Откраднат живот - ТЕМА 37 Критична точка... Любовта е очакване

• 37 885
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Марио да си беше заявил интереса към Зорница в началото, сега брат му ли е келешче?
ама много тъпо постъпи, много!

Той докато го осъзнае този интерес наистина, брат му му сервира новината, че харесва Зорница. И той като добрия брат - дай да му отстъпи.

# 646
  • Разпиляна във въображението
Не е съвсем като през мъгла. Все пак фиксира тази, с която говори после. Даже тя му се усмихна, не съм сигурна дали не му махна леко.

# 647
Марио да си беше заявил интереса към Зорница в началото, сега брат му ли е келешче?

Той докато го осъзнае този интерес наистина, брат му му сервира новината, че харесва Зорница.

Както каза Fairy, няма виновни в случая. Нито един от тримата.

# 648
Очаквана драма! Ще бъде изстрадана тази любов! Прекрасен добър и влюбен Марио!Тончо, нищо няма да постигне.
Писмото на Тасев е от Вяра.
Изгореното яке - ще има продължение.

Последна редакция: чт, 22 мар 2018, 21:54 от *Melanie*

# 649

Той докато го осъзнае този интерес наистина, брат му му сервира новината, че харесва Зорница.

Както каза Fairy, няма виновни в случая. Нито един от тримата.

Има само неизказани думи и пропуснати моменти. Neutral Face

# 650
Аз вече не искам да са заедно- нека Марио си намери момиче, което знае какво иска и е готово някой да го обича- не само да се тръшка, затваря и страда...

# 651
Абе колко да я е фиксирал, в този момент  мислеше единствено за изгубената си любов.
Сега Марио ще преспи с момата, после ще разбере, че Тони не е имал тоя късмет.    И ще му идва да се ухапе някъде.

Ива, в тази ситуация Зорница няма никаква, ама абсолютно никаква вина. Тя беше готова да го обича. Той направи всичко необходимо, за да я пропъди. Да не говорим, че излезе с Тони като с приятел.

# 652
Така е, но цялата им "връзка" беше 1 крачка напред, 5 наЗад. Никой от тях не е достатъчно смел за такава любов явно. Уж и двамата са готови да обичат, но по нищо не личи за мен, освен една целувка, сексът не го броя за любов в техния случай.  няма виновни, ама ми е много токсично и самоубийствено това, а не го заслужават Simple Smile)

# 653
Тя за един изхвърлен паяк го обяви за жесток, а той не може да си направи друг извод от това, че ги вижда да се целуват.

# 654
Тръгнаха с погрешно мнение един за друг. Постепенно се опознаха, започнаха да се харесват, ценят и уважават. Целунаха се, щеше да продължи всичко това и да прерасне в една чудесна връзка. Тогава Марио се стопира заради Тони и направи всичко необходимо, за да я изгони.

# 655
Тръгнаха с погрешно мнение един за друг. Постепенно се опознаха, започнаха да се харесват, ценят и уважават. Целунаха се, щеше да продължи всичко това и да прерасне в една чудесна връзка. Тогава Марио се стопира заради Тони и направи всичко необходимо, за да я изгони.

И ето ти резултат - сега седи на другата маса, гледа я влюбено и тъжно и я губи. Изпусна момента с нея, тя беше готова за него, но той не можа да помисли и за себе си и да се бори. Сега тепърва ще се сети може би, но ще е още по-трудно.

# 656
Абе стоя и си мисля, дали Марио в последния момент няма да спре мадамата и да й каже да си ходи.
Твърде е очевадно преспиването с нея. Не че е длъжен с нещо на Зорница, нямат връзка, ама все пак - да си остане чист и неопетнен за нея Grinning Grinning Grinning

# 657
Ами нали това искаше?
Сърцето ми се къса за него, но сам си го направи...до вчера не осъзнаваше какво изпитва към нея ли? Щото днес, мисля, дори и той вече разбра, че е влюбен. Въпросът е ще осъзнае ли, че си струва да се бори...о

# 658
Няма какво да я спира. Изобщо няма да си тръгне с нея. Все пак е на среща с Тасев и трябва да отворят онова писмо, а после да му ударят едно здраво пиене. И двамата си имат повод.

# 659
Ами нали това искаше?
Сърцето ми се къса за него, но сам си го направи...до вчера не осъзнаваше какво изпитва към нея ли? Щото днес, мисля, дори и той вече разбра, че е влюбен. Въпросът е ще осъзнае ли, че си струва да се бори...о

Все някога ще го осъзнае. Разбира се, когато батакът стане пълен.
За да е по-гадно и на тримата.
И каква борба ще е това? Ще се бори със собствения си брат Sad

Общи условия

Активация на акаунт