцена беше да покажат, че нямат достатъчно светила за да привлекат платежоспособните клиенти и да задълбочат драмата за шеф на отделението, а не да спасят положението с доцента-директор.

# 177
  • София
Не бях влизал два дена и близо 30 непрочетени страници, минавам напряко по диагонала, както вече правя честичко в темата ако не влизам повече от ден. Няма как просто...
10х за темата  bouquet

Глас за Калин и Катя!  bowuu

# 178
  • София
Разбрах, че имало някаква анкета на сайта на Нова? Не я виждам нещо, да не е приключила и ако да, какви са резултатите, за какво изобщо е ставало въпрос?

# 179
Разбрах, че имало някаква анкета на сайта на Нова? Не я виждам нещо, да не е приключила и ако да, какви са резултатите, за какво изобщо е ставало въпрос?
Наградите на Нова бяха това. Спечелиха Буковска за любима актриса, за любим актьор - Вергов, а сериал - разбира се "Откраднат живот".

Общи условия

Активация на акаунт