Евровизия 2018 - EQUINOX - Bones (Тема 23)

• 67 067
  • 878
  •   1
Отговори
# 165
^^Хаха, така си е, ама току виж взел, че пък бил такъв. Кой знае...
Аз като го видях за първи път не бях сигурна момче ли е, момиче ли е. Изглежда доста андрогенен Thinking

# 166
  • София
Опитва да покаже българска връзка - като за българската публика. Simple Smile Затова се заиграва с розата.
Иначе душата му е руска, но и това е разбираемо.

# 167
  • Испания

Така ли? Ти видя ли я?

На 26 април от 19,00 часа, Bedroom Premium Club е домакин на официалното изпращане на българската песен, която ще представи страната ни на Евровизия 2018. На събитието, участие ще вземат изпълнителите от групата „Equinox“. Специално за Вас, те ще изпълнят на живо парчето „Bones“.
Членове на групата „Equinox“ са: Жана Бергендорф, Владо Михайлов – Влади, Георги Симеонов – JJ, Johnny Manuel, Trey Campbell.
За резервации: 0895 673 844
Куверти:
– 30 лв.* – Бутилка вино на маса, минерална вода;
– 200 лв.* – VIP сепаре, бутилка уиски, минерална вода, енергийни напитки, ядки.
*Цената важи за един куверт. Бутилките са на маса.
Кувертите ще се продават в Bedroom Premium Club от 15 ⁰⁰ до 18 ⁰⁰ часа от 17 до 26 април 2018г.

Последна редакция: пн, 16 апр 2018, 23:35 от smileys

# 168
  • София

Така ли? Ти видя ли я?

Какво ти става?

# 169
Е на това момче някой ще му каже ли, че изглежда като гей?
Той може и да си знае 😁

# 170
  • DE
Красиво, нежно момче/дете как да изглежда. Трябва ли всички да са нацепени батки та да изглеждат като мъже  newsm78
И какво значение има дори и да е  Rolling Eyes

# 171
  • София
Красиво, нежно момче/дете как да изглежда. Трябва ли всички да са нацепени батки та да изглеждат като мъже  newsm78
И какво значение има дори и да е  Rolling Eyes

Не знам... Но той има женска красота и вместо да "бяга" от нея, той я подчертава. Явно е негово решение, но ако всеки втори, примерно, ми казва, че съм гей /доста такива коментари има навсякъде/, или ще си призная, или ако не е вярно, ще поработя над визията си. Сега, да ме извинява, има огромен талант, ама изрусен с израснали корени... някак си не ми стои сериозно.

# 172
  • DE
А защо да не експериментира докато е малък както го правят момичетата  newsm78

Дразнят ме коментарите, че бил нежен, ми нежен е, защо да не е, нищо гейско не виждам, но аз съм свикнала с андрогинните азиатци за които красотата не е женска и мъжка, просто е красота. Други са белезите които правят един мъж гей и аз не ги виждам у Кристиян.
Не е лошо хората да престанат да съдят по това как изглежда някой Rolling Eyes Все пак хората на изкуството са екстравагантни и шантави и затова се харесват, всеки луд с номера си  Peace

# 173
  • Испания
Цитат
"Bones" - песента, която ще представи България на "Евровизия", има големи шансове да стигне до финала и да влезе в челната тройка.
Според букмейкърските залози тя ще спечели сребърен медал от песенния конкурс. За няколко дни парчето се изкачи от 7-о до 2-ро място, след като формацията Equinox го изпълни на живо за първи път в Лондон - на едно от партитата, предшестващи "Евровизия".

"Изненадахме се, че публиката я пееше с нас. Усещахме как се наслаждава и усеща песента", казва Владимир Михайлов, цитиран от "24 часа". Той е един от петимата изпълнители, които влизат в Equinox. Останалите са Жана Бергендорф, Георги Симеонов-Джей Джей, Джони Манюел и Трей Кембъл.

Според букмейкърите израелката Нета ще спечели първото място с парчето Toy (от англ. - “Играчка”). Чешкият представител Миколас Джоузеф ще си тръгне с бронзовия медал според залаганията.

В челната десетка влизат още Естония, Австралия, Швеция, Норвегия, Франция, Белгия и Гърция. Не е изключено обаче Equinox да стигне до първото място особено след изпълнението си в Амстердам в събота, 14 април. То събра аплодисментите на петте хиляди човека в залата. В него се включи Кристиан Костов, който замести Джони Манюел.

"С Жана имаме много общо - и двамата идваме от българския формат на “Х Фактор”. Тя стана първа, а аз втори - отново", смее се Костов.

Изявата им в Холандия бе пак на концерт, предшестващ Евровизия и събрал много от изпълнителите на конкурса на една сцена. След участието си в Амстердам групата ще продължи подготовката си в България до заминаването за Лисабон, където е финалът на конкурса.

Официалният сайт на "Евровизия" прави и онлайн анкета, в която всеки може да оцени кой се е представил най-добре на подгряващите концерти за конкурса. Equinox се нарежда на 5-о място. Пред нея са Испания, Албания, Финландия и Израел

http://life.dir.bg/news.php?id=27051147

================================================================================

В очакване на "Евровизия 2018"

Обратното броене до "Евровизия 2018" започна. Всяка седмица в "Денят започва с Георги Любенов" ще ви представяме информация за най-интересното, което се случва около фестивала.

Последна редакция: вт, 17 апр 2018, 17:56 от smileys

# 174
  • Испания
Пълна информация за гласуването и телевизионното излъчване на #Евровизия 2018 в цяла Европа

/името на всяка държава е линк/

http://eurovision-bulgaria.tv/glasuvane-2018/

==========================================================================================

За репетициите:

# 175
Гледам видео реакциите в ютуб, чета коментарите и според хората, за трета поредна година пращаме много силна песен и сме показали, че искаме да спечелим конкурса. Казват, че го заслужаваме. Не знам дали ще спечелим тази година, но заради тези коментари, си мисля, че ако продължим да надграждаме откъм песни, в един момент ще спечелим конкурса, защото хората ще гласуват за нас заради натрупването, труда и качеството, които сме показали през годините. Важното е всяка година да надграждаме.

# 176
И добре, че БНТ са направили добър подбор на журито, че да избере именно тази песен. Да, не знаем другите песни кандидати. В медиите се появи само песента на Вида Пиронкова и се чу само нейното мнение и  упрекваше подбора за жури, че нямало нито един музикант. Не помня предните години как беше. Май имаше период наши музиканти/жури/ да избират, имаше и гласуване със смс-и от зрители...

# 177
  • София
Май имаше период наши музиканти/жури/ да избират, имаше и гласуване със смс-и от зрители...

Имаше.
Така изпратихме Софи Маринова, примерно. Гласуваше се със SMS.
А червенето с второто участие на Елица и Стунджи го дължим на избора на жури с участие на музиканти.

# 178
  • Испания
Представителката на Азербайджан Айсел гостува на Слави.

# 179
  • Вестерос
Днес Жана и Владо ли беше, създателят , бяха гости по бтв. Много добро интервю, говориха за наркотиците и Жана каза, че Владо й е помогнал много, взел я да се откъсне от тук и вредната среда във Виена и там се е изчистила.

Общи условия

Активация на акаунт