Откраднат живот - ТЕМА 37 Критична точка... Любовта е очакване

• 38 521
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Наталия беше прекрасна в този епизод. За разлика от Евгения, която се държа ужасно неадекватно с Калин. Вместо да му даде кураж, тя го плаши. Правилно Наталия я изгони.
Много хубав момент беше със свещичките. Казвам го като заклет атеист и въпреки това ме докосна.
А Ина е едно добро същество, което е безкрайно самотно. Бобчо ще й помогне Simple Smile
Марио пък е от онези хора, които носят чистата и безкористна добрина в себе си. Много съм благодарна за създаването на този образ.
Калин ще се оправи. Трудно, но той е боец.

# 436
  • Ню Йорк
Ина е самотна и нещастна в брака си и много иска да се впише в колектива в болницата. Явно ще има доста да помага и за напред Simple Smile
Дано се оправи Калин  Praynig , но промто говори друго.  Sad

# 437
Значи в живота са се случвали какви ли не чудеса, имам и пресен пример с приятел, който бе отписан, бе парализиран от кръста надолу, но дали плуването с делфини на което се подложи в САЩ, дали нещо друго не знам, но проходи близо година след като бе отписан от всички в България.
Има и друг случай за който само съм чел. Човек в инвалидна количка вижда как кола ще блъсне детето му и не знам какъв е този прилив, какво е това чудо, но изведнъж се изправя и се хвърля към детето си. Това не е измислица. Мозъкът все още е 'тера инкогнита' за учените и до голяма степен какво се случва там не се знае. Космосът е по-добре изучен отколкото човешкия мозък.
Просто за такова нещо се иска много воля, донякъде и шанс. А това е шоу, естествено, че всичко е в ръцете на сценаристите. Тук няма НФ, това са реални неща. Драма и без това не липсва.
В началото Калин след успешната операция няма да има чувствителност, прогнозите няма да са добри, Калин може би първоначално ще се отчая, но аз съм убеден, че Наталия няма да остави така нещата, Калин също ще намери за какво да се хване и бори и лека-полека ще се случат нещата. Simple Smile

И в сериала се случват чудеса. Те жена в кома събудиха за която уж нямало шанс Grinning, та Калин ли няма да проходи. Ще се оправи, вярвам в това. Просто ако стане веднага драмата няма да я има, прекалено лесно е за сериал като този.
Наталия този път ми хареса - беше адекватна и показа сила. Според това, което е казала днес при Гала, се дава заявка, че тя няма да бъде слаба и отчаяна, а напротив - ще бъде силна, ще бъде опора на Калин и няма да се откаже.
Епизодът днес беше страхотен, много силен, истински, напрегнат, но въпреки това през цялото време те държи здраво и мен лично не можа да ме умори или натовари. Даже Ина ме накара да се усмихна на постъпката й, както и когато неврохирурга пристигна. Видях лъч надежда и си казах, че явно ще стане чудо и всичко ще се оправи. Видях от всички човещина, характер, смелост, дори и от тези за които се съмнявах. Бяха сплотен екип повече отвсякога.

Последна редакция: ср, 21 мар 2018, 21:51 от yanitsa.s

# 438
И аз мисля, че Мона ще духне на някъде, иначе нямаше специално време да отделят на това в промото. Иначе парите ги дариха на болницата, няма как да избяга с тях.
Най-вероятно ѝ е омръзнало да я третират като опитна мишка, както изтъкна, и ще се налага пак да я търсят.

И аз вярвам, че в края на краищата Калин ще се оправи.

# 439
Да Мира, възможно е така да ги заблуди само и само да я оставят на спокойствие, но от реакцията й когато Тони спря колата и тя излезе, всички започнаха да се радват, когато съобщиха новината и със Зорница се прегърнаха останах с впечатление, че тя има желание да живее.

Последна редакция: ср, 21 мар 2018, 21:54 от yanitsa.s

# 440

Това, което ми направи впечатление - май най-накрая виждам героинята на Зорница. Няма я сянката на онзи и любовната им история, която заемаше 95% изобщо от участието й в сериала.
И? Любопитно ми е какво виждаш.

Мда, пропуснах Петър. Днес беше страхотен. Изобщо, всички се взеха в ръце и бяха решителни, смели, добри. Много тежък епизод и заедно с това много човечен.

# 441
  • There I was on a July morning
От промото за следващия епизод останах с впечатление, че Мона ще се откаже от лечението в Германия, което е жалко, разбира се. Не мисля, че ще присвои парите, едва ли някой ще ги даде лично на нея.
Другото, което загатнаха е, че прогнозата за Калин хич не е благоприятна. Надявам се все пак, че той (и близките му) ще направят всичко възможно за да се възстанови и евентуално към края на сезона - да проходи.

Излъченият епизод много ми хареса, както и предните, де. Въобще, през този сезон нямат слаба серия и успяват да поддържат интереса ми на макс.
Ина Фотева ми стана симпатична още с появяването си, сега затвърди първоначалното впечатление. Дарението и беше много благородна постъпка, дано не остане напразен този жест. Останалите лекари също ме трогнаха, давайки всичко от себе в стремежа си да помогнат на Калин.

# 442
Чак сега , като ме пусна емоцията от епизода , ми стана смешно  как  "почтеният"  Петърчо не прие парите от Ина , докато  тя не му  рецитира  доста неумело някакви текстове от закона за подоходното облагане , за да го убеди ,че едва ли не фирмата и печели от това дарение . Това  , който го е писал , да се беше консултирал  по-добре . Не съм счетоводител , но сама си попълвам данъчната декларация .
А Инка  май си търси  "семейство" и внимание   Hug  Heart Eyes
Днес  Тончо  ми беше Тоньо  newsm78 /качвам го едно стъпало нагоре/.

# 443
Според мен Захариев е с грешни впечатления от Фотева - че всичко прави с користни цели. Не, че тя не оставя такова впечатление, де, но ми се ще повече хора да видят колко добра и състрадателна душа е.

# 444
Хората в болницата са истинско семейство, в което се обичат, подкрепят и уважават. Ина има нужда от това и много иска да я приемат като част от тях.

А, Ели ме изпреварила с това прозрение Grinning

Тони след първоначалната паник атака беше чудесен. Ама нали днес Кака беше на смяна та го освести с един звучен шамар Joy

Мира, ще го видят и с времето ще я обикнат и приемат Simple Smile

# 445
Банков изобщо ама изобщо не ми липсва вече ! Зори ако се хване с Марио и имат дете вече ще са с едно по - голямо в лицето на Тонката .

# 446
Според мен Захариев е с грешни впечатления от Фотева - че всичко прави с користни цели. Не, че тя не оставя такова впечатление, де, но ми се ще повече хора да видят колко добра и състрадателна душа е.
Нормално е да е с такова впечатление и да не й вярва много. Като се има предвид на кого е съпруга, а и тя още отначало тръгна малко наопаки. Обаче виждам напредък в нея, започва да показва повече човечност. Има желание да се впише сред останалите, а може и да е разбрала, че с нейните методи малко не се получава.

Банков изобщо ама изобщо не ми липсва вече ! Зори ако се хване с Марио и имат дете вече ще са с едно по - голямо в лицето на Тонката .
Банков ли?!? Кой беше тоя? Joy

# 447
Когато гледах как всички лекари са се впрегнали да помагат на Калин, си спомних една от любимите ми реплики на доц. Банков - Рядко човек е толкова уважаван, че хора, които по принцип се мразят, се обединяват в негова защита. Прекрасно е да ги видиш всички заедно, борещи се за една кауза - дали работата на Кръстева, дали живота на Калин....
Ели - цялото му име е Антон. Само за твоя информация - усещам, че ще ти е нужна до края на сезона  Kissing Heart 
 Hug

# 448
......Ели - цялото му име е Антон. Само за твоя информация - усещам, че ще ти е нужна до края на сезона Kissing Heart Hug 

newsm12  Не съм оптимист ...

# 449
Марио толкова беше облекчен, че на Тони нищо му няма, че си спести сигурната лекцията дори Grinning  прегърна го, сякаш напълно да се убеди, че е добре.

Харесвам тази Наталия, силна и любяща, тя и малката Ана не само ще са причината, но и опората, от която Калин се нуждае да се бори да  оздравее по-бързо. Калин беше силен и не показваше, че го е страх пред Наталия и Евгения, но когато беше сам показа, че дори и силен човек като него изпитва страх при възможността да не проходи.

Зорница добре отрезви Тони в началото, определено шамара му помогна да се стегне и да мисли трезво, Марио да вземе съвет от нея Grinning. Радостта им когато разбраха, че Мона ще пътува беше един от хубавите положителни моменти в епизода.

Зорница добре е преценила Марио, за това, че му пука все пак за Мона и, че най-добрата защита е нападението, хареса ми, че бяха екип в този епизод, дано да продължи това примирие при тях по-дълго. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт