Сполучливи имитации на маркови парфюми - 22

• 135 988
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
  • Габрово
Момичета,яко ме зарибихте  за Заг.Поръчах от търговеца от Оlx, много съм доволна от него ,поръчах вчера ,дойдоха днес и то  много хубаво пакетирани.
 Лалето ми хареса  с този аромат на чистичко..
 Cacharel Yes I am  също ми допадна.

Последна редакция: ср, 11 юли 2018, 19:43 от sesksta

# 601
  • у нас
Както споделих по-горе изпратих сестра ми да взима Номад е Лалето. Днес и вакам как са и тя сподели че Лалето толкова и  е харесало, че си е взела и тя, а за Номад😂😂😂😂рече, че  на първо четене е отрова, в магазина жената като е пръснала и и е прилошало, обаче е като се прибрала и извадила от чантата бил "чуден"-много различен и приятен
 Ха сега. Вече нямам търпение, а ще ми ги донесе чак на 19ти
Във Варна Заг са 2х по-скъпи от цената която имаха в Плевен. За съжаление закриха магазина при нас. На момчето от olx как са цените?

Последна редакция: ср, 11 юли 2018, 20:12 от Tommelise

# 602
Зарибена от вас и аз си взех няколко парфюма от 15 мл. от продавача в олх. за проба. Номад ми допадна най-малко, при мен не знам от топлото ли, от що ли, но изби една бръснарска нотка като крем Каро. Предполагам, че просто моята кожа така го излъчва. Иначе не ми идва тежък. Взех си и Лалето, който ухае точно на чисто и ми хяресва. Но от всичко най ми хареса  Донна на Трусарди. Толкова приятен, свеж и чист аромат, че се замислих дали да не си взема и оригинала. Някой има ли представа дали имитацията на Заг е на тоалетната вода или на парфюма и дали има смисъл да се купува в оригинал ( оригинала за жалост не познавам).

# 603
  • Бургас
Така си е,страшно хубав е Донна/Трусарди/ на Заг.Ако толкова много го харесваш защо да не си вземеш и оригинала няма лошо,но имитацията наистина е много сполучлива.Радвам се,че сте мега зарибени,а и аз доста покрай вас. Laughing Heart Eyes Hug

# 604
  • BG-DE
А, дали някой пробва нещо от предложенията на Парфен, днес пазарувайки в Дъглас, пробвах О де Солей Блан и като никога аромат с кокос взе, че ми хареса  Thinking във Фрагрантика го дават близък до Солей блан та ако някой се е запознал вече с парфенската версия да сподели мнение  Praynig

# 605
  • Габрово
Тествам,тествам Nomade...може би ще е по-красив през есента...интересен ми е....още го разузнавам....

Последна редакция: чт, 12 юли 2018, 15:00 от sesksta

# 606
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
е какво да кажа -зарибихте ме с Номад и с Лалето -сега си ги поръчах . Взех един и за мъжа ми -пак ня сляпо
249 HE WOOD-DSQUARED -имате ли впечатления дали е добър ?

# 607
Даа,не по- малко успешен е от дамската версия,Ще се хареса,сигурна съм.А и е изключително траен.Може ли дс споделиш после за номада и лалето,май само аз тук все още не съм ги поръчала.Ноо мисля скоро да поправя тази грешка.😉

# 608
  • Пловдив
На Заг ли поръчвате?За последните постове питам...?

# 609
# 610
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
аз поръчах от ОЛХ по-горе имаше линк .Утре ще са при мен -ще пиша как са .Аз съм мн зле нищо не ми харесва-всичко ми омръзва на 3 ползване. Нямам любим парфюм и много ме е яд.Сега съм със 020 на Рефан Narciso Rodrigez -за сега само той ми харесва но за 4часа се изпарява от кожата ми .

# 611
  • вкъщи
Вчера пробвах на Мартинез Womanity и  Quatre. Първият много ми хареса, не усетих сякаш сол както дават в пирамидата, а солта в Олимпеята директно ме дразни и ми напомня на пот. Сега му се чудя искам ли го , не го ли.
Някоя мацка ползвала ли е тази версия?
Не съм тествала и новите на Заг, но ще се поправя.
В момента ползвам Императрицата на Заг, много ми харесва в жегите, но не е трайна. Дали на Рефан е по-траеща?

# 612
В момента ползвам Императрицата на Заг, много ми харесва в жегите, но не е трайна. Дали на Рефан е по-траеща?
Не бих казала. И при мен зачезваше много бързо.

# 613
При мен също е нетрайна.

# 614
  • Бургас
А, дали някой пробва нещо от предложенията на Парфен, днес пазарувайки в Дъглас, пробвах О де Солей Блан и като никога аромат с кокос взе, че ми хареса  Thinking във Фрагрантика го дават близък до Солей блан та ако някой се е запознал вече с парфенската версия да сподели мнение  Praynig
Сладко,разносих хубавичко Лалето,нали питаше за трайност,някъде около 8 часа го усещам аз.Императрицата на Заг при мен беше с уникална трайност,тази на Рефан не зная,трябва да се пробва директно на кожа.Извинявам се,че така разпокъсано пиша за парфюмите на Парфен,но наистина имам много поръчани проби и на оригинали и съм лудница. Laughing Да кажа за Prada infusion d'iris в Парфенски вариант, хванали са цялостната идея,но много подсладен,просто е прекалено за мен и в тези жеги още повече и е с размазваща трайност при това.Щях да сe гътна направо,другото,което е,че в имитацията при мен е много силно изразена бръснарската нотка,в оригинала слава Богу липсва.Та като цяло не съм доволна от тази версия на Парфенци,но вие тествайте.Оригиналът е фин,този ми е недодялан, а за  големите почитатели на оригинала не мисля,че това ще ги задоволи.

Последна редакция: чт, 12 юли 2018, 17:12 от Bright Crystal

Общи условия

Активация на акаунт