Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли налична имитация на парфюма Gucci Guilty от Bargelo?
Къде в Пловдив мога да намеря парфюми на Заг?
Къде в Пловдив мога да намеря по-малки опаковки парфюми на Рефан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли налична имитация на парфюма Gucci Guilty от Bargelo?
Да, има налична имитация на Gucci Guilty от Bargelo. Някои потребители съобщават за имитации като Haappy Tears, които нямат силна миризма на алкохол и са с добро качество. Освен това има и имитация на Gucci Guilty от ZAG, която първоначално има алкохолна нотка, но след това тя изчезва и ароматът продължава около 3-4 часа.
-
Къде в Пловдив мога да намеря парфюми на Заг?
-
Къде в Пловдив мога да намеря по-малки опаковки парфюми на Рефан?
-
Коя имитация на L'eau d'Issy Issay Miyaake за жени е най-добра?
-
Каква е имитацията на Gucci Rush 2 от Refan?

Пробвах пак Roses Elixir Montale и смея да твърдя,че Парфен са се справили добре.Аз не се разбирам с Монтал,но този парфюм за мен е от тези,които биха се харесали на повече хора/ако това въобще важи за бранда,защото за много хора парфюмите им са непоносими/ Aз наистина не виждам нищо сложно,трудно в тази композиция/имитацията/,парфюмът е невероятен,закачлив,секси,жизнерадостен за пролет-лято е перфе.Отваря се с цитрусови плодове, нататък рози ягоди и мускус като в развитието си розата става все по забележима при мен.Ще се хареса на почитателите на розови парфюми и го препоръчвам за тест,защото си струва много.Другите аромати още ги опознавам,ще пиша отново.Разочарованието ми дойде от най-желания за тест парфюм и супер много съжалявам,че не е мой тип става въпрос за Creed Lowe in White.Ето Магнум го е харесала обаче така,че всички имаме различни възприятия и точно затова темата е толкова интересна.