Евровизия 2018 - EQUINOX - Bones (Тема 23)

• 67 045
  • 878
  •   1
Отговори
# 150
По-добре да спечели България и да отидеш там, за да гледаш Евровизия 2019 на живо.
Така е най-добре.

# 151
# 152
  • Spain
Успях да изслушам до края песента на израелското чудо. Ако това нещо спечели, догодина трябва да пратим Азис. Като забучи пера в задника и си сложи абажур на главата, ще я засенчи отвсякъде. Че на всичкото отгоре може и да пее.
А,не.Ако по някакво чудо спечели Израел ще мога да гледам поне някоя репетиция на живо и не иска да слушам Азис.
Азис вече ходи, и не направи нищо😂😂😂😂😂 пожелайте си някои " по-колоритен". 😋😋😉😉😉

# 153
Джорджано? 😜

# 154
  • Испания

Може, но само в дует с Луна. Двама влизат, възкачени на голям расов кон, и всичко живо е... тууууууууууш!

# 155
Мисля си колко хубаво ще бъде БНТ да поканят Кристиан в екипа си в Лисабон. На полуфинала и на финала му връчват едно българско знаме да мята от време на време и... фенките му ще се скъсат да гласуват за нас. Simple Smile

# 156
Според мен със сигурност ще го поканят.

# 157
Песента на Израел е толкова глупава и абсурдна, че направо е перфектна за Евровизия. Да, за съжаление, в това превърнаха конкурса. А като добавиш и политическото послание в песента, трябва да стане чудо, за да не спечели.
Писна ми от политически песни, няма ли за какво друго да пеят ? Навсякъде я бутат тази политика...отвратително.
Но след като спечели гримиран мъж, облечен като жена, с брада....вече абсолютно нищо не може да ме учуди.

# 158
  • София
Официалното ни видео е второ по гледаемост в youtube. Израелката ни води само с 10млн. Grinning

# 159
Песента на Израел е толкова глупава и абсурдна, че направо е перфектна за Евровизия. Да, за съжаление, в това превърнаха конкурса. А като добавиш и политическото послание в песента, трябва да стане чудо, за да не спечели.
Писна ми от политически песни, няма ли за какво друго да пеят ? Навсякъде я бутат тази политика...отвратително.
Но след като спечели гримиран мъж, облечен като жена, с брада....вече абсолютно нищо не може да ме учуди.

Ами само така могат да си промотират пъклените планове на нищо неподозиращия драг зрител.

# 160
Той се явяваше преди години,но не го одобриха.
Сега ако се е научил да пее (което силно ме съмнява,защото е чисто и просто бездарен) може пак да се яви,но е по вероятно да ни платят,за да не го пускаме на сцената или производителите на тапи за уши да имат двойна печалба по време на конкурса.

Трябваше сега да е той с тази песен - ДЖОРДЖАНО - НЯМА ДА ТИ ПИША.
Чудесно си кореспондира с израелската песен.Тя с "глупави момчета",той на пук няма да и пише.

Освен нашата песен Heart Много харесвам и чешката.

# 161
Ако ще печели политическа песен, дано поне да е италианската - на мен тя ми харесва, а и с посланието съм съгласна!

# 162
Победителката в конкурса "Евровизия 2014" - "брадатата жена" Кончита Вурст, под чийто псевдоним се изявява австрийският певец Том Нойвирт, обяви, че има положителна проба за ХИВ. Признанието направи в личния си профил в "Инстаграм".

"Днес дойде денят, в който дойде време да се освободя от дамоклевия меч за цял живот: от много години имам положителен ХИВ статус. Това няма никакво значение за обществото, но бившият ми приятел ме заплашва, че ще разкаже през обществото за това. Няма да дам на никой правото в бъдеще да ме заплашва и да оказва по този начин влияние на живота ми", пише Вурст.

Аз се лекувам в продължение на много години без прекъсване и поддържам нива, на които не мога да предам вируса, споделя Кончита. Тя посочва, че има подкрепата на своите близки от първия ден, в който научила. Певицата изрази надежда, че нейното признание ще бъде крачка срещу заклеймяването на хората с ХИВ.

Агентът на певеца Рене Берто потвърди новината пред австрийския "Щандарт".

# 163
  • Испания

Харесва ми само последната. Първи две са много женствени.

# 164
  • София
Е на това момче някой ще му каже ли, че изглежда като гей? Сори, ама... Особено на първата снимка, излязъл е като казанлъшка мома на празника на розите.

Общи условия

Активация на акаунт