Сполучливи имитации на маркови парфюми - 22

• 136 017
  • 723
  •   1
Отговори
# 510
  • Стара Загора
Сякаш беше 385, но да не те подведа. Може и 384 да е. La Tulipe е 386.

# 511
Арвен, кое му е номерчето? Аз ли съм кьорава или наистина го няма отпред?
Няма го, защото е нов. Ама ми остана в дамската чанта, а аз съм си на вилата. Чак утре вечер ще мога да го напиша. Sad

# 512
Момичета,според мен е този-https://www.fragrantica.com/perfume/Victoria-s-Secret/Coconut-Passion-7993.html Ако някой друг има предложения да пише.Във версията на Заг аз усещам и лека ванилия.
А кой номер е версията на Заг?
За мен това е много любим аромат Flowers Bouquet

# 513
Аз преди малко си го налях, но няма номер на шишето. Май беше 581 или 851. Но доколкото разбрах ще го има само в Бургас и Стара Загора.

# 514
  • Пазарджик
Момичета знаете ли дали Рефан ще пускат нови аромати, защото тук нямаме нито Парфен нито Заг

# 515
  • Бургас
Пипилота,Рефан имат някаква нова серия парфюми,но са скъпи не съм пробвала нищо още.Момичета,днес ходих да сравнявам пак истинския Номад с този на Зодиак.Твърдо признавам имитацията му за по-хубавия парфюм казвате,че при вас е слаб.Незная,но преди малко се върнах от кафе с приятелка и още като ме видя ахна и попита кой е този силен,чуден парфюм.Казах и Номад на Клое и тя пак ли си изръсила 200-кинта,казвам и този път не и че това е негова имитация. Laughing Потвърди,че е уникален и се усеща навсякъде около мен,моля някоя дама от Бургас,която е купила парфюма от Заг да сподели за трайност.Невероятен парфюм,хладен,високомерен,разхлаждащ го усещам някак,но при мен фрезията е по-силно изразена,има и много цитруси и дъх на праскови се появява на моменти. CrazyЗа мен неговото време е през лятото,през по-прохладните вечери,голяма красота е!Боже,невероятен е. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 516
  • Стара Загора
Ох, как искам да усетя и аз тези хладни фрезии. При мен една сладост в началото, чак накрая се появяват бели цветя и дървесни нотки.

# 517
Аз само го подуших и не му обърнах внимание, защото самл като усетих кокоса и забравих за останалото. Много ми хареса и новия на Кашарел, ще си го напълня и него.

# 518
  • вкъщи
Много сте зарибяващи значи... Аз онзи ден си взех Императрицата и Градините на Ерме от Заг. Сега нямам търпение да отида за новите, а съм затрупана с шишета.

# 519
Koй номер е новия на Кашарел от Заг?

# 520
В Пловдив няма ли да има в Заг от този на Виктория Сикрет ? Sad

# 521
  • у нас
Аааа, Брайт вече ставам нетърпелива за Номад. Може ли да не са го заредили още във Варна?!?😣
От кой поръчвате Заг в olx

# 522
  • BG-DE
Bright, слънчице, не съвсем благородно ти завиждам за Номада  Hug прекрасен е аромата наистина, оригинала не го помня, защото ми изчезна с такава скорост, че дори не успя да ме впечатли но версията на Заг е приказна, само да можех и аз да се похваля с такава присъственост  Grinning сега ще залагам на Лалето, ако някой има впечатления от трайността му ще съм много благодарна, при мен то първа проба беше повече от добре, но за съжаление от опит знам, че това нищо не означава  Simple Smile

# 523
  • Бургас
Здравейте момичета Smile,
не знам от къде да започна и дали ще има време, защото пробвах всичко, което се споменава в последните страници.
Първо за новите на Заг - както винаги, до един са по-сладки от оригиналите, но със сигурност това не ги прави по-лоши.
Номад на Клое имам в оригинал - Брайт е описала имитацията много хубаво. Наистина е по-мека, по-заоблена и по-трайна от оригинала. Кой вариант е по-хубав, не мога да кажа, вече е въпрос на вкус, защото на някого може точно острото в оригинала да му харесва.
Лалето на Байредо не познавам в оригинал. Имитацията ми хареса, взех си малко. Цветен, зелен и сапунен аромат, в последствие омеква и става кремест. Много ми харесва. Не е за всеки, естествено.
Си Пешън - отново по-сладък от оригиналния, нищо особено не е, но изненадващо стои  добре на кожата ми. Доста по-обран и елегантен от първообраза Си.
Това с кокоса на Виктория Сикрет си е точно спрей кокос с ванилия - много летен, весел, накъртващо кокосов и сладък, доста траен. Прилича на множество подобни спрейове и продукти за тяло, но пък е позитивен и носи настроение. Отгоре на всичко днес получавам цял ден комплименти точно за него Smile, а никой не ми е обърнал внимание на оригиналите, които нося в последно време.
Новите аромати на Рефан са авторски, по-скъпи и с високо качество. Цялата серия е по-скоро ориенталска и няма да се хареса масово. Освен това на повечето неща им е топло в момента. Единствените по-леки са: Роза и Ирис, както и Роза и Виолетка. Мнооого ми хареса Роза и Ванилия, Роза и Шафран, както и Роза и Пачули /последният напомня на Бялото пачули на Том Форд/. Другите също са интересни и не са за подценяване.
Парфюмите на Мартинез познавам от миналата година, имам доста поръчани вече от тях /на сляпо/. Бях писала и преди - за мен повечето им неща са много добри, защото се доближават достатъчно до оригиналите, нямат обща остатъчна нотка, не са по-сладки, не са и спиртни. Не всичко ми харесва, естествено. Сега, след като отвориха магазина в Бургас, вече пробвах всичко, което преди не бях успяла. До тук от техните по спомени не ми харесаха: Ейнджъл, Алюр на Шанел, Валентино Уомо - не бяха достатъчно наситени.
Мисля, че са ориентирани по-скоро към нови аромати и по-интересни предложения. Според мен са много сполучливи версиите им на: Мон Герлен, Донна Валентино, Тусканската кожа, Скандал на Готие, Обувката на Каролина Ерера, Жадор на Диор, Коко М. на Шанел, Блек Афгано /изключително добър/, Куатре на Бошерон, Мон Пари ИСЛ също ми хареса, Because it's you Армани, Среднощната роза на Ланком, Уоманити, Кавали 2012, Лекстаз Нина Ричи.
Не познавам оригиналите и не знам до колко са близки, но ми харесват и: Love на Килиън, Мухалат на Монтал, Роуз Дараби Армани Приве, Силвър Маунтийн Уотър.
Пробвала съм и други, но в момента не се сещам, ще пиша отново.

# 524
Здравейте, момичета, заинтригувахте ме много с този Номад на Клое, но в сайта на Заг още го няма. Знаете ли от къде другаде може да се поръча?

Общи условия

Активация на акаунт