Сполучливи имитации на маркови парфюми - 22

• 135 908
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, темата ми попадна пред погледа и реших да споделя, че скоро приятелка ми похвали аромат на La Rive, много сходен според нея на Хипнотик пойзън Диор. Може за някой да е полезно. Този:
https://m.emag.bg/toaletna-voda-za-zheni-la-rive-fleur-de-femme- … 732/pd/DJVYK7BBM/
А моя личен опит с имитационна парфюмерия се изчерпва с D&P G12 Sexy Lady копие на Absolutely Irresistible Givenchy, като последния е прекратен от производство и в плен на носталгията издирвах целенасочено негов вариант.
https://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Absolutely-Irresistible-4613.html
От D&P чудесно да се справили. Макар да е монотонен от начало до край, средата на развитие на оригинала е пресъздадена точно.

# 106
Парфюмчето на La rive е приятно, макар и не трайно и е версия на Poison girl, а не на Хипнотик пойзън.
Момичета, каква е цената на мл на Заг Зодиак?

# 107
Парфюмчето на La rive е приятно, макар и не трайно и е версия на Poison girl, а не на Хипнотик пойзън.

Мисля, че 15 ст. беше на мл.

Аз да се похваля, че най-накрая ми дойдоха шишенцата от алиекспрес и вчера си напълних по 10 мл от:

Аурата на Мъглер (Заг)- една идея по- нежна , но пак все така натрапчива и силна, но много ми харесва.

Черния опиум (Рефан)- Много нежен и красив. Дано да е и траен.

Олимпеа (Рефан) - Много свеж и ми идва идеално точно за сега. People Ok Woman

# 108
Благодаря за отговора, Anitaxx 😍

# 109
О, възможно е аз да не съм разбрала правилно, благодаря за корекцията Flowers Bouquet

# 110
  • София
Рефан имаха нов дамски парфюм-лек и свеж... Може би от миналото лято. Предложиха ми го, изпръсках го и изхеърлих  шишето...Кой ли беше? Едва ли имат много нови аромати. Някой ако има на идея да помага...

# 111
stephchica 😊
голям фен съм на Диор, затова ми е познат и варианта на La rive. В развитието на Фльор-а има много ванилия, сладка и вкусна, затова може да е близо и до Хипнотик. 👍Но не е толкова богат и загадъчен. Версията на Рефан е по-близка, ако ти е интересен Пойзън.

# 112
Някъде възможно ли е да намеря имитация на Гучи " Флора" и ако я има- сполучлива ли е?

# 113
Преди време много следях темата и си спомням, че се споменаваше, че някои парфюми правели петна по яките на ризите. Можете ли да ми препоръчате вариант на Модерната муза тъмната, който да е много траен и съответно да не остава следи? Или пък някакъв мускус и сандалово дърво, опушен, роза или божур, или дори на шоколад нещо, или някакъв интересен, но да е траен, това ми е основното и да не остава петна. Най-удобни за покупка са ми на Рефан и на Парфен. Благодаря предварително.

# 114
  • Стара Загора
Някъде възможно ли е да намеря имитация на Гучи " Флора" и ако я има- сполучлива ли е?
Аз си взех мостра на Парфен. Харесва ми много като аромат. За съжаление оригинала съм мирисала доста отдавна и не мога да кажа колко е близък.

# 115
на Рефан не е никак лоша имитацията на Флора (с двойни капки). Имала съм оригинала и рефанската версията, така че най-вероятно мога да направя сравнението.

# 116
  • Deutschland
Аз съм ползвала Флора във варианта на Ла Рив. Страхотен аромат, трайност около 3 часа, което за техните парфюми е впечатляваща. За съжаление отдавна не съм купувала Ла Рив, макар, че тук ги има почти във всички дрогерии, дори и в скъпи такива, в които се продават Диор, YSL и т.н.

# 117
  • Бургас
Момичетаа,влизам да споделя възхищението си от Олимпея и Обувката във версията на Сан Сиро.Разкошно направени,адски близо до оригиналите за мен,трайни на кожата ми,страшно си заслужават.Обувката дори ми харесва повече от истинския парфюм,пробвайте ги ако желаете.Blue HeartPurple HeartRevolving HeartsSparkling Heart На светлинни години са поне за мен като качество примерно сравнени с тези на Рефан.Никой не би предположил,че сте с имитации,мега добрите! А Good girl е най-успешен именно в тяхна версия другите ,които аз познавам за моя нос са твърде далечни.

Последна редакция: пн, 09 апр 2018, 14:57 от Bright Crystal

# 118
  • вкъщи
В Бургас къде има Сан Сиро?

# 119
  • Бургас
В едно магазинче в Меден Рудник има Сан Сиро и Рефан.

Общи условия

Активация на акаунт