Откраднат живот - ТЕМА 37 Критична точка... Любовта е очакване

• 37 877
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Калин ще се оправи някога, но с много пот и сълзи и няма да е скоро. Оставиха надежда, така че вярвам, че няма да остане инвалид.
Евгения е много противна, наистина.

# 691
Дона, Зорница никога не е оставяла грешни впечатления у Тони, за да се чувства той смел да я нарича моето момиче. Всяко едно нейно действие спрямо него е подчертано приятелско.
Всяко едно нейно действие спрямо Марио е подчертано любовно. И въпреки това, Марио дори когато я смяташе за лека и смяташе, че просто ще я мине още веднъж, дори и тогава я попита. И не помня някой от нас да изквича от удоволствие, когато я погали в онзи момент.
С какво Зорница, която искаше да излезе с приятелката си и да я разведри и му го каза, го е накарала да мисли, че има право да я нарече своя и да я целуне?
Не знам, ако не виждате разликата в отношенията й с двамата, ми е трудно да обясня защо е неприемливо поведението му.

Яница, вечеря, преди която тя изрично го предупреди, че няма да е среща.

Съгласих се, че е неприемливо.
Той самият в разговора с Марио си му каза, че ще му е трудно със Зорница. Осъзнава го, осъзнава отношенията си с нея.

# 692
Дона, Зорница никога не е оставяла грешни впечатления у Тони, за да се чувства той смел да я нарича моето момиче. Всяко едно нейно действие спрямо него е подчертано приятелско.
Всяко едно нейно действие спрямо Марио е подчертано любовно. И въпреки това, Марио дори когато я смяташе за лека и смяташе, че просто ще я мине още веднъж, дори и тогава я попита. И не помня някой от нас да изквича от удоволствие, когато я погали в онзи момент.
С какво Зорница, която искаше да излезе с приятелката си и да я разведри и му го каза, го е накарала да мисли, че има право да я нарече своя и да я целуне?
Не знам, ако не виждате разликата в отношенията й с двамата, ми е трудно да обясня защо е неприемливо поведението му.

Яница, вечеря, преди която тя изрично го предупреди, че няма да е среща.

На Тони работата му е "през едното ухо влязло, през другото излязло". Grinning Чува май само това, което му изнася и след днес още повече ми направи впечатление, че не търпи отказ и получава всичко на всяка цена. Добре е човек да е упорит, но трябва да има реална оценка над нещата и да знае кога да се откаже. Това, че има трансплантация, не мисля, че ще спре Огнянова да бъде с него ако тя поиска, не знам...явно е много заблуден и уверен в себе си да мисли, че само заради това тя няма да се хване с него. Ами не е ли възможно да не споделя чувствата му просто?

# 693
Обаче и Тасев и той налива масло в огъня, била опасна Зорница. Той пък откъде знае? Joy

Трябва да отбележа обаче, че Марио е ужасно добър човек. Даже Тасев прие да обгрижва. Heart
А разговорът им с Калин беше моментът в епизода, който ме стисна за гърлото.

А, Яница, това исках и аз да кажа - ужасно е напорист и не приема не за отговор. Сега Зорница ще му откаже и той само още повече ще се настърви, гаранция.

# 694
  • София
Мазови направо ги съсипаха. А бяха забавни. Сега поне покрай Мишето пуснаха по някой лаф. Но явно драмата с Ваня няма край. И Лора уж я усети каква е, и пак й се връзва.
Ще падна с вас. Тук три страници се нищи Марио през кой гледал и как се обичат и т.н., и следва въпрос - Паяка жив ли е? 😁😁😁😁

# 695
Fairy, 100% ще му откаже, и това, както казах, ще е трамплин и за Марио (най-вече), и за Тони да се борят за нея. Ако утре не стане така пък на. Joy

# 696
Малко е нахален Бамби, да знаете!

Малко ли ?!?
Направо ми иде да му фрасна един.
Ходи, разкарва се като Господ, взема решения, чупи стойки, изобщо....много ме дразни.

# 697
Пъпси, в операционната на Мазови той се опитваше да се шегува с нея и за секунда си помислих, че тя ще се разсмее и ще се разбутат облаците, но уви. Лора си държи на нейното да бъде драматична. Убедена съм, че ако гледа по-ведро на нещата, ще се оправят много по-добре и бързо.

# 698
  • Разпиляна във въображението
Ако не се предаде, Калин ще се оправи. Ще се вдигне. Първо ще овладее инвалидната количка, а той има известен опит, след това ще стане от нея. Да бъде лекар е част от него, а любовта към семейството също е голям стимул. Нещастието никога не го е повличало надолу за дълго време и сега ще е още по-силен. Няма да се смеете, но той лежеше полугол на леглото, изложен, а аз си мислих дали е с шарени чорапи Simple Smile

# 699
  • Ню Йорк
Пъпси, в операционната на Мазови той се опитваше да се шегува с нея и за секунда си помислих, че тя ще се разсмее и ще се разбутат облаците, но уви. Лора си държи на нейното да бъде драматична. Убедена съм, че ако гледа по-ведро на нещата, ще се оправят много по-добре и бързо.

И все пак Ваня не е ли бременна прекалено дълго  newsm78

# 700
Неее, като почна сезона оставаха осем седмици, епизодите вървят.горе-долу ден за ден, минали са 15 май, най- много четири седмици да са минали, тоест остават още около четири. По груби сметки.

# 701
  • София
Един синичък чорап се подаваше. 😀

# 702
  • София
В този сериал времето май е относително понятие 😁😁😁 Не съм се замисляла честно казано откога е бременна. Но дано скоро вече да приключи 😁

# 703
Като казахте Тасев, милия трябва да се чувства късметлия, че е получил картичка от Вяра, за разлика от Зорница, ни вест, ни кост от германското магаре да каже как е, как е жената, много ми е важно Joy

Марио и Боби, да си лекуват мъките с алкохол в бара, не с жените, че има две, които трябва да "лекуват" с любовта си.

Калин ще проходи, в това изобщо не се съмнявам, ще са мъки, мъки до тогава, но ще стане.

# 704
Тоя Тони само професор Гочева ще го оправи.
Да вземе да остави Лорчето и Стефан и да се заеме с Антонио.
Така да го свали малко на земята, че не знае къде се намира.

Общи условия

Активация на акаунт