Откраднат живот - ТЕМА 37 Критична точка... Любовта е очакване

• 37 872
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
И аз точно това исках да напиша - най-вероятно покрай това момиче в бара Марио още повече ще осъзнае, че иска друга и няма да им се получат нещата ✌
А промото както си говорихме е само да ни подпалят фитилите Wink

# 661
За да започне да се бори и той за нея трябва да се случи нещо, което ще го мотивира да върви срещу брат си. Зорница сега ще отблъсне Тони, може би няма да е груба, ще продължи да се приятелка с него, а Тони няма да се откаже от нея и ще приеме това като шанс. Марио ще разбере за това вероятно от Тони, а може и да го види или чуе сам и ще се реши да действа.

# 662
Много ми се иска да не преспи с мацката, ама надали.Той толкова е набрал, че не мисли. Зори и Тончо ще се изпратят и така. Колко ли серии ще не мъчат?
Никой не коментира трагедията на Калин. Laughing

# 663
За да започне да се бори и той за нея трябва да се случи нещо, което ще го мотивира да върви срещу брат си. Зорница сега ще отблъсне Тони, може би няма да е груба, ще продължи да се приятелка с него, а Тони няма да се откаже от нея и ще приеме това като шанс. Марио ще разбере за това вероятно от Тони, а може и да го види или чуе сам и ще се реши да действа.

Не ми се иска нито един от двамата да върви срещу другия. Братя са, обичат се, имат силна връзка.
Ще е груба грешка и за двамата да я разрушат.

# 664
Ама познах, че Бамби ще целуне Кошутата, това преди 4-ри дни ми го казаха звездите  Joy  :

Цитат
чудя се дали няма при признанието му на Кошутата да се стигне до тук  Joy

# 665
Хахаха, че и нейния изумен поглед си докарала Wink

# 666
Малко е нахален Бамби, да знаете!

# 667
Малко е нахален Бамби, да знаете!

Не отричам.

Разбирам защо го прави, но беше твърде настъпателна целувката и не ми хареса.

# 668

Не ми се иска нито един от двамата да върви срещу другия. Братя са, обичат се, имат силна връзка.
Ще е груба грешка и за двамата да я разрушат.

Така е, грешка ще е. Но не знаем докъде ще стигне желанието на Тони към Зорница и любовта на Марио към нея. Ако някой не отстъпи накрая, не знам дали тази силна връзка няма да се прекъсне за момент.  

Дона, на мен също не ми хареса. Мисля, че трябваше да говори с нея, а той просто й се нахвърли. Така може да я отблъсне от себе си. Не смятам, че това беше правилният подход, за да си разкрие чувствата. Не е много сигурен, че ще се получи с нея и знае, че тя го приема като приятел, можеше да подходи по-внимателно.

# 669
  • Разпиляна във въображението
Да не каза, че тя е момичето му?

# 670

Дона, на мен също не ми хареса. Мисля, че трябваше да говори с нея, а той просто й се нахвърли. Така може да я отблъсне от себе си. Не смятам, че това беше правилният подход, за да си разкрие чувствата. Не е много сигурен, че ще се получи с нея и знае, че тя го приема като приятел, можеше да подходи по-внимателно.

И какво се оказа накрая? Не само Марио не го бива с жените.....Тони и той с един подход, иде ти да го цапнеш

# 671
Да! Това пък ме потресе повече и от целувката Joy Божееее, Зорница ще се чуди откъде й е дошло Joy

# 672
Да! Това пък ме потресе повече и от целувката Joy Божееее, Зорница ще се чуди откъде й е дошло Joy

Значииии, ако любимецът Марио й се беше нахвърлил и казал тези неща, половината пишещи щяхте(щяхме) да сте(сме) припаднали Grinning Grinning Grinning

# 673

Аз пък това съм го пропуснала. Кога го е казал? Била съм заета да гледам красиво-влюбения, но тъжен Марио. Grinning

# 674
Дона, Марио поне е правил секс с нея. На Тони какво му нашепна, че е негова. Шамарът вчера го е приел за интимност? Joy
Зорница чакаше Наталия, тя дори и на среща не беше излязла, егати. Тони й каза, че тя сигурно е избрала да остане при своето момче, както той иска да е с неговото момиче и мляяяяяс!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт