Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли налична имитация на парфюма Gucci Guilty от Bargelo?
Къде в Пловдив мога да намеря парфюми на Заг?
Къде в Пловдив мога да намеря по-малки опаковки парфюми на Рефан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли налична имитация на парфюма Gucci Guilty от Bargelo?
Да, има налична имитация на Gucci Guilty от Bargelo. Някои потребители съобщават за имитации като Haappy Tears, които нямат силна миризма на алкохол и са с добро качество. Освен това има и имитация на Gucci Guilty от ZAG, която първоначално има алкохолна нотка, но след това тя изчезва и ароматът продължава около 3-4 часа.
-
Къде в Пловдив мога да намеря парфюми на Заг?
-
Къде в Пловдив мога да намеря по-малки опаковки парфюми на Рефан?
-
Коя имитация на L'eau d'Issy Issay Miyaake за жени е най-добра?
-
Каква е имитацията на Gucci Rush 2 от Refan?
Пробвала ли си ги?
познавам Ботега едп и Knot.Ботегата не ти препоръчвам да я поръчваш на сляпо в никакъв случай.Това за мен е един от най-трудните за възприемане парфюми от всичко,което съм пробвала.Да,мненията са повечето позитивни,хвалебствия до небесата,колко елегантен бил,как бил върха на чудесата!Най-общо казано при мен този парфюм ухае на кожена чанта,това е което аз усещам в него от началото до края.Непременно потърси проба,Knot е с много бели цветя и много нероли,по дух за мен напомня парфюмите на Е.Сааб,на мен ми идва ретро.Дано си се ориентирала поне малко,този парфюм според мен също не е пригоден за масовия вкус.Аlliana,Infusion d'Iris/оригинала/ няма нищо общо с Омния Грийн Джейд.Ще пиша повече,когато дойде пробата на Парфен и ще направя паралел между двата.Niditop3,пробвай Mon Paris във версията на Ди Енд Пи.От Мартинез си заслужават много парфюми,аз предлагам Пойзън гърл,разбира се ако се харесва в оригинал.Сладко,съжалявам,че Номад не е траен при теб:(
А от къде поръчваш мострите на Парфен, от фейсбук или? Много искам да пробвам този на Прада, а в Ст. Загора парфен отдавна няма за съжаление. На мартинез си купих зимата импулсивно Клое оригиналното и изоообщо не ми харесва. Не знам как ще го изпръскам- не се доближава до оригинала и сам по себе си има нещо дразнещо
като измит е
да от фейс страницата им ги поръчах вчера.Не познавам Клое ЕДП на Мартинез,сигурно е кофти щом казваш и те ще имат не добри попадения със сигурност.Виж класическото Клое във варианта на Ди Енд Пи аз го харесвам много,беше доста хвалено в първите теми има и хора обаче,които не го харесват като всяко нещо.Потърси го може да ти допадне,силен и хубаво излъчващ е,за мен приликите са много повече от разликите с истинското Клое,ти прецени сама за себе си дали те устройва.
Но този фланкър е елегантен, женствен и привлекателен без да отваря пулпити от сладост и да бягаш надалеч. Много премерен във всяко отношение. Леко тръпчив от розовия пипер и касиса. Грейпфрута е омекотен от крушата. А в комбинация с ананаса и розата, ванилията е толкова прибрана и като фон за тях. За мен това е аромата на силната, уверена, стилна и хубава дама! Ще мина пак за проби, но съм привлечена и от красивия флакон на оригинала. Та някой да ми ги сравни, ако го познава.