Сполучливи имитации на маркови парфюми - 22

• 135 996
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
Брайт, би ли дала координати или линк на момчето от Бургас за парфюмите на Заг или ме насочи къде са горе долу в темата. Извинявам се ако е коментирано скоро.

# 556
  • Пловдив
Момичета брагодарение на вас се сдобих с чудесен Номад и Отровното момиче на Диор от Заг и съм много впечатлена от прекрасните и дълготрайни аромати въпросът ми е Елексира на Ермес дали също е толкова сполучлив при тях?
от къде си ги набави?

# 557
  • София
astravera наливни ли си взе или капсуловани?

# 558
А бихте ли дали снимка на флакончетата на Mon Parfum, за да знам какво да търся, че в нета нищо не намирам. Надявам се в Елитис да ги има, че си харесах някои неща от списъка за проба.
Заинтригувана съм от описанията ви на новите аромати на Заг и нямам търпение да ги заредят и във Варна!

# 559
  • у нас
Днес трябва да има зареждане в магазина на Заг на Колхозния. В ранния следобед ще звънна по телефона да питам 😀

# 560
  • Бургас
Ето го -Мобилен: 0899939012.

# 561
Супер си, Брайт! Как се казва младежът?

# 562
  • Бургас
Иван се казва.

# 563
  • Пловдив
astravera наливни ли си взе или капсуловани?
Наливни от 50 мл. Днес мисля да намина и да налея Елексира на Ермес, никога не съм си представяла, че ще мога да харесам наливни парфюми толкова много, понеже от години ползвам само оригиналният им вариант, а за бюджета ми е малко тежка страстта ми към парфюми. Наляхме ги от Бул. Иван Вазов магазина е P&I parfumes открих ги по фейсбук страничката им. https://www.facebook.com/P-I-Perfume-1461231530808336/

# 564
  • София
Скрит текст:
А бихте ли дали снимка на флакончетата на Mon Parfum, за да знам какво да търся, че в нета нищо не намирам. Надявам се в Елитис да ги има, че си харесах някои неща от списъка за проба.
Заинтригувана съм от описанията ви на новите аромати на Заг и нямам търпение да ги заредят и във Варна!
Ето така изглеждат флакончетата им. Опаковани са и в кутии. Аз имам тези двата.
Скрит текст:

Това са ниският клас парфюми, които произвежда Флоргардън. Първият е имитация на Thierry Mugler Alien, а вторият - Gucci Bamboo.

# 565
Вчера забърсах от Заг Номад на Хлое. На мен силно ми напомня на тяхната Ботега Венета, въпреки че като пирамиди не съвпадат много. Тествах и новото Си, много ми хареса като аромат, но доста ми бяга от идеята за Си. Вие как мислите?

# 566
  • Бургас
Да, и според мен няма общо с класическият Си,както и с другите от тази линия.Sì Passione е плодов флорал и няма накъртващата сладост на едп.

# 567
  • у нас
Варна имат новите ✌

# 568
  • Габрово
exx...много сте зарибяващи...само за Заг говорите...хайде да обсъдим новите на Парфен,,,

# 569
Вчера минах през магазина на Парфен на Графа, но беше затворен - минах към 17:30, а уж работното време е до по-късно. Да не би да са го разтурили?
Едит: Днес разносвам Номада на Хлое от Заг. Пръснах се сутринта в 9:00, все още го усещам върху мен. Но с времето затихва и стои близо до кожата, не влачи шлейф.

Последна редакция: вт, 10 юли 2018, 14:15 от Г-жа Вейдър

Общи условия

Активация на акаунт