Евровизия 2018 - EQUINOX - Bones (Тема 23)

• 66 989
  • 878
  •   1
Отговори
# 315
  • Испания
Забелязахте ли, че началото е изменено? От третата секунда на видеото...

# 316
  • София
Вокалите в края, а и не само, са и на 6-ия член от групата. Иначе Жана се включва по средата на песента някъде, високите тонове ги пеят главно JJ и Джони.

# 317
  • Spain
На 5-та минута /на народния вокал/ направо настръхнах. Много готино Simple Smile
Осезаема разлика има с този в клипа. Не знам чий глас е записан в клипа, но на мен ми приличаше на този на Жана, а сега е друго.
друго е защото според мен самия завършек не е както преди. Сега народния мотив започва в друг такт..преди .. и продължава с този които всички знаем. И в края пеят двете,просто са им добре подбрани гласовете.  На мен пък от визията на жана не ми харесва тази коса\перука. Прави и лицето някакво страшно, особено с това чАрвило.  Тя е приятна и красива в лице , но така хич не ми хареса

# 318
  • Разпиляна във въображението
Ау и от мен за народния мотив. Не остана, още седмица.

# 319
  • Варна
Записвам се и тази година,много ми приятно при вас.Колко бързо мина времето,сякаш вчера коментирахме предната Евровизия Laughing Laughing,много се забавлявах ,надявам се и сега да е така.

Песента не ми допадна в началото ,но сега сякаш почва да ми харесва и много се надявам да сме в челни позиции  Hug
Жана с тази перука е много груба в лицето ,някак изострено ми е.. Crazy
Народния мотив го чух в края на песента  Thinking и много малко..

# 320
  • Испания
В момента:

1.   Israel
2.   Norway
3.   France
4.   Bulgaria
5.   Estonia
6.   Czech Republic
7.   Australia
8.   Sweden
9.   Cyprus
10.   Italy

# 321
В предишни години – когато не се фиксирахме чак толкова върху българското представяне, а забелязвахме, че има и други песни Simple Smile , правехме собствени класации на песните си фаворити.
Та - повлияна от носталгията по онези интересни теми, ще опитам да позная кои песни от първия полуфинал ще продължат напред.
Дори си правихме класации  с точките както и на самия конкурс.

Мисля,че само Мåns Zelmerlöw - Heroes oт фаворитите ми е печелил,а и Alexander Rybak,но аз и тази година му харесвам песента.
Ако не спечелим ние, стискам палци за Чехия,Норвегия,Холандия,Германия.

# 322
  • Испания

На рождения ден на Филип.

=================================================================================

Топ 10 на Кристиан:

Последна редакция: ср, 02 май 2018, 23:40 от smileys

# 323
  • Испания
BNT Eurovision Bulgaria

Днес от 16:45 българско време ще се проведе втората репетиция на Equinoх, която ще може да наблюдавате пряко в нашата страница BNT Eurovision Bulgaria.

https://www.facebook.com/bg.eurovision

Ново интервю:

Последна редакция: чт, 03 май 2018, 16:16 от smileys

# 324
Добро изпълнение. Ох, настръхвам от вокала на Мария Purple Heart

# 325
Да, вокала на Мария направо го прави космическо изпълнението. Замислям се дали не трябва да е повече. Толкова сме перфектни тази година, че ще е за голям яд, ако отново спечели нелепа песен като израелската, а не нещо над което е работено толкова и с такова желание се подхожда.

# 326
  • Испания
Страхотно! Разплакаха ме.

# 327
Два пъти я изпяха досега. Гледам още има излъчване на живо. А, докато пиша и спряха.

# 328
При мен не зарежда Cry

# 329
  • Испания
Мисля, че на репетициите пеят по три пъти, но спряха излъчването. Първото изпълнение не чух, че дойде ел.техник вкъщи, но второто седнах и гледах, та испанецът се пули, че плача. Ама му обясних.

Може пак да се гледа репетицията /на запис/.

Не знам промяната на силата на звука търсен ефект ли е?

Пресконференция /не знам имаме ли я в темата/:

Последна редакция: чт, 03 май 2018, 17:55 от smileys

Общи условия

Активация на акаунт