Евровизия 2018 - EQUINOX - Bones (Тема 23)

• 67 037
  • 878
  •   1
Отговори
# 135
Колкото по-голям клоун се яви, толкова е по-голяма вероятността да спечели. Хеле пък ако е и с някакво политическо послание, хептен. Нямаме шанс, уви.

# 136
За съжаление и аз мисля, че ще останем на второ или трето място.
За съжаление? Хора, мисля, че имаме много къса памет и бързо забравихме, че допреди три години не можехме да се класираме дори за финал. Поли и Кристиан вдигнаха много високо летвата, но за мен и класиране в челната петица ще бъде чудесно постижение.

# 137
  • DE
Не държа да сме победители, не че няма да се радвам, ако се случи  Grinning
За мен е достатъчно да сме в топ 5 и хората да харесат предложената песен.

# 138
  • Испания
Аз пък искам да спечелим, защото песента и изпълнението ни са страхотни. Писна ми да печелят някакви недоразумения с хитри номерца и политически игрички.

# 139
Аз пък искам да спечелим, защото песента и изпълнението ни са страхотни. Писна ми да печелят някакви недоразумения с хитри номерца и политически игрички.
Точно. Нямам против да спечели някоя по-добра песен от нашата, а тези да си направят алтернативен конкурс като едновремешните за политическа песен. Освен и нашите да включат някой ред за Новичок...пък да видим кой кого.

# 140
Да не мислите, че аз не искам да спечелим? Simple Smile Мисълта ми беше, че и на пето място да останем, пак няма да е провал, особено на фона на предишните ни участия. Но ако се окаже, че нашата песен е най-добра (не съм слушала другите), да, определено ще ме е яд.

# 141
Вероятно не съм обективна, но от всички чути песни тази година, нашата ми харесва най-много. И австрийската ми харесва много. Израелската не мога да я слушам цялата, не ми понася. Ако спечели тази пуйка, ще ме е яд със сигурност, а те май натам отиват нещата.

# 142
Netta така си е излизала и на предварителните кръгове.Нейн стил,ако може да говорим за стил Scream
Песента е феминиско агресивна в тренда на събитията в Холивуд. Дори второто участие на Дана Интернешънъл не беше такава гротеска.

# 143
  • Испания
Вероятно не съм обективна, но от всички чути песни тази година, нашата ми харесва най-много. И австрийската ми харесва много. Израелската не мога да я слушам цялата, не ми понася. Ако спечели тази пуйка, ще ме е яд със сигурност, а те май натам отиват нещата.

Защото и тя си е наша.

# 144
Успях да изслушам до края песента на израелското чудо. Ако това нещо спечели, догодина трябва да пратим Азис. Като забучи пера в задника и си сложи абажур на главата, ще я засенчи отвсякъде. Че на всичкото отгоре може и да пее.

# 145
Успях да изслушам до края песента на израелското чудо. Ако това нещо спечели, догодина трябва да пратим Азис. Като забучи пера в задника и си сложи абажур на главата, ще я засенчи отвсякъде. Че на всичкото отгоре може и да пее.
А,не.Ако по някакво чудо спечели Израел ще мога да гледам поне някоя репетиция на живо и не иска да слушам Азис.

# 146
  • DE
И ще ни поканиш да ти дойдем на гости, нали, нали  Flutter

# 147
Стига да не гледам Азис и яйца ще ви опържа и хумус ще купя.

# 148
  • Вестерос
Оооо Хумусс мммммм

# 149
  • Испания
По-добре да спечели България и да отидеш там, за да гледаш Евровизия 2019 на живо.

Общи условия

Активация на акаунт