Сполучливи имитации на маркови парфюми - 22

• 136 000
  • 723
  •   1
Отговори
# 540

Аз пък си харесах нова марка - Mon parfum /Floragarden/, 20 ml за 4 лв, запечатани флакончета, много добри имитации и актуални аромати.

Е, ако са на Флоргарден (освен ако ФлорАгарден не е различна фирма), значи новата марка всъщност е братовчедка на Лъки, Голд тъч, Силвър Тъч, Парфен; Някой беше споменал преди за Гардени, друг беше заподозрял близост и с Родригез (в което не съм сигурен, но поне има обща стилистика в изработването на сайта и флакончетата, а и не открих цитирано юридическо лице).
Предполагам целта е тези марки да покрият възможно най-широк сегмент от клиенти - от тези в луксозните молове до кварталните бакалии и евтините магазини за промишлени стоки.
Въпросът е дали съдържанието във флаконите за различните класове марки е различно, та някоя дама, имаща време да експериментира, може да направи сляп тест.

# 541
  • Бургас
Потърсих в темата, но не можах да открия, а сигурно има: какво ви е мнението за качество/трайност/цена на парфюмите Eyfel? Имат щанд в нашия супермаркет, затова питам дали си заслужават.
Не са с добро качество,тук в темата имаше доста кофти отзиви за тях.

# 542
Потърсих в темата, но не можах да открия, а сигурно има: какво ви е мнението за качество/трайност/цена на парфюмите Eyfel? Имат щанд в нашия супермаркет, затова питам дали си заслужават.
Ползвала съм техни парфюми преди години и бях много доволна /Армани код, спреният от производство Сърендър на Ейвън/. И двата бяха близки с оригинала, с отлична трайност и наситеност.
Преди време, обаче, тествах други техни парфюми и останах много разочарована. Близостта с оригиналите беше под всякаква критика, нищо общо с оригинала, бих казала. Трайност си имаха.
Със смесени чувства съм след последния ми досег с тези парфюми.
Между другото такова нещо ми се случи и с Лорис.
Два парфюма, но този път онлайн купени едновременно от един и същи търговец - единият - превъзходен, другият...уникум.../рядко казвам такова нещо за парфюм, но тук не става въпрос за липса на прилика, а за "нищо общо с оригинала".../
 Peace

# 543
Някой от Плевен да знае дали магазинчето на Заг зодиак е преместено някъде или е закрито? Пращах приятелка да ми напълни Good girl ,но вече го нямало.

# 544
  • у нас
Някой от Плевен да знае дали магазинчето на Заг зодиак е преместено някъде или е закрито? Пращах приятелка да ми напълни Good girl ,но вече го нямало.
Затворен е магазина. Вчера звънях на момичето да я питам заредила ли е Номад за да не се разкарвам с двете деца излишно е тя ми каза, че е затворила магазина и няма да зарежда повече парфюми. По тази причина питах по-напред в темата от кой продавач поръчват момичетата в olx, но още никой не ми е отговорил. Минах на вариант "B"-имам сестра във Варна, но там още не са ги заредили новите, та се връщам на olx и чакам препоръка....

# 545
# 546
  • у нас
Благодаря🌹

# 547
То и аз съм поръчвала от олх,а и от дайта на Заг може да се поръча,но ще излезе по-скъпо. Така си имам шишенца и само исках да си налея,ама явно в Бургас като ходим ще стане. Мерси! 💐

# 548
Сериозно ли Викториа Сикрет-а няма да го има в Заг в София? В такъв случай може ли да споделите от кой продавач точно в ОЛХ поръчвате?
Аз ходя в Заг на Княз Борис, но продавачката обикновено е толко нелюбезна, че никога не разбирам кои са новите аромати и кой номер на кой парфюм отговаря. Офлянква се и често си тръгвам без нищо, а отивам с желание за 3-4 парфюма да купувам, но уви....

# 549
На мен от посочения от tontoneva продавач в ОЛХ ми писаха за ВС, че няма такъв парфюм и няма такава политика да се продават парфюми в отделни магазини , във всичките магазини достъпността до парфюмите била еднаква. Вероятно не съм нацелила продавача връщам се да чета.

# 550
Е продавачката няма ли списък?
Даже може да го снимаш, ако ти даде.
Ето списъка най-накрая.

# 551
Сигурно вече сте забелязали, аз сега констатирах, че Мартинез имат еднаква номерация и вид на парфюмите с тази на Баргело.

# 552
  • Бургас
Момичета,освен да се свържете по тела с момчето от Бургас и да говорите с него как да се сдобиете по някакъв начин с Кокоса виждам,че е доста желан.

# 553
  • Пловдив
Момичета брагодарение на вас се сдобих с чудесен Номад и Отровното момиче на Диор от Заг и съм много впечатлена от прекрасните и дълготрайни аромати въпросът ми е Елексира на Ермес дали също е толкова сполучлив при тях?

# 554
  • Бургас
Astravera,чудесен избор от Заг си направила,да Еликсира на чудесата е невероятен също. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт