Сполучливи имитации на маркови парфюми - 22

• 136 006
  • 723
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте момичета можете ли да ми кажете кой номер е Лалето и на заг ли е че не разбрах благодаря ви

# 526
  • Стара Загора
Е, на последните 3 страници се обсъжда само това. Как разбрахте за Лалето, а не и коя фирма го предлага, както и номера му?

Сякаш беше 385, но да не те подведа. Може и 384 да е. La Tulipe е 386.

Ако бяхте прочели и това на KDS, щеше да ви стане ясно.
http://bg-mam.ma/p/1025959/37009632

# 527
Е, на последните 3 страници се обсъжда само това. Как разбрахте за Лалето, а не и коя фирма го предлага, както и номера му?

Сякаш беше 385, но да не те подведа. Може и 384 да е. La Tulipe е 386.
Благодаря ви бяхте много любезна Хубав ден

# 528
  • Бургас
Menerva,Слънце,ще разнося хубаво Лалето и ще пиша в последствие точно за трайност при мен. Heart Eyes Hug Hug Момичета,може да поръчвате парфюмите на Заг от ОЛХ и Базар.Някой питаше дали ще има Кокоса в Пловдив,не само за Бургас и Стара Загора ми каза на мен момчето,поръчка е на гръцки клиент,но пък може да се поръча от нета.KDS,поста ти с кафенцето ми ми идва перфектно Mr. Green,пиши и за други впечатления и ти и всички други.Много ми липсва Алфорон,мненията и бяха радост за мен,да даде поне знак,че ни чете пак ще е нещо. Heart Eyes А ако реши да пише супер. Party Лалето е на Заг и е номер 386.Их,как пропуснах да тествам новият на Кашарел,ще се върна за него.Искам по-скоро да пробвам мострите на Парфен и да ги разнищя спрямо оригиналите.

# 529
.Някой питаше дали ще има Кокоса в Пловдив,не само за Бургас и Стара Загора ми каза на мен момчето,поръчка е на гръцки клиент,но пък може да се поръча от нета.

Благодаря много , ще поръчам от интернет тогава, но ми се искаше да го усетя първо , но няма нищо .

# 530
  • София
Сансиро са пуснали 4-5 нови, вкл. J'adorе in joy.
Аз пък си харесах нова марка - Mon parfum /Floragarden/, 20 ml за 4 лв, запечатани флакончета, много добри имитации и актуални аромати.
Похвалвам и Aristea на Камко.

Последна редакция: нд, 08 юли 2018, 15:02 от Free Agent

# 531
"Мартинез" в Пловдив имат ли магазин или щанд някъде?
А кой е техният номер за J'adore?

# 532
  • Бургас
J'adore на Мартинез е 215 номер.Free,напиши моля те ако ги помниш,кои са точно новите парфюми на Сан Сиро,аз съм им голям фен.Тяхната версия на Обувката е точно в десятката за мен.Мартинез са пуснали гледам FUCKING FABULOUS на Том Форд.Innocent

# 533
  • София
Имаше и Габриеле, което купих за мойто Габи.
В понеделник ще погледна пак.

# 534
Сансиро са пуснали 4-5 нови, вкл. J'adorе in joy.
Аз пък си харесах нова марка - Mon parfum /Floragarden/, 20 ml за 4 лв, запечатани флакончета, много добри имитации и актуални аромати.
Похвалвам и Aristea на Камко.

Има ли някъде списък с номера на тия Mon parfum?

# 535
Потърсих в темата, но не можах да открия, а сигурно има: какво ви е мнението за качество/трайност/цена на парфюмите Eyfel? Имат щанд в нашия супермаркет, затова питам дали си заслужават.

# 536
  • София
Няма никакви данни в нета за тези Mon parfum. Съжалявам. При нас ги има в едно квартално магазинче.

# 537
И аз не намерих нищо,та затова питам,може да има по-запознат от мен.В моя град ги има в кварталното магазинче за козметика-3.10лв,за 20мл.

# 538
  • София
Е продавачката няма ли списък?
Даже може да го снимаш, ако ти даде.

# 539
Ще пробвам,ама са едни продавачки...да ги не питаш нищо,най-добре .

Общи условия

Активация на акаунт