Евровизия 2018 - EQUINOX - Bones (Тема 23)

• 67 009
  • 878
  •   1
Отговори
# 390
  • София
smileys, благодаря.

Не се сещам нещо тази година да е уау, след като нямат възможност да ползват екрани отзад.
Факт.
За букмейкърите е ясно, но за момента са някакъв ориентир, плюс коментарите и лайковете в you tube, и на страниците на Евровизия.
Да идва 8.05. и да отиваме на финал Simple Smile

# 391
Аз си признавам, че не се интересувам толкова от българската, защото така или иначе не мога да гласувам. Обаче аз съм от хората, които ги вълнуват музиката и текстът, не толкова сцена, ефекти и ала-бала (сигурно много щях да си падна по Евровизия от 60та година, примерно Grinning) . И  в този смисъл нашата си песен все още си ми харесва, въпреки че не следя кой от къде минал и какъв пушек вдига Grinning Мисля си обаче, че четирите мъжки гласа и финалът на Мария Димова (която хич не харесах в Гласът на БЪлгария Simple Smile) бяха достатъчни и Жана,ъм...не беше особено нужна...

# 392
  • Испания
Българските представители - група Equinox, завършиха и втория кръг от репетиции. За разлика от първите проби, вчера българският екип включи различна конфигурация на светлинните ефекти и поиска промени в заснемането на изпълнението. Владимир Михайлов от Equinox заяви пред световните медии:

"Доволни сме от напредъка в нашето представяне. Смятам, че за едно толкова сложно изпълнение всичко се получава на най-високо ниво. Разбира се, има още някои неща, които смятаме да променим, но съм убеден, че всичко ще бъде перфектно за истинското шоу на 8 май."

"Сцената е наистина огромна и ни трябваше известно време, за да се опознаем с нея, да свикнем със заснемането и това къде да застанем в точния момент. Сега обаче се чувстваме много по-уверени, а и със следващите репетиции смятам, че напълно ще се слеем с атмосферата" - добави Георги Симеонов.

Следващата репетиция на Equinox предстои на 7 май от 16:00 часа българско време, когато е първата цялостна сценична проба за шоуто. В същия ден от 22:00 часа ще се състои жури финалът, когато гласуват професионалните журита, чийто вот оформя половината от резултата.

На полуфинала за българската песен ще могат да гласуват телевизионните зрители в Испания, Португалия, Великобритания, Чехия, Белгия, Австрия, Ирландия, Кипър, Гърция, Израел, Швейцария, Финландия, Беларус, Литва, Албания, Исландия, Азербайджан, Естония, Армения, Хърватия и Македония.

https://life.dir.bg/shou/vizhte-vtorata-repetitsiya-na-zhana-na- … ata-na-evroviziya

# 393
  • гр.София
Не съм проследила подробностите около промените в нашата песен. Научавам ги от вас.  Само да кажа, че песента страшно ми харесва!

# 394
Репетициите са точно за експериментиране, изглаждане на сценичното поведение, както и звучене на самата песен. Съобразяване с акустиката на залата. Това не е никак от  маловажно значение.
И според мен едно  е репетиция, друго концерт. Адреналинът  е друг, настройката е друга, самата атмосфера  вече е друга. Ефектите са добри. Важно ще е първо изпълнението пред журито. Ще се представят блестящо. Лично аз не съм очаквала никой да спряга България за победител. Защо ли? Прекалено много средства хвърлят другите. Ние сме както е писал Джагаров:
" Земя като една човешка длан..."

Еднакво изпълнение не може да има. Всяко явяване на сцена е различно представление. Могат и пеят отлично. Чакам нашия миг. И след толкова отрицателни мнения и очакване за лошо представяне, зрителите и тези в залата ще усетят какво е магия.
И да споделя, че за първи път чета предварително отзиви за песни, следя изпълнения на репетиции. Дори не съм знаела чуждите песни. Гледах само концертите на живо и винаги моята лична оценка се е доближавала до реалното класиране. В този ред на мисли очаквам, че много дори не са чували за нашата песен, но ще бъдат пред екраните в точния момент. И тогава ще изживеят тази магия.

# 395
  • Вестерос
Не знам защо въобще ги коментирате букмейкърите, мин.година съвсем различни резултати даваха от крайното класиране.
Не знам защо все се споменава колко е малка България- не България по територия не е малка, населението й също, просто сме пръснати и явно масово с големи претенции и критика Grinning

# 396
# 397
Е, много готино клипче.
Усмихва Simple Smile

# 398
Здравейте, записвам се и аз да следя темата. Направи ми грозно впечатление, като прочетох доста негативни коментари от българи в youtube. Разбира се, всеки има право на личен вкус, но от повечето коментари струи такава злоба...отврат. Имам приятели италианци, които ми споделиха, че са луди по нашата песен. Blush

# 399
 Много сладко клипче и много са мили. Страхотен е момента със знамето Hands Clap

# 400
# 401
Още едно кратко интервю

# 402
  • Испания
Церемония за откриването на Евровизия 2018 /директно/:

Току-що пристигнаха нашите. Представиха и шестимата.

https://twitter.com/twitter/statuses/993166997071515649

Без коментар:

Последна редакция: нд, 06 май 2018, 20:44 от smileys

# 403
Ох, израелката ми е адски противна като външност. Жана много ми харесва на тази снимка Heart Eyes

# 404
Израелката е като булка с това аутфитче...

Нашите са много хубави цялата група Grinning

Общи условия

Активация на акаунт