Евровизия 2018 - EQUINOX - Bones (Тема 23)

• 67 039
  • 878
  •   1
Отговори
# 345
Да, повече фолклор има. В началото включиха Мария Димова и в края са удължили тактовете доста. На мен така ми харесва повече, но явно за много хора промяната не е добра. Преди харесваха финала на песента, а сега променен май не им допада особено.

# 346
# 347
  • София
Жана ще отнесе много критики откъм визия, коса, движение сценично поведение (никакво го няма, личи си ,че е неопитна, или кой знае какво), гласът й не се чува, на практика тя пее ли въобще, изобщо- само за камуфлаж е. Според мен групата нямаше нужда от нея, може би и от жена нямаше нужда.

А ти си? Музикален критик?
Не е необходимо да съм. Онези милиони,или айде - хиляди, които ще гласуват са също толкова компетентни като мен, повярвай ми. Не разбирам, поради каква причина се скача като ощипана девица срещу всеки, дръзнал да каже истината, а именно, че поне на репетициите, Жана стои доста неуспешно, УВИ.

# 348
Честно казано аз си мисля, че са я взели само заради визията и и сценичното присъствие, въпреки че ми се струва, че само се пъчи и прави на важна, като че ли песента няма да я бъде без нея. Наистина нейния глас едва се чува, повече наблягат на Мария Димова. Жана когато се е чувала на репетицията в хотела, хич не пее добре нейната част. И това го казвам при положение, че я харесвам по принцип. Но това е положението.

# 349
Ентусиазмът ми нещо започна да се изпарява. Много бях обнадеждена в началото, сега ще се радвам и на влизане в десетката. Не ми харесват промените в песента, изпълнението също не ми звучи добре, но се надявам да е от озвучаването. Жана наистина стои като кръпка на сцената, само се върти и ръкомаха. Има още време, дано успеят да реагират; от екипа вероятно четат коментари и гледат залаганията - очевидно е, че се сриваме. А бяхме фаворити. Не съм загубила надежда все пак, продължавам да смятам, че песента ни е страхотна, но в първоначалния си вариант.

Последна редакция: пт, 04 май 2018, 09:40 от System Error

# 350
Сега малко за визията и сцената.

Най-накрая се сетих на какво ми прилича роклята на жана :

Ето го религиозният елемент Stuck Out Tongue Winking Eye

После това зад сцената ми прилича на гръбначен стълб на динозавър, много грозно. А тяхното разминаване на платформата ми се струва много дървено. Някак тая хореография хич не ми харесва, а толкова се превъзнасят по тая саша жан баптист. Дано го променят малко, та да изглежда по-естествено. Така, това беше малко конструктивна критика Sunglasses

# 351
Ентусиазмът ми нещо започна да се изпарява. Много бях обнадеждена в началото, сега ще се радвам и на влизане в десетката. Не ми харесват промените в песента, изпълнението същи не ми звучи добре, но се надявам да е от озвучаването. Жана наистина стои като кръпка на сцената, само се върти и ръкомаха. Има още време, дано успеят да реагират; от екипа вероятно четат коментари и гледат залаганията - очевидно е, че се сриваме. А бяхме фаворити. Не съм загубила надежда все пак, продължавам да смятам, че песента ни е страхотна, но в първоначалния си вариант.

Никът ти звучи много близо до това, което им се случва.
Нали знаещ, власите се давят на край Дунава. Дано да не стане така...

# 352
  • Испания

После това зад сцената ми прилича на гръбначен стълб на динозавър, много грозно.

Това предлага Португалия. За всички.

# 353
  • Spain
Това което виждаме на тези репетиции изобщо не е краен вариант . Правят се опити, сменят се стойки, допълнително всеки път и осветлението е различно..затова има екип отзад и озвучителни и т.н. ..това че някои бил застанал с един мобилен , дори камера да е...няма нищо общо със звука във залата и изгледа. В зависимост откъде гледаш една "хореография" може да изглежда супер зле или добре. Успех н нашите, всеки от тях е заслужил да бъде там . Единственото е че  не ми харесва че момичето което подсилва гласа на Жана е зад кулисите, но мисля че на сцена може да има само 5 участници.. Така че е разбираемо, може и да греша. Бих казала че на Жана едно черно червило по и би отивало,  но така са решили това ще е ..другия път като сем такива всезнайковци да се съберем и да направим едно парче за евровизия:satisfied: Satisfied Satisfied

# 354
  • DE
6 са допустими на сцената.

# 355
Промените са меко казано ужасни! Абсолютно отвратителни! Да кажеш на човек, който мрази песента, да я развали - няма да се справи толкова добре.
Много съм разочарована, място не мога да си намеря от яд. Чаках конкурса с огромно нетърпение, а сега се чудя дали въобще да го гледам. Промяната не си заслужава. Отвратителна промяна, нямам думи как сами се проваляме.
Ако сме в десетката, ще е голям успех.

# 356
  • Spain
6 са допустими на сцената.
тогава много съжалявам че не е на сцената , та дори и за секунда да я покажат

# 357
  • Пловдив
Сигурна съм, че просто звукът в момента не е ниво. Вярвам, че ще направим възможно най-доброто представяне. Много заслужаваме победата, песента е уникална.

https://www.youtube.com/watch?v=2Uog2ixn9gU

Фаворитите на Кристиан. Blue Heart

Моето топ 5 подреждане е:
1. Нашата песен - много се радвам, че си я харесвам най- много.
2. Австрия - много я харесах. Напомня ми на негърски хор, пеещ църковна музика.
3. Чехия - много динамична и симпатична песен.
4. Естония - приказно красива песен, жена, глас. Като приказка ми е тази песен.
5. Гърция или Германия Thinking
Харесвам и Македония, Сърбия.

# 358
Според мен песента е станала перфектна! 👌 Промяната е единствено във фолклорния елемент в началото и лекото му удължаване в края. Другото си е по старо му. За мен песента е станала още по-завършена. Гледах клипа на слушалки и настръхнах. Огромна разлика , ако се слуша на колони. Което ще се компенсира с по-качествения звук на концерта.
Много е добре , не трябва да сте разочаровани. А и всички фенове на Евровизия вече я знаят на изуст , добър ход да попроменят леко на живото, за да развълнува отново.

# 359
  • в сърцето на един мъж...
На мен лично ми харесва от това, което видях, като се има предвид, че е снимана с любителска камера тая репетиция. Дори и малкото късче от играта със светлината създава много добър ефект. За мен светлината изобразява кости, скелета, препратки към самия текст. Имаше един момент, не помня на кой клип вече, в който самото осветление така е нагласено над тях, че изглежда като костите на ръка, която е положена над главите им. Според мен много символика има, много е мислена визията. Надявам се наистина да спечелят!

Общи условия

Активация на акаунт