Сполучливи имитации на маркови парфюми - 22

• 135 992
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
  • Стара Загора
Аз днес отново минах да тествам Nomade и Si Passione от новите на ЗАГ. Номада бе много по-хубав върху мен отколкото в събота в страшната жега. Тогава едва го регистрирах, но днес бе прекрасен. Започна зелено, тревисто и тръпчиво. Но и леко пиперливо. Усетих развитие и то в добра посока. Имаше характер. Хубава дървесина, като напоена от сокове. По-късно отново изби сладостта от пачулито с праскова, но определено, ако се държеше така постоянно щеше да е супер.
Както вече и други момичета споменаха, Si Passione няма нищо общо с първото излезнало Si EDP, което аз мразя от дъното на душата си. Много женствен, но и с младежно излъчване аромат. Перфектна бленда от цитрусово начало с розов пипер, преплитащо се хармонично със сочни тропици и роза, жасмин. В базата има лека сладост от пачули, което при мен се усеща сега (пръснах около 17,30) с малко ванилия. Комфортен и въздействащ парфюм!

Пръснах от Bottega Veneta и определено не е за всеки. Наистина ухае на луксозна кожена чанта. Убих се да се чудя на кой аромат ми прилича, но не можах. Върху мен е може би комбинация от Kelly Caleche и Agent Provocateur. Сега се усеща тамян с малко мед, ванилия и амбър. Интересен, но строг, официален и доста специфичен. На моменти сякаш има суха дървесина, от кожата е труден за разбиране и иска задължителни проби. Особено за тази цена! Ако харесвате стила на Том Форд и Ермес, тествайте.

Пробвах и Cacharel Yes I am. Продавачката й казвам, че мирише на сладки ягоди. Тя ми казва 'ааа не, той е с жасмин и портокалов цвят". Прибирам се, непоглеждала досега изобщо как изглежда това чудо и пирамида. По пътя се душа като куче, а хората ме гледат странно като пресичам. Flushed Та, при мен началото е ягодово, макар да има малина. След това избиват червени горски плодове и розов пипер. Става почти същата Червена рокля (Avon). Час по-късно просто къпини с много ванилия и карамел. Да не кажа идентичен с Avon Imary Elixir на моята кожа.

Да споделя за Лалето, че вече си има нов фен в лицето на колежка. Така я зарибих с She wood, а сега и подпалих фитила с Байредо. При мен се изпарява бързо и подновявам 3-4 пъти през деня, но за тази цена не ми пречи. Някой който познава оригинала - той колко трае?

# 586
Здравейте, някой да е тествал Soleil Blanc/TF на Парфен? Ще се радвам да се включите с мнение, искам аромат с мирис на море, кокос, плажно масло 😃 и не знам защо си мисля че това е моя парфюм.

# 587
astravera наливни ли си взе или капсуловани?
Наляхме ги от Бул. Иван Вазов магазина е P&I parfumes

А каква е цената за 50 мл.?
И имат ли списък, който дават да се ползва или трябва предварително да знаеш номера на парфюма?

# 588
Момичета как е Creed Aventus на Заг мисля да поръчам за ММ но се чудя дали е добро изпълнение

Не познавам оригинала, но Заг предлагат една приятна за сезона версия. Не ми е сред най- любимите, но е достатъчно добър за носене в офиса. За такъв свеж аромат е изненадващо траен и има хубав шлейф (леко противоречие с офис употребата).

# 589
Момичета как е Creed Aventus на Заг мисля да поръчам за ММ но се чудя дали е добро изпълнение
За мен този парфюм е просто перфектен,сигурна съм ще се хареса.

# 590
  • Пазарджик
Благодаря момичета, ще поръчам от ОЛХ понеже няма магазин в нашия град. Има ли и др доволни от продавача които беше препоръчан малко по напред в темата?

# 591
 Мисля, че мернах в един магазин на  Мартинез вчера Сантал роял Герлен, но не съм сигурна дали е наличен. Пробвах Том Форд Тосканската кожа стори ми се доста подобна на Парфенската, но не и е време и нещо не успях да си съставя мнение.  Всъщност Мартинез Баргело ли са? Всичко е по 20 лв за 50 мл, а някои неща са по 25 лв. тук където ги открих. Сега видях , че имат и сайт Мартинез , но не можах да се ориентирам за цената на доставка. Връщам се да ви чета..

# 592
  • София
Погледнах сайта на Мартинез. Наистина предлагат Santal Royal. Явно е отскоро, защото преди месец го нямаше. Пише, че доставката до офис на Еконт е ориентировъчно 4,50 лв., а до адрес около 8 лв.
Видях, че имат имитация и на White Musk Montale. Преди време някой беше питал за него.

# 593
Благодаря момичета, ще поръчам от ОЛХ понеже няма магазин в нашия град. Има ли и др доволни от продавача които беше препоръчан малко по напред в темата?
Само от него поръчвам,много коректен и възпитан човек.Поръчвам днес,пристига утре.

# 594
Повлякохте крак с новите аромати на Заг и сега и аз се обзаведох с тях...Simple SmileSimple Smile
Мнооого ми хареса Лалето-изключително нежен и приятен цветен парфюм.
А Кокоса...сладък аромат, за разнообразявяне , но не и за постоянна употреба от мен.
Само не ми допадна особенно този Номад. Доста е пикантен в началото, а явно , после се разви приятно на кожата....но все пак не ме изкуши..
Мерси за сполучливите препоръки Simple Smile

# 595
Кой е номерът на Лалето/ на първа страница го няма..../ ?

# 596
  • Бургас
Повлякохте крак с новите аромати на Заг и сега и аз се обзаведох с тях...Simple SmileSimple Smile
Мнооого ми хареса Лалето-изключително нежен и приятен цветен парфюм.
А Кокоса...сладък аромат, за разнообразявяне , но не и за постоянна употреба от мен.
Само не ми допадна особенно този Номад. Доста е пикантен в началото, а явно , после се разви приятно на кожата....но все пак не ме изкуши..
Мерси за сполучливите препоръки Simple Smile

+1  Все едно аз съм го писала.
Лалето е 386 и го няма в списъка, защото е съвсем нов.

# 597
  • Бургас
386-La Tulipe Byredo.Иве,страхотен пост.Two HeartsFlowers Hibiscus Днес продължавам да тествам новите аромати на Парфен,момичета ако пробвате нещо моля споделяйте.Kiss

# 598
А, аз не видях при нас в София да го има Кашарел Yes I am. Аз ли съм пропуснала нещо или наистина го няма?
Лалето нещо мен не ме изкефи. Много натрапчиво ми мирише на китки.

# 599
  • Стара Загора
Повлияна от дискусията покрай новите на Заг, да не остана и аз назад вчера отидох и се запознах с тях Simple Smile. Имах намерение да си напълня Номад, по пирамида смятах, че най ще ми допадне..но поне на първо душене в магазина не ме грабна. Си-то не беше лош..но не ме и впечатли. Точно Лалето, за което бях сигурна ( пак четейки пирамидата) че няма да е от мойте, взе че най ми хареса. Налях си 10ца за проба..дали от топлото или от нещо друго не знам, много бързо се губи при мен,но ще се фъскам по-начестичко. За сезона много ми допадна...лек..цветен..свеж..Екстра Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт