Евровизия 2018 - EQUINOX - Bones (Тема 23)

• 66 985
  • 878
  •   2
Отговори
# 270
  • Разпиляна във въображението
Мария Димова е там. В горните ми постове съм сложила линкове.

От линка по-горе ми изглеждаше, че се напъва да го прави или репитира да го имитира точно Simple Smile

# 271
  • DE
Абе аз харесвах Собрал, беше си за топ 10, но чак пък победител. Съмнявам се, че ако бе обикновено момче без заболяване щеше да стигне толкова високо и да спечели. Пък нека си говорят за истинската музика и се самозаблуждават Rolling Eyes Интерсно е дали е пускана някъде след това песента, радио, телевизия newsm78 не съм забелязала, а аз слушам и гледам доста. Прмерно Манс и  Loreen дота ги въртяха  Thinking
Лоша е равносметката последните години. Мъж-жена, виеща за неправдите, болен... Тази година пак актуална боркиня за дискриминация... Не отива на добре работата...

Последна редакция: нд, 29 апр 2018, 22:47 от дането

# 272
Изгледах пресконференция и се чудя защо никой не говори за истинското послание на песента, единствено Владо Михайлов го засегна, но не знам дали е защото самите те не знаят или е по-добре да не се говори за това в една все по-атеистична и Богуотричаща Европа, но е повече от ясно, че посланието не е да се обичаме повече. А по-скоро да обичаме отвъд плътта, отвъд човешкото, да обичаме Бог, нашия създател. Даже в песента се пита, какво е любовта, ако е само изградена от плът и кости. Знаем, че създателят на песента, Борислав Миланов е силно вярващ и духовен човек, който спазва Божиите празници и няма нищо чудно, че е създал една такава песен за нуждата от любов към Бог, а не само на материята, която е така или иначе е преходна...
За това не е чудно, че повечето не разбират това, понеже са неверници и са се загледали само в пъпа си, а други усещат това на клетъчна ниво, че има нещо духовно, но пък не го разбират с ума си.

Последна редакция: нд, 29 апр 2018, 23:04 от Jeune Fille

# 273
  • Пловдив
Изгледах пресконференция и се чудя защо никой не говори за истинското послание на песента, единствено Владо Михайлов го засегна, но не знам дали е защото самите те не знаят или е по-добре да не се говори за това в една все по-атеистична и Богуотричаща Европа, но е повече от ясно, че посланието не е да се обичаме повече. А по-скоро да обичаме отвъд плътта, отвъд човешкото, да обичаме Бог, нашия създател. Даже в песента се пита, какво е любовта, ако е само изградена от плът и кости. Знаем, че създателят на песента, Борислав Миланов е силно вярващ и духовен човек, който спазва Божиите празници и няма нищо чудно, че е създал една такава песен за нуждата от любов към Бог, а не само на материята, която е така или иначе е преходна...
За това не е чудно, че повечето не разбират това, понеже са неверници и са се загледали само в пъпа си, а други усещат това на клетъчна ниво, че има нещо духовно, но пък не го разбират с ума си.

Изключително съм съгласна с мнението. Blue Heart
И според мен основното послание на песента е да станем по-духовни и вярващи хора, да обичаме не само на чисто първично и материално ниво.
Гледах преди известно време Борислав Миланов и Жана при Сашо и Деси. Малко след като песента се появи бях предположила, че Борислав е изпратил Жана в дома си в Австрия - оказа се точно така. Смятам, че той нагледно показа как се дава шанс на паднал човек, как вярва в нейното изправяне и какво е чисто човешкото отношение към човек със сериозен проблем. Респект.
Дано Жана оправдае доверието и шанса и след Евровизия.

Не ми хареса обаче тази космическа визия на Жана, все едно е излязла от Стартрек, с лек акцент на египетска владетелка. Дали с тоз "екип" ще се появи наистина?

# 274
  • София
Да, това са им окончателните тоалети, щом са излезли с тях на репетиции.

# 275
Аз мисля, че това е тоалета и за репетициите. Едва ли ще го издадат така лесно, но също мисля, че няма да се различава радикално от този. Гонят космическа визия, в духа на клипа все пак. Надявам се да е зашеметяващ.

# 276
  • Испания
И Поли, и Кристиан са с едни и същи дрехи на първите репетиции и на финала:

# 277
  • София
На репетиции винаги се ходи така, както ще се излиза. Още повече, че в залата имат 2-3 репетиции. Даже къде, как и кога да стъпват е измислено, за да знаят тези с камерите какво и кога снимат.

# 278
Ами тогава съм малко разочарована от тоалетите им Confused
Шапката на Трей никак не ми се вписва...

# 279
  • Испания
На мен ми харесват. В стилистиката на песента са.

# 280
  • София
И вече сме трети при букмейкърите. Наистина недоумявам Франция какво прави в топ 3.

# 281
Космическата визия на Жана наистина не се вписва в колектива, мъжете са неглиже и без космически елементи, а нейният костюм все едно е от Стартрек.

# 282
  • Испания
А не мислите ли, че екипът ни е съставен от хора, разбиращи какво правят и защо го правят?

# 283
Аз мисля, че при това положение по-добре да беше излезнала с костюма си от клипа. Владо на всички концерти пя със същия аутфит, наистина мъжете са с обикновени дрехи.

# 284
Аз мисля, че при това положение по-добре да беше излезнала с костюма си от клипа. Владо на всички концерти пя със същия аутфит, наистина мъжете са с обикновени дрехи.

Mда, този костюм е изчистен и се вписва в стилистиката на останалите. Или можеше едно дълго сако като на Кристиян миналата година. На сегашния костюм това парче плат от горе до долу е ужасно Sick

Общи условия

Активация на акаунт