Сполучливи имитации на маркови парфюми - 22

• 136 025
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Преместиха магазина на Парфен от Графа в Дъ МОЛ.

# 571
Скоро поръчах някои оригинални аромати и бях решил да обявя временен мораториум върху миризмите, но при такива подстрекателки...

Купих за съпругата Номад и Лалето от Заг. Всъщност първо взех Номада и поисках блотерче с Лалето. Последното ухаеше с прекрасен цветен аромат точно на лале и фрезия. Вчера налях 20 мл от друг магазин. Пробвах го върху собствената си кожа и се разкри сякаш съвсем друг аромат - направо едни леко сладки пудрени нотки. Вярно че такива леко окосмени субекти не са таргета на аромата, но... Въобще не го дадох на половинката, защото съм сигурен, че няма да го хареса, особено за лятото.
За сметка на това новите мъжки аромати на Аква ди Парма и Ив Сен Лоран ми допаднаха много на първо четене, т.е. помирисване, и днес ще взема по малко количество за тест драйв Simple Smile

# 572
А бихте ли дали снимка на флакончетата на Mon Parfum, за да знам какво да търся, че в нета нищо не намирам. Надявам се в Елитис да ги има, че си харесах някои неща от списъка за проба.
Заинтригувана съм от описанията ви на новите аромати на Заг и нямам търпение да ги заредят и във Варна!

# 573
  • София
Преместиха магазина на Парфен от Графа в Дъ МОЛ.
Аа, това ли било!

# 574
Много ви благодаря!

# 575
Момичета,какъв е този Скандал на Рефан? Приятелката ми,която пращах в Заг в Плевен не запомнила,че исках Good girl и ми взела Скандал,според нея ще ми хареса,но сега ме чопли какъв е и дали е траен. 😃

# 576
  • у нас
Вчера ме мазаха точно с него да го видя как е. Познавам обувката на Заг и за мен тя си е по- хубава. Скандал не познавам в оригинал, но това с което ме намазаха беше .....много обикновено. Мирисах до доста пъти, не видях нещо различно в аромата от намазването до 5-6 часа след това. За мен обувката е в пъти по-хубава, но все пак е въпрос на вкус Simple Smile

Аз чакам Номад е Лалето, поръчани на сляпо от препоръките тук😁 Ще видим дали ще има изненада, предвид това, че на сляпо взех Мон Герлен и Музата и ги подарих на майка. Изобщо не ми харесаха😁

# 577
Хмм това не е добре. 😃 Аз много си харесвах Обувката,ще си я търся пак на Заг. Иначе и аз Музата подарих на свекървата,а пък Мон Герлен го ползвам от време на време с идеята да ме грабне,но не ни се получава. 😃 За това и спрях да поръчвам така.

# 578
  • у нас
Значи вкусовете ни са сходни.Не се настрайвай, че няма да ти хареса-не е лош, просто за мен не е аромат,  който да ме радва ☺
Поръчвам аз на сляпо, подарявам и така 😂

# 579
  • Стара Загора
Здравейте момичета. Днес пристигна пратката ми от Парфен. Поръчах 50 мл Creed love in white и три проби - Dylan blue мъжкия, Chanel boy и Infusion di iris Prada. Creed e  страхотен. Не знам до колко се доближава до оригинала, но ми харесва много и страшно ми напомня друг парфюм. Гледах във Фрагрантика пирамидата и на какво прилича, но нищо от показаното не познавам. От пробите  Dylan blue  ми хареса, но не е кой знае какво. Мирише ми на мъжки душ гел 😄 . Infusion di iris в началото ми изби много кожа и ми прилоша. Не виждам в оригинала кожа 🤔. След половин час обаче стана много хубав - аромат на чисто е за мен. И последната проба -Chanel boy -  ще си взема със сигурност от него голяма разфасовка. Лимона се проявява в началото леко подсладен,а не кисел и натрапчив, в комбинация с ванилията и муска  ми харесва много. Не познавам оригинала.

# 580
  • у нас
Има ли имитация на la prairie midnight rain. Ако няма може ли да ми препоръчате близък до този аромат? Невероятен, но много солен😟

# 581
  • Бургас
Да,макар и имитации за не много пари по-добре първо пробвайте.Пък за оригинали е задължително ето чета,че доста хора не харесват Мон Герлен,който е сред топ парфюмите ми/оригинала/ Музата на Заг е страхотен парфюм,който обаче ще се хареса на много малко хора,особен е.Няма нищо общо с истинската Муза за мен.Скандал/оригинала/ е гурме с много мед, пачули и цветя,траен като всеки аромат,който не ми харесва,но със сигурност и той си има почитатели.Момичета,похвалвам Пудрения Нарцизо на Парфен,лееко по-сладък от оригинала ми идва,доста добре изкопиран за мен с много добро излъчване.Заслужава си,хубава и сполучлива имитация,браво.Two Hearts Пробвах пак Roses Elixir Montale и смея да твърдя,че Парфен са се справили добре.Аз не се разбирам с Монтал,но този парфюм за мен е от тези,които биха се харесали на повече хора/ако това въобще важи за бранда,защото за много хора парфюмите им са непоносими/ Aз наистина не виждам нищо сложно,трудно в тази композиция/имитацията/,парфюмът е невероятен,закачлив,секси,жизнерадостен за пролет-лято е перфе.Отваря се с цитрусови плодове, нататък рози ягоди и мускус като в развитието си розата става все по забележима при мен.Ще се хареса на почитателите на розови парфюми и го препоръчвам за тест,защото си струва много.Другите аромати още ги опознавам,ще пиша отново.Разочарованието ми дойде от най-желания за тест парфюм и супер много съжалявам,че не е мой тип става въпрос за Creed Lowe in White.Ето Магнум го е харесала обаче така,че всички имаме различни възприятия и точно затова темата е толкова интересна.Blue Heart

Последна редакция: вт, 10 юли 2018, 22:21 от Bright Crystal

# 582
Здравейте ,искам да попитам дали знаете наливен парфюм на Guerlain -sandal royal , и ако имате някакви отзиви за Montale  paris nepali aoud , благодаря предварително Flowers Rose

# 583
  • Пазарджик
Момичета как е Creed Aventus на Заг мисля да поръчам за ММ но се чудя дали е добро изпълнение

# 584
  • София
Здравейте ,искам да попитам дали знаете наливен парфюм на Guerlain -sandal royal , и ако имате някакви отзиви за Montale  paris nepali aoud , благодаря предварително Flowers Rose
И двата парфюма нямат имитации.

Общи условия

Активация на акаунт