Евровизия 2018 - EQUINOX - Bones (Тема 23)

• 67 026
  • 878
  •   1
Отговори
# 330
Според мен живото изпълнение куца, отстрана на техниката за излъчването му, оттам и промяната в силата на звука. Ще чуем на 8-ми, стига БНТ да имат добър звук.

# 331
  • DE
Очаквах подобна сценография. Обаче ми се струва, че Жана много се напъва да изпъкне което не е добре за хармонията. Хаотично се движат по платформите, дано го отработят. И да, звука е с качеството на фенкамера, дано на живото излъчване е добър, ако БНТ не е добре ще мина на руснаците, в краен случай предполагам, че ще има стийм в тубата и там трябва да е добре.

Макетите на публиката ми харесаха много  Grinning

# 332
  • Вестерос
Дайте линк, моля, да ги гледам/слишам

# 333
# 334
  • Испания
От днес:

# 335
  • София
Много неестествено стои Жана. Реално и Пето място, ако стигнем ще е някакъв успех. Казвам ви, имате го предвид да не се чудите после.

# 336
  • Испания
Цялото изпълнение:

# 337
За мен пък Жана тук е перфектна на сцената.

# 338
https://m.youtube.com/watch?v=AkeQi9WfOUg
Дано да го изпипат, не е перфектно.
В допълнение, мисля, че беквокалистката заслужава да е на сцената повече от Жана. Както голяма част от Ютюб потребителите, така и аз, не я чувам много много да пее. Изглежда изкуствено, все едно се само си отваря устата.

# 339
  • София
Жана ще отнесе много критики откъм визия, коса, движение сценично поведение (никакво го няма, личи си ,че е неопитна, или кой знае какво), гласът й не се чува, на практика тя пее ли въобще, изобщо- само за камуфлаж е. Според мен групата нямаше нужда от нея, може би и от жена нямаше нужда.

# 340
  • Испания
Жана ще отнесе много критики откъм визия, коса, движение сценично поведение (никакво го няма, личи си ,че е неопитна, или кой знае какво), гласът й не се чува, на практика тя пее ли въобще, изобщо- само за камуфлаж е. Според мен групата нямаше нужда от нея, може би и от жена нямаше нужда.

А ти си? Музикален критик?

# 341
  • Разпиляна във въображението
Пак гледах репетицията и на мен Жана ми стои като кръпка. През повечето време микрофонът й няма работа.

# 342
Мен и самото изпълнение не ми харесва - много е променено вокално, не знам поради каква причина. И в шведския форум са разочаровани от новата версия. Също се чудят Жана пее ли, не пее ли...

# 343
Оправдавам включването й в пеенето на по-късен етап, като един 5-ти последен елемент, завършващ хармонията. Нали продуцента им споделя, че е получил вдъхновение от филма Петият елемент. От там и визията на Жана.

# 344
  • София
В началото и в края чувам промяна аз. Противоречиво ми е. Не знам на това ли се дължи падането ни до 5-то място.

Общи условия

Активация на акаунт