Откраднат живот - ТЕМА 37 Критична точка... Любовта е очакване

• 38 518
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Много ми е депресанска всичката тая линия с Мона. Но е факт, че актрисата , играеща Мона е добра. А Фотева ми е фаворит. Вчера ѝ гледах инстаграма..луда глава си е в живота Simple Smile

# 481
Искам си стария Мазов. Не стига Ваня, тая няма ли да ражда вече, ами сега и Мише- то. Горката Лорка.
Много тежък епизод снощи.

# 482
Предполагам, че с Мона ще се сбогуваме довечера и повече няма да я видим, тя си изигра своята роля.

# 483
Снощи с Мишето видях малко от стария Мазов - поне беше усмихнат, ведър, макар и за секунди. Сега остава и сарказма да се върне Simple Smile Имам чувството, че не Ваня, ами самата Лора му разваля образа.

# 484
  • София
Този сезон няма да имаме злодей явно. Ина Фотева ми прилича, на малко момиченце, което се опитва да се хареса на всички, а не знае как. Захариев пак прояви характер. Но при него е на проблясъци, та не очаквам чудеса. Наталия беше най-адекватна около Калин, а Жени - ужас, как преиграва тази актриса.

# 485
Не забравяй Иво Фотев. Мисля, че тепърва ще им вкарва доста нерви. Тя и Виолета в миналия сезон не се появяваше много, ама им държеше влага Grinning

# 486
Ааа, Иво има още накъде да се разгърне. Не забравяйте, че са минали малко епизоди и досега още ни въвеждаха в новите герои и в ситуацията със старите. Тепърва очаквам екшън Grinning

Между другото, вчера Захариев като каза на неврохирурга, че ако не дойде, е мъртъв, реших, че ще го заплаши с Фотев Joy

# 487
Не забравяй Иво Фотев. Мисля, че тепърва ще им вкарва доста нерви. Тя и Виолета в миналия сезон не се появяваше много, ама им държеше влага Grinning
Иво ще се разгърне той. Като разбере накъде бият нещата с Тасев и жена му. Grinning

# 488
Фейри и аз точно за Фотев си помислих, ама и без него явно успя да го стресне.

Мазов ми хареса и на мен, това Мишенце ще вкара малко цвят в мрачните им образи Simple Smile

Евгения си е пак старото куку. Имаше някакви проблясъци покрай Банков в миналия сезон, ама сега нищо чудно пак да отлети нейде разсъдъка й....
Като гледам има толкова разлика между сегашния образ на Каварджикова и играта й в Дървото на живота, просто пълна деградация, не мога да си обясня защо е толкова зле тук! 

# 489
  • София
Каварджикова ми беше много дразнеща снощи. Изобщо не ме впечатли играта и на разстроена майка. Издекламира нещо и айде.

# 490
Ох, тази история с Калин ми идва малко в повече.
Много тежко стана около него - млад, кадърен, хубаво семейство, бебе и инвалидна количка.
Много ме подтиска тази сюжетна линия.
Между Марио и Зорница няма ли да се развива вече нещо ?
Пуснат ни малко надежда и после 10 серии все едно нищо не е било.
Честно казано на Тони иобщо не му личи да е влюбен в Зорница, никакви признаци не дава, по- скоро изпитва някакви чувства към Мона, но щом сценаристите са решили да ни внушат обратното, така да бъде.

# 491
На Евгения и трябваше и на нея да и удари един шамар Зорница за да се стегне, разбирам майка е, но тя всяваше паника, а не спокойствието нужно в момента.

Фотев е нужен на Захариев само като име да му вдига кръвното, без да е нужно да е в болницата през цялото време, а Ина като негова съпруга я приемат като сянката на Фотев там, макар тя да търси одобрението на хората в болницата, нещо което не получава в семейство Фотеви.

Мазов ще му се стъжни живота ако Мишето остане по-дълго.

Зорница като лекар си беше уверена и предния сезон, но като жена направо се разтапяше покрай Банков като тинейджърка с първата си тръпка, а и самият образ на доцента беше един такъв доминантен. Сега с Марио, макар и той да е темерутест, да трябва и на него да се набива канчето, има повече баланс, той я хапе, тя него също.

# 492
  • София
Не знам защо в този сериал Каварджикова и режисьора са решили, че загрижената майка е с вид на налудничава и вбесяваща откачалка. Направо ми идваше да й шибна два шамара, за да спре да се цъкли и бръщолеви несвързано.
Огромна разлика в играта от Дървото, където също беше загрижена майка.

# 493
Забравяте, че Фотева е пациентка в момента все още под страх от операцията и възстановяваща се. Нормално е в такъв момент да омекне и разкрие човешки черти. И Виолета в такива моменти имаше проблясъци. Обаче като се пооправи сигурно ще направи крачка назад. Иначе много ми хареса в посоката в която я показаха в последната серия. Бях убеден, че това е истинския човек в нея зад позите на лъскавата обвивка.

# 494
Интересно  се движи анкетката  newsm78 На следващия тур  по колко /жени-мъже/ ще останат ?
Според седмичната статийка за сериала до края на седмицата  малкият доктор не само че няма да има угризения ,че набута един куп хора в ...йната , но и ще има самочувствието да се обясни на Кака  ooooh!
Явно „Кралят Елен” пак ще  ходи да пасе  на самотно пасище , за да може Бамби да се налудува /докато не го гръмне някой/ .
За такива , които не знаят  къде точно се намират в хранителната верига  има лаф :  
Скрит текст:
"Гледаш го улав  /глупав, задръстен / , а като му дадеш молив - голи жени рисува ... "
Пак ще минаваме на Тончо  newsm78
Май  тези дни само трепетите между Ина и Боби ще разведряват обстановката . Говори се обаче не за една нова  двойка .
При Калин ще е очаквано трагично , дано Наталия да може да покаже  силен характер , че на Жени не може да се разчита , тя пак се плъзна в нейната "гора с палатката" /от по предишния сезон/ .
Като сравняваме Вили и Ина , Вили беше оформен злодей , докато  това младото  още се формира . Ако я приемат в болницата и ги почувства като семейство , може и да не изтрещи  Mr. Green Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт