Сполучливи имитации на маркови парфюми - 22

• 135 923
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
Някой да има впечатления, версията на Рефан с номера 354 и 355, доколко се доближава до оригинала и колко са трайни? Както и ако се сещате някой, на Рефан или на Парфен, много добра имитация и много траен, който да не е много сладък, а повече цветен, дървесен, опушен.

Последна редакция: вт, 10 апр 2018, 19:13 от harley.quinn

# 121

harley.quinn, относно Рефан № 355 - за мен е прекрасен и много траен. Тъй като ми беше фаворит тази зима, два пъти си пълних шишето. Не съм запозната с оригинала La femme на Prada.

# 122
  • Бургас
За старозагорки - в Била срещу руския пазар са сложили щанд на Bargello - с новото име Martinez. Вчера момиче ми подаде блотер на излизане и се поинтересувах. Отидох да разгледам. Цените - 5 лв, 14 и 20 лв. За 50 мл, доколкото разбрах с разлика в капките за трайност. Попитах я кой аромат е 408, понеже беше записан на блотера и ми посочи Bright Crystal. А за мен си беше чист Crystal Noir. Не зная и те ли крият кое имитират, но това откровено нямаше нищо общо с розовото Версаче. Тествах Chance, за да видя как е направен и като аромат е добър, обаче сме говорили вече за опитите на марките да копират Шанел. Поорязан е и трайността при мен беше слаба. Вярно че пръснах веднъж, но след 4 часа го нямаше никакъв.
Ивче, 408 на Баргело беше наистина Кристъл Ноар, така че правилно си го надушила. По-скоро те не са знаели какво предлагат. Случвало ми се е много пъти, на различни места. Аз имам доста парфюми на Мартинез. Наистина като изпълнение и качество са сходни с Баргело, но не знам да са им преки наследници.
Колкото до Брит Ритъм - на мен ми е любим, но си е особен аромат, не всеки го харесва. Виолетките са точно по-сухи, има доста лавандула и целият е много пудрен. Трайността е супер. За мен си е абсолютна находка. Ползвам го, откакто излезе преди няколко години. Вземи си го он-лайн, ако ти харесва, продава се на смешни цени.

# 123
Здравейте , дами. Искам да Ви споделя alien thierry mugler в имитация Aristea Eau de parfum 116 и са едно към едно. Направих паралел с този и оригиналния и почти еднакво миришат. Плюс че издържа много аз се пръснах с него към 1:30 а сега е 18:04 и още се усеща. Ако някой харесва този парфюм може да пробва тази имитация. Simple Smile

# 124
  • на дъното
Взех си от Рефан имитацията на Gabrielle мога да твърдя,че е 100 пъти по-траен от оригинала на моята кожа.За сега Рефана са ми фаворити.

# 125
  • Sandanski
Здравейте,може ли да ми кажете парфюма Мон Гарлен на Заг Зодиак имали го наливен или само в готов парфюм го имат?

# 126
  • София-в сърцата на моите деца
Парфюма Мон Гарлен  има ли го на Рефан?

# 127
  • Sandanski
Не,аз вече питах..

# 128
  • София
Здравейте,може ли да ми кажете парфюма Мон Гарлен на Заг Зодиак имали го наливен или само в готов парфюм го имат?
Има го и наливен.

# 129
  • Sandanski
Йес ,а знаетели кой номер е.защото жената  вчера се скъса от търсене и не можа да го открие

# 130
  • София
374 MG- Mon Guerlain
На първа страница има списъци с номерата на имитациите.

# 131
  • Sandanski
Ето ,значи къде съм го виждала.Вчера жената докато търсеше знаех че съм виждала номера някъде ,но неможах да се сетя.. Имате ли някакви впечатления за Gucci  Guilty?

# 132
Днес успях да тествам №149 на Рефан /Скандал-а/ Mr. Green Аз тествам като си налея 20 мл.с 40 капки  Laughing
Първото вдишване след като се пръснах, и ми се стори, че усещам Олимпеята на Пако Рабан. Същата солено - ванилена нотка. 15 минути по - късно тя изчезна и се появи кафето, ванилията и лакрицията, които жестоко ми напомниха Черния опиум на ИСЛ /1:1/... Thinking При мен той /Черния опиум/ се оказа МЕГА нетраен, макар, че ми допадаше като аромат.
Тук, обаче, ето, вече повече от 3-4 часа, на кожата ми аромата стои като закован - усеща се съвсем ясно и силно.
Не съм мирисала оригинала на Скандал-а, но в лицето на имитацията на Рефан се сдобих реално с един Черен опиум с похвална трайност.
Това са ми първите впечатления. Може да има още нюанси които ще се покажат като го понося, но за сега съм много доволна и много изненадана. Ако не я гледах в ръцете продавачката, може би щях да си помисля, че реално ми е наляла от Черния опиум...
 Peace

# 133
Здравейте, пиша ви с огромната молба някоя от вас да се отзове и да ми посочи сполучлива имитация на Джими Чу. Тъй като оригиналният ми е на привършване, много ми се искаше да си намеря по-достъпен вариант. На първата страница видях, че го предлагат Баргело и ДиП, ще може ли някоя от вас да ми  сподели впечатления откъм трайност и близост на ароматите. Благодаря предварително Simple Smile

# 134
Profumo на Армани, коя е най читава версия? Днес с ММ го душихме в мола и искам да го изненадам

Общи условия

Активация на акаунт