Сполучливи имитации на маркови парфюми - 22

• 135 983
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
Вчера пробвах на Мартинез Womanity и  Quatre.
За Quatre какви са отзивите- близък ли е до оригинала и като трайност ок ли е?

# 616
Днес влязох в Мартинез на Руски паметник да търся нещо привлекателно - и аз не знаех точно какво. Момичето, много любезно предложи варианти. ...Не знам дали се дължи на парфюмите или на точната ѝ преценка, но нямаше нещо, което предложи да не ми хареса. Нямам никакъв опит с тази марка. Взех 101 - Aqua Di Gioia и 117 Beacouse It`s You - на Армани и двата. Много ми харесаха като летни аромати, особено втория. Изглежда е добър и като трайност - на измитите ми ръце и още ухае силно - щото пръснах на гърба на китката. Впечатлена съм...Аааа, после се спуснах до мола на Стамболийски, за да сравня в Бюти зоната. Ми, доста обещаващо е парфюмчето, според мен е сполучлива имитация. Толкова е малинов,  цитрусово - ефирен  и леко захарен. От онази захар, която харесвам. И се развива прекрасно,  просто прекрасно! Heart Простете ми тъпото описание, но и друг път съм споделяла, че не ме бива по описанията. Това им бил най-новия , каза ми момичето. Двете 50-тки ми излязоха общо 30лв.  

# 617
  • Пазарджик
Днес и взех и аз моите от продавача в ОЛХ. Все още не мога свикна с Номад - не е много моя парфюм но и не като хич да не ми харесва. За трайност- вече 3 часа и все още го усещам. Пратиха ми мостра на Si Passione и много ми хареса- нежен лек много елегантен и фин. Имаше и мостра на Acqua Di Parma но мъжо не го хареса- много цитросов  много лимонен някак си не ми се връзва за мъжки.

# 618
  • русе
Lancome La vie est belle има ли имитация и ако да препоръчайте тази която за вас е най-добра

# 619
Според мен ето този.

# 620
На Зара при мен не са никак трайни парфюмите иначе кято ароматои добре са ги докарали. Харесвах версиите на Рефан и Заг, но сигуно има и по-добри. Рефанската версия на LVEB Eau Florale  ми е личен фаворит.

# 621
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
И АЗ  се сдобих с Номад и Лалето -еми не са моите аромати -аз си знаех че няма да мога да си избера.Поне поръчах по 35мл и бързо ще ги изпръскам

# 622
  • у нас
Аз съм любопитна някой ползвал ли е дубайските реплики?

# 623
  • Варна
Аз съм любопитна някой ползвал ли е дубайските реплики?
Аз съм купувала преди 5-6 години. На външен вид и аромат бяха 1:1 с оригиналните, но трайността им беше по слаба около 2-3 пъти. Затова пък струваха 20 лева 100 мл.

# 624
  • BG-DE
 Bright, Слънчице, благодаря за  споделеното за Лалето, днес ще мина да взема, че в понеделник беше свършил  Mr. Green

# 625
  • Deutschland
Нещо подобно на Sunflowers EA да ми препоръчате? Адски е нетраен при мен, а аромата много ми харесва. Четох, че Ескейп е близък, но аз не намирам прилика

# 626
Взех един и за мъжа ми -пак ня сляпо
249 HE WOOD-DSQUARED -имате ли впечатления дали е добър ?
Не е хубав,...
Скрит текст:
а направо си е прекрасен: )
Още като влезе оригиналът в БГ една консултантка в Бюти Зон ме зариби. Тогава не познавах марката, но ароматът много ми хареса и се изръсих доста сериозна сума (около 140-150 лв. беше тогава, сега и оригиналът се намира значително по-евтино).
От дистанцията на няколко години не бих могъл да намеря разлики с творението на Заг.

# 627
Другата седмица ще пробвам всичко ново на Заг. Някой може ли да напише всички нови номера на парфюмите?
Видях, че обсъждате Донна на Трусарди, в ДМ има негова имитация, бял флакон, 15лв и са доста мл. Добра е имитацията за мен.

# 628
Нещо подобно на Sunflowers EA да ми препоръчате? Адски е нетраен при мен, а аромата много ми харесва. Четох, че Ескейп е близък, но аз не намирам прилика
Тъкмо щях да кажа същото - че Ескейп и Слънчогледите са ми мноого близки, почти идентични. И двата съм ги ползвала - харесвам ги и за лятото са чудесни, но не знам дали имат имитация. Ескейп-а на мен ми беше много (чак досадно) траен. Уфф, не ти помогнах с написаното,  Фрау, но се включих, защото и аз ги харесвам много. Т.е. харесвам Слънчогледите и Ескейп като близък до тях.

А иначе да похваля на Мартинез 117 - Beacause It`s You. Днес го нося цял ден и в жегата дори се държи прекрасно. Траен, наситен, шлейфен...Направо любов от пръв...мирис. Grinning

# 629
  • Габрово
Другата седмица ще пробвам всичко ново на Заг. Някой може ли да напише всички нови номера на парфюмите?
Видях, че обсъждате Донна на Трусарди, в ДМ има негова имитация, бял флакон, 15лв и са доста мл. Добра е имитацият
а за мен.

а как изглежда имитацията му?

Общи условия

Активация на акаунт