Сполучливи имитации на маркови парфюми - 22

• 136 110
  • 723
  •   1
Отговори
# 495
  • у нас
Кое е това лале,  което коментирате?
На мартинез освен J'adore нещо друго да си заслужава? ...да не опускам промоцията две за 33 лв

# 496
  • BG-DE
Лалето е на Байредо, от тел. не мога да ти дам линк, обаче вече много ме е яд, че не го взех днес😣 ръката ми ухае още и то съвсем осезаемо (8часа вече) докато Номада, както и оригинала му, изчезва за минути😥

# 497
# 498
В обедната почивка отскочих до Заг. Снабдих се с кокоса на Виктория Сикрет - Уникален!
Какъв е този кокос на Виктория Сикрет? Може ли пълното му име и номера му?
еха...момичета...колко нови неща излязоха...сега остава да кажете и че на Рефан имат нови...
Има нови на Рефан - едни никому неизвестни прескъпи неща...Писах им на Рефан с въпрос за продажба на някакви мостри онлайн на тези нови парфюми. Нямали. Работели по маркетинга им още. Е, викам им, вие на рекламите по телевизията ли викате маркетинг?  Laughing Как ще помиришеш парфюма през екрана? И като ще ми се наложи да търся физически магазин за да ги помириша, то за какво сте ми вие /онлайн магазина на Рефанци/... Laughing Нищо не ми отговориха повече.

Последна редакция: пт, 06 юли 2018, 23:38 от solar_fields

# 499
  • Бургас
Кристалче, благодаря ти за чудесните отзиви, които даваш. Енциклопедия си!
От няколко дни съм загледала Bottega Veneta EDP и гледам само добри отзиви, но за тази цена няма да поръчам на сляпо. Knot и Knot Absolut също привличат. Heart Eyes Пробвала ли си ги?
Иве,благодаря за милите думи,:hearts: Purple Heart познавам Ботега едп и Knot.Ботегата не ти препоръчвам да я поръчваш на сляпо в никакъв случай.Това за мен е един от най-трудните за възприемане парфюми от всичко,което съм пробвала.Да,мненията са повечето позитивни,хвалебствия до небесата,колко елегантен бил,как бил върха на чудесата!Най-общо казано при мен този парфюм ухае на кожена чанта,това е което аз усещам в него от началото до края.Непременно потърси проба,Knot е с много бели цветя и много нероли,по дух за мен напомня  парфюмите на Е.Сааб,на мен ми идва ретро.Дано си се ориентирала поне малко,този парфюм според мен също не е пригоден за масовия вкус.Аlliana,Infusion d'Iris/оригинала/ няма нищо общо с Омния Грийн Джейд.Ще пиша повече,когато дойде пробата на Парфен и ще направя паралел между двата.Niditop3,пробвай Mon Paris във версията на Ди Енд Пи.От Мартинез си заслужават много парфюми,аз предлагам Пойзън гърл,разбира се ако се харесва в оригинал.Сладко,съжалявам,че Номад не е траен при теб:(

Последна редакция: сб, 07 юли 2018, 00:50 от Bright Crystal

# 500
  • Стара Загора
Bright, и аз много обичам да чета мненията ти, благодаря! Heart А от къде поръчваш мострите на Парфен, от фейсбук или? Много искам да пробвам този на Прада, а в Ст. Загора парфен отдавна няма за съжаление. На мартинез си купих зимата импулсивно Клое оригиналното и изоообщо не ми харесва. Не знам как ще го изпръскам- не се доближава до оригинала и сам по себе си има нещо дразнещо Sad като измит е

# 501
  • Бургас
Bonbonnika,благодаря:hearts:Blue Heart да от фейс страницата им ги поръчах вчера.Не познавам Клое ЕДП на Мартинез,сигурно е кофти щом казваш и те ще имат не добри попадения със сигурност.Виж класическото Клое във варианта на Ди Енд Пи аз го харесвам много,беше доста хвалено в първите теми има и хора обаче,които не го харесват като всяко нещо.Потърси го може да ти допадне,силен и хубаво излъчващ е,за мен приликите са много повече от разликите с истинското Клое,ти прецени сама за себе си дали те устройва.

# 502
  • у нас
Благодаря. 🌹

Брайт🌹 Благодаря за препоръката.

# 503

Присъединявам се към питането на Солар за кокоса на ВС, заинтригува ме, обожавам кокос. Задължително ще мина през Заг да тествам новостите, от толкова отдавна не съм си купувала. Апропо, на атинското летище от любопитство тествах оригинала на Ботега Венета Ботега Венета. Смея да твърдя, че Заг са се справили отлично с имитацията поне според моя нос. Абсолютно незначителна разлика.

# 504
  • Бургас
Момичета,според мен е този-https://www.fragrantica.com/perfume/Victoria-s-Secret/Coconut-Passion-7993.html Ако някой друг има предложения да пише.Във версията на Заг аз усещам и лека ванилия.

# 505
Ох, ванилия! Ще се търси! Не го намирам в списъка на първа страница, сигурно е коментиран някъде из темата.

# 506
  • у нас
Във Варна Заг на Колхозния нямат новостите 🙁
Иначе се заимах с два от мартинез Simple Smile

# 507
  • Стара Загора
Ходих да тествам и аз новостите. Напълних си 17 мл от Лалето, за да го разнося. Той ми пасна перфектно. Сякаш има и момина сълза в него. На чисто и нежно ухае, бели цветя. Обаче времето днес беше ужасно топло като излезнах. Нищо че в магазинчето има климатик, 5 мин. след влизане, все едно се стичаха чучурки по мен и сякаш кожата ми изпиваше ароматите. Клои в началото за мен е като оригинала, сладост с малко цветен завършек и нищо уау. Поредния парфюм. Но сега, 2 часа по-късно, усещам пачули със сандалово дърво и леееко загатната фрезия. За съжаление е доста слаб. Ако беше по-осезаем и плътен, щях да си взема. Може би ще му дам шанс пак през зимата. Силно изненадана съм от Si Passion. Не понасям оригиналния Si, мирише ми ужасно евтино. Като полепнало дърво със смола. Weary Но този фланкър е елегантен, женствен и привлекателен без да отваря пулпити от сладост и да бягаш надалеч. Много премерен във всяко отношение. Леко тръпчив от розовия пипер и касиса. Грейпфрута е омекотен от крушата. А в комбинация с ананаса и розата, ванилията е толкова прибрана и като фон за тях. За мен това е аромата на силната, уверена, стилна и хубава дама! Ще мина пак за проби, но съм привлечена и от красивия флакон на оригинала. Та някой да ми ги сравни, ако го познава. Simple Smile
Дърпах се от Кокоса на Виктория Сикрет, но реших все пак да пръсна. За мен през първия час си е чист кокосов орех. Няма млечни нотки. Ухае много подобно на кокосовата серия на The Body Shop, напомня и на лимитката Noix de coco на Yves Rocher, а и на Bronnley Caribbean escape. Няма изкуствени нотки, но на мен вече ми е втръснал като цяло аромата на кокос и ми дойде в повече. Има и ванилия наистина, но при мен изби след час и половина. В момента са минали около 3 часа и завива в посока Gucci Rush, когато мощността му е отминала и не е термоядрен. Simple Smile Вече отслабва, ама се усеща достатъчно. Жалко, че той е най-траен от 4-те нови, а не ме привлича. Worried

Тествах отново Creed Aventus и пак на моята кожа изчезна бързо. Аз ли съм карък. Жената ми пръсна на блотер и докато беше мокър, си отърках хубаво ръката и тц. А на него толкова красиви, луксозни цитруси. Силно зелен и сочен. Зелената ябълка с лимона и лайма наподобяват зелен чай. Усещам много леко виолетка и роза. Но и прекрасен пипер, който дава характер. Люляка го прави пък чист, като току що измити прозорци. На хартията няма как да проследя обаче развитието му повече. Есента отново ще му дам шанс.

И сега ли се казва, че Заг имали Ботега Венета? Лоши хора, в понеделник отивам на разузнаване. Nerd

# 508
Момичета,според мен е този-https://www.fragrantica.com/perfume/Victoria-s-Secret/Coconut-Passion-7993.html Ако някой друг има предложения да пише.Във версията на Заг аз усещам и лека ванилия.
Да, точно този е! Уникален! След час, два се усеща смесица между ванилия и кокос. Иде ми да се захапя😀😀

# 509
Арвен, кое му е номерчето? Аз ли съм кьорава или наистина го няма отпред?

Общи условия

Активация на акаунт