Откраднат живот - ТЕМА 37 Критична точка... Любовта е очакване

• 38 551
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Цитат на: Malko_Slance link=topic=1025854.msg36461899#msg36461899 date=15t21641072
Не отчитате ли възможността Фотев и Стаменова да се залюбят официално преди Фотева и Тасев. Тогава и вторите да имат зелена светлина за любовта си. В промото изглеждаха много влюбени и щастливи. Пък да видим!

А врабеца на кой го оставяте ?

# 376
Не отчитате ли възможността Фотев и Стаменова да се залюбят официално преди Фотева и Тасев. Тогава и вторите да имат зелена светлина за любовта си. В промото изглеждаха много влюбени и щастливи. Пък да видим!
Тц, не искам Врабчев да страда. Той беше страхотна опора на Стаменова и да го зареже заради Фотев...

# 377
Снийк пийк от последна серия на последния сезон: Тасев прави бебе на Фотева и заедно бягат в Канада, където тя ражда, а той специализира в престижна болница. Бизнесът НА Фотев с оръжие фалира. Бос и гол, отива да живее при Стаменова. Тя продава апартамента си в София й си купуват къща в Родопите. Тони и Зорница се женят и имат две деца. Марио, така и не намерил пристанище в женско сърце, заминава окончателно за Израел.

F I N

# 378
Снийк пийк от последна серия на последния сезон: Тасев прави бебе на Фотева и заедно бягат в Канада, където тя ражда, а той специализира в престижна болница. Бизнесът НА Фотев с оръжие фалира. Бос и гол, отива да живее при Стаменова. Тя продава апартамента си в София й си купуват къща в Родопите. Тони и Зорница се женят и имат две деца. Марио, така и не намерил пристанище в женско сърце, заминава окончателно за Израел.

F I N

Само за Марио и Зорница не съм съгласна! Марио заслужава тази сгодна женица, а Тони да си намери нещо друго.

# 379
Здравейте.Нямам възможност да гледам сериала тъй като сме на работа по това време.Може ли някой да ми каже къде мога да гледам сериала.В платформата на НОва Плей не ми зарежда?Благодаря.

# 380
.... Тони и Зорница се женят и имат две деца. Марио, така и не намерил пристанище в женско сърце, заминава окончателно за Израел.
Цитат

Е защо са и на Зори  3 деца , едното  от които  никога няма да порасне  newsm78
Не ме устройва такъв финал -предлагам Тоньо да замине някъде на специализация и да се прави на самостоятелен мъж . Не е задължително  Зорница и Марио да се оженят , може само да го загатнат , за да има за какво да си бръмчим до следващия сезон  Joy
Ще ми бъде интересно да гледам как София  дресира мутрата , но  Пиленцето ...не искам да страда .

# 381
Да ви кажа, аз не виждам Стаменова да поддаде на Фотев.... не знам, не си ги представям като двойка.
Ще ми бъде интересно да гледам как се джафкат, но нищо повече от това.
Ще бъде гадно за Врабчев, а и освен това София доста е видяла от живота си със съпруг-тиранин. Не мисля, че отново би впуснала в подобно нещо на тези години. Защото колкото и да се възхищава Фотев на зъбатите й отговори, той е доминиращия и няма лесно да се пречупи. 

# 382

F I N

Аааа поправям те веднага - Марио и Зорница, не с Тони. Joy Тях двамата ги искам заедно, Тони ще си намери някоя друга. Предлагам да дойде някоя млада сестра в болницата и да се вземат моментално. Grinning
Пък София нека си е с Врабчев. Не мога да си я представя до Фотев, а Врабчев ми е симпатичен и не искам да страда.

# 383
Хм, в анонса за довечера пише
Ина Фотева ще направи и един от първите големи жестове към лекар и пациент в отделението, който ще накара екипът да преосмисли нейните действия

Към кого ще бъде - нещо, свързано с Калин или с някой от метадоновата група? Thinking

# 384
Би трябвало да е по метадоновия казус. Какво би могла да направи тя за случая на Калин?

# 385
😀

Аз Врабчев не виждам със Стаменова, и бях много учудена, когато разбрах, че ”ходят”. И не мисля, че Фотев е тиранин, просто не е попаднал на майсторката си.
Относно тазвечершната серия си мисля, че жестът ще е към метадоновата група😎😀👍

# 386
😀

Аз Врабчев не виждам със Стаменова, и бях много учудена, когато разбрах, че ”ходят”. И не мисля, че Фотев е тиранин, просто не е попаднал на майсторката си.
Относно тазвечершната серия си мисля, че жестът ще е към метадоновата група😎😀👍
Врабчев и Стаменова бяха много сладки миналия сезон - тя беснее, рита, вика (не заради него, заради бившия ѝ), а той я прегръща и успокоява Heart Eyes Съвсем различен Врабчев от анестезиолога в операционната Heart

# 387
Би трябвало да е по метадоновия казус. Какво би могла да направи тя за случая на Калин?
Да намери най-добрия неврохирург на земното кълбе? Да запали свещичката от промото? Може пък и това да го сметнат за жест. Simple Smile

Врабчев с много любов и търпение доказа любовта си към София и успя да излекува някоя друга нейна душевна рана. И аз се надявам да не остане накрая сам. Но пък ми е интересно Фотев и Стаменова да се ръфат. Grinning

# 388
На мен Врабчев и Стаменова никога не са ми приличали особено на двойка. В началото като ги даваха основно той я зарибяваше, а тя се правеше на недостъпна, после взе да поддава, той ѝ оказваше помощ и подкрепа в отделни моменти, но като цяло не усетих нещо коой знае какво между тях.
Сега пък съвсем са застопорили отношенията им. Според мен не са заедно, иначе толкова за 10, или колкото са там миналите епизоди, щяха да покажат нещо и с тях.

# 389
  • Разпиляна във въображението
Снощи между Фотев и Стаменова интересна размяна на реплики, но ми беше смешно как я гледаше отдолу нагоре.

Гледам метадонов... и чета ментов. Де да беше проблемът ментов.

Общи условия

Активация на акаунт