Евровизия 2018 - EQUINOX - Bones (Тема 23)

• 66 950
  • 878
  •   1
Отговори
# 405
  • Вестерос
Много гнусно я гласят израелката...

# 406
Чак сега видях темата.
Аз съм за Израел или Чехия .

# 407
Сега открих темата и да споделя личното си мнение.
Преди всичко песента според мне е чудесна и гласовете им са чудесни.

Относно репетициите - има ефекти, които ще се виждат само на екраните и да не говорим, че цялостното изпълнение визуално ще е в пъти по-добро заради факта, че всичко ще е както трябва, а не просто някой да снима репетицията ....

Тази година без мониторите много добре ще се отсеят нещата. Повече от половината песни не стават. Щом няма екран и нещата падат. За нашата песен ми харесва играта със светлина и тъмнина. Мисля, че ще на сцената всичко ще е чудесно. Създава ми се усещането за заъвршеност.

Трябва да се отчете, че ние като част от Балканския полуостров харесваме неща, които се различават от по-голямата част от Европа - дали е за хубаво или не е друг въпрос.

От както българската публика не гласува за това, коя песен да изпратим, нещата се получават! Дано продължава регламента да бъде същия!

# 408
Нямам търпение за тази вечер.

Аз си мислех,че Моран Мазур изглежда потресаващо през 2013,но поне песента беше хубава,но Нета Барзилай Scream копае дъното.

# 409
Какво има тази вечер? Клиповете от 22:55ч. ли?

# 410
Утре е полу-финала Smiley, дано има кадри и от днешната репетиция! То и пред журито ще пеят днес май.

# 411
Blush
Аз днес станах с идеята,че е 8 Blush

# 412
  • в сърцето на един мъж...
Нямам търпение за тази вечер.

Аз си мислех,че Моран Мазур изглежда потресаващо през 2013,но поне песента беше хубава,но Нета Барзилай Scream копае дъното.

Моран изглежда направо красива Simple Smile

# 413
Аз почти нямам представа от останалите песни дето ще участват. Единствено съм слушала на Белгия (и то вчера за първи път), на Испания и на Украйна (по случайност)и израелската само защото се спряга за победител. Хареса ми много белгийската песен, вярно много Джеймс Бонд стил е. Та нея бих я сложила след нашата.
----------------------------------------

Последна редакция: пн, 07 май 2018, 12:07 от Jeune Fille

# 414
  • Вестерос
yes, честно ли си за Израел? Потрес!

# 415
Лудост е да се дават гласове за най-големият ни конкурент! Поне песента да струваше нещо...

# 416
  • Вестерос
Toчно, поне да беше хубава

# 417
Е, нали миналата година се появи една потребителка, страшен дразнител, която беше уж в упомрачителна радост от победата на португалеца. Макар че онази песен поне беше читава.

# 418
Човек няма право на избор ли?

Това не означава, че не искам страната ни да спечели.

# 419
  • SF
От колко часа е полуфиналът утре по БНТ? Искам да го гледам с вас, може ли? Simple Smile
Кога е вторият полуфинал и кога е финалът?

Общи условия

Активация на акаунт