Евровизия 2018 - EQUINOX - Bones (Тема 23)

• 66 973
  • 878
  •   1
Отговори
# 285
  • Разпиляна във въображението
И на мен не ми харесва, но какво да се прави.

# 286
  • Испания
От години, според мен, сме започнали да мислим и виждаме в черно и бяло.

За мен в цялата песен, в постановката /от това, което четох: в началото сцената е напълно тъмна, появя се зелен лъч, който осветява първо Трей; качени са на прозрачни платформи;  движенията им са плавни, като ходене по лунната повърхност/, в звученето, в костюмите има много символика. Космическият костюм на Жана е препратка към космическите гласове на България /и гласът на Мария в края звучи като от Космоса/.

# 287
  • Пловдив
Сигурна съм, че всичко ще бъде на ниво.

Скрит текст:
Нещо не мога да свикна с новата бг мама - и хубавите емотикони не си ги намирам. Има само едни простички...

# 288
Хубаво, търсят космическа символика. Няма лошо, само да бе малко по-симпатичен.

# 289
  • в сърцето на един мъж...
Честно казано на фона, на това, което виждам у другите, нашите са хем нормални, хем добри, а песента е с няколко класи по по... Така че мога само да им се радвам, да им пожелая успех и да се надявам на добро класиране.

# 290
За тоалета на Жана - ми баш за шаманка си е... Да ни води, води към Космоса... за носа... 😉

Колко сериозно ги подкрепяте тук, радвам ви се. Човек първо трябва да си вярва. Аз ще гласувам за Израел - що танци изтанцува щерката, поне 200 гледания от 16-тте им милиона им навъртя детето. Ама аз ще гласувам "зад кокалите" (по превод на дъщеря ми) - ще отдам чест на затритите синагоги във Видин, Варна и всички други, за прогонените хора, затритите еврейски махали и музея в София, в който не могат дори насила да накарат учениците да стъпят (по думите на уредничката там). В чест на майката, дето беше възмутена, че учителката показала филм за Холокоста на сина й в една друга тема... Все духовни причини. Като вашите да подкрепяте Екуинокс. Хайде мир да има. И равноденствие. 😉😉😏

# 291
Това със синагогите и прогонените хора не ми е ясна. Мислих, че песента е по-скоро за феминизма.

# 292
  • Испания
Това със синагогите и прогонените хора не ми е ясна. Мислих, че песента е по-скоро за феминизма.

Не си заслужава и да се чудиш. Ето обяснението:

В жаргонната терминология на Интернет, тролът е човек, който публикува противоречиви, провокиращи или извън темата съобщения във Фейсбук, в онлайн дискусионни форуми, стаи за разговори (chat rooms), блогове, коментари към вестникарски статии и др.п., с основна цел да предизвика емоционален отговор от другите потребители, да ги провокира или тормози, или просто да попречи на нормалния тон на водения разговор.

# 293
Ами то пилешка песен за пилешки акъл. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 294
  • Испания
По-дълъг по времетраене откъс от репетицията:

Страхотно!

Ще ми се репетициите да се провеждат без присъствие на журналисти и да няма записи от тях.

# 295
  • София
Мога само да се надявам, че ще се представят по-добре на самия конкурс.

# 296
  • Испания
В момента сме на четвърто място в залаганията. Пред нас са Израел, Франция и Австралия.

# 297
  • Вестерос
Koга е полуфиналът?

# 298
# 299
  • Испания
ГЛАСУВАНЕ И ТЕЛЕВИЗИОННО ИЗЛЪЧВАНЕ НА „ЕВРОВИЗИЯ“ 2018

http://eurovision-bulgaria.tv/glasuvane-2018/

Всяка държава е линк с информация.

Общи условия

Активация на акаунт