Евровизия 2018 - EQUINOX - Bones (Тема 23)

• 67 049
  • 878
  •   1
Отговори
# 210
  • Разпиляна във въображението
След като ги гледах на живо и кой какво изпълнява заставам зад едно от мненията си - трябваше Жана да я махнат и да остане Мария Димова. Тя има много по-голяма роля от тази на Жана в песента и заслужава да е на сцената. Че те мъжете вдигат височините.

# 211
  • DE
За мен Жана е напълно ненужна, с нищо не допринася към песента. А фолклорния мотив на финала е черешката и ми е обидно, че жената която го пее няма да е на сцената. Още преди да съм прочела знех, че не го прави Жана. Тя всъщност защо въобще е там newsm78

# 212
Напълно съм съгласна с вас, дами. Жана е грешка.. Честно казано тя много се превъзнасяше на лайфовете. На какво отгоре питам аз?!? Мъжете са звездите тук.

# 213
Тази вечер гледах клюкарското предаване на Венета Райкова - бяха снимали от разстояние групата в някакво заведение за хранене. За съжаление Жана си е все така неадекватна и отнесена. Докато другите се от групата обядваха, разговаряха и се смееха, тя стоеше встрани нацупена, сто пъти излиза да пуши на тротоара начумерена, погледът блуждаещ, все едно си е в някакъв неин свят.

# 214
  • Испания
От самото начало писах, че не съм доволна, че Жана участва, НО... Мисля, че не трябва да се настройваме негативно. Песента е прекрасна, изпълнението - чудесно. Надявам се, че и сценографията ще е зашеметяваща.

Испанската песен не струва нищо, но цялата страна прави всичко възможно да поддържа емоционалния заряд и комфорт на дуета, който я изпълнява. Не прочетох нищо негативно, написано от испанец.

# 215
  • София
Тъкмо и аз това щях да пиша.

# 216
За мен Жана е напълно ненужна, с нищо не допринася към песента. А фолклорния мотив на финала е черешката и ми е обидно, че жената която го пее няма да е на сцената. Още преди да съм прочела знех, че не го прави Жана. Тя всъщност защо въобще е там newsm78

Мда... Не знам дали сте чели коментарите в YouTube под песента. Доста от коментиралите са възхитени точно от фолклорния мотив накрая и суперлативите ги обира Жана.

# 217
Аз още не мога да разбера, кога пее Жана...Grinning  Тя пее ли въобще ?
И аз съм на мнение, че този, който изпълнява фолклорния мотив, трябва да е на сцената.
Грозно ще е, когато Жана се преструва, че тя го изпълнява.

# 218
Аз пък мисля, че фолклорния мотив сега го пее Жана, а после ще го пее Мария Димова. Прилича ми на нейния глас накрая, но може да бъркам и да е запис. Но наистина, краят е впечатляващ и много хора са възхитени от добрия завършек на песента. Ако досега не е пеела Жана въпросния мотив, мисля че много хора ще бъдат подведени и разочаровани. Трябвало е предварително да помислят за това, преди да представят песента и да обявят още в началото, че не го пее тя и на лайфовете да не се прави, че го пее тя.
Иначе мъжете поддържат високите тонове в песента. Най-ясно ми се отличава Джони Манюел. Този човек има невероятен глас. Но чувам и кога се включва Жана. Нейният глас е специфичен и се отличава. Като цяло са направили страхотен подбор. Не харесвам Жана, но в случая идеално ми се вписва.

# 219
  • София
Основата не е Жана, Мария си го пее това на края.

# 220
  • Вестерос
Жана пее от време на време като фон отдолу

# 221
  • София
Тази Мария се справя къде-къде по-добре, че и изглежда много по-представително от Жана.

# 222
Ето тук групата, за този репортаж писах вчера от предаването на Венета Райкова. А Трей излезна с чинията навън, за да я снима, сладур!

https://www.btv.bg/video/shows/paparaci/videos/zhana-bergendorf- … sichki-medii.html

# 223
Малко off topic, но ми е любопитно с кой парфюм се пръска накрая GrinningПрилича на Alien Mugler...Thinking

# 224
  • Вестерос
Според мен на Жана й се спеше и ги чакаше другите, може да е в цикъл и какви ли още не нормални неща, за да и е така "умряло"..

Общи условия

Активация на акаунт