Сполучливи имитации на маркови парфюми - 22

• 135 933
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
  • Deutschland
Ескейп също ми е много любим и е с потресаваща трайност ( Рефан), не знам дали има имитация на друга фирма. Слънчогледа го имам в оригинал и може би заради слабата трайност, не усещам прилика.

# 631
Дами ,доволни ли сте от Мартинез, искам да поръчам Сандал роял , някой ако е го е пробвал нека да сподели мнение ,между другото понеже ви следя  и толкова много се изписа за Лалето ,че реших да го пробвам и аз ,поръчах го от Заг ,за съжаление не е моя парфюм ,но колежките ми го харесаха  Kiss   

# 632
  • Бургас
За мен Слънчогледите и Ескейп не си приличат.Вторият никога не можах да възприема.Ла Ви вижте във версията на Рефан,не е перфектна,но за мен поне е достатъчно добра.Сантал Роял на Герлен не познавам все още в имитация на Мартинез,но ако не го познаваш в оригинал не ти препоръчвам да го поръчваш на сляпо.Лалето също не е за всеки вкус определено.

# 633
И аз поръчах мостри. Сега пръснах La tulipe - мирише както казвате на чисто и при мен има и някаква виолетка, водниста, размита, има и лек дъх на препарат за прозорци, който иначе усещам в Gentlewoman Juliette had a gun. Всъщност парфюмът изобщо не е лош. За лято или за офис би бил добро попадение.

# 634
Така изглежда имитацията на Донна на Трусарди

# 635
Поръчах от олх 3 нови аромата на Заг-384,385,386.На първо помирисване харесах и 3,като Номада ми се струва като за по-хладно време.Лалето е перфектно като за сега,лек свеж,мирише на чисто.А новото Си,нищо общо с класическия.Няма тази сладост,някак си,по-лек и свеж е.Надявам се и да са трайни.

# 636
Така изглежда имитацията на Донна на Трусарди
Фантастичен аромат е това! Всеки път като вляза в ДМ отивам при него и го мириша. Лошото е, че на моята кожа не е много траен  /на дреха не съм го пръсвала/. Просто омайващ аромат, даже по - красив от Дона /Трусарди/ на Заг Зодиак. Не съм си го купила само и единствено заради малката му трайност на моята кожа.
 Peace

# 637
  • София
Има ли някаква имитация на Quatre Boucheron?

# 638
  • Бургас
Да,Мартинез, а от отскоро и Парфен имат имитации на Quatre.

# 639
  • София
Да,Мартинез, а от отскоро и Парфен имат имитации на Quatre.
Бихте ли споделили номерата, ако ги знаете? Simple Smile

# 640
  • Бургас
Мартинез-Quatre -250  и Парфен-926

# 641
Знае ли някой дали това е имитация или не?Подарък ми е ,донесено от Англия.Много трайно,с аромат на хубава узряла праскова.

# 642
Мартинез-Quatre -250  и Парфен-926

Quatre ми е любим. Как поръчвате от Парфен, чрез фейсбук ли? Досега не съм поръчвала от тях.

# 643
  • София
Гледам, че Мартинез имат хубава страница за поръчки и се изкушавам за 2-3 неща, въпреки леко високите им цени като за имитации.

# 644
  • София
Quatre ми е любим. Как поръчвате от Парфен, чрез фейсбук ли? Досега не съм поръчвала от тях.
Или през фейсбук или директно по телефона.

Общи условия

Активация на акаунт