Сполучливи имитации на маркови парфюми - 22

• 135 931
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
А тези, които са го ползвали- доволни ли сте от Quatre на Мартинез( близък с оригинала и траен ли е) ?

# 646
На ЗАГ има ли мъжкия Армани - Stronger with you и кой номер е?

# 647
  • Бургас
Stronger with you го имат Рефан.

# 648
  • BG-DE
Chanel Bleu дали има добра имитация,това е любимия парфюм на ММ, а вчера той замина за Германия и кой знае кога пак ще сме заедно та поне да си пръскам вкъщи и да ми мирише на него, че много ми е мъчно  Sad

# 649
  • София
Моят мъж има на Парфен - 685  е номерът, но не съм сигурна че е най-добрата имитация. Menerva бъди силна! Знам колко е тежко.

# 650
  • Габрово
742  номер   на Парфен  -на кой е имитация?

Последна редакция: пн, 16 юли 2018, 18:36 от sesksta

# 651
  • София
sesksta може би питаш 742  на Парфен кой парфюм имитира?  Това е New York Patchouli - Bond No 9

# 652
Сдобих се с Лалето аз (на Заг), много ми хареса, но като трайност не е кой знае какво при мен.
Si Passione ми допадна, може да се пробва, но не ме грабна безумно.
Номад е специфичен, май не бих го понесла на своята кожа, на другиго може...
Ето им номерата директно:
Nomade - Chloe 384
Si Passione - Armani 385
La Tulipe - Byredo 386
Пръснах и мъжкия Creed - Aventus ,ужасно ми мирише на мащерка и подправки, не ми хареса.

# 653
  • Габрово
sesksta може би питаш 742  на Парфен кой парфюм имитира?  Това е New York Patchouli - Bond No 9

izoma,
да,точно това питах,много благодаря
Flowers Hibiscus

# 654
  • BG-DE
 izoma, благодаря ти, непременно ще го пробвам  Hug

# 655
  • Габрово
От новите на Парфен много ми допаднаха
922 - Narciso Poudree Narciso Rodriguez
и
747 -  Lui Guerlain

# 656
  • София
Здравейте, тоалетна вода търся като за лятото с по-лек аромат и трайност, но да е добра имитация. Искам нещо с мирис на лимон, както и на "бебе", не знам как точно да обясня.

# 657
  • Стара Загора
Chanel blue е хубав на Рефан. И моето момче го харесва и съм му взимала тази имитация. Той също е в Германия и аз си пръскам от време на време... Simple Smile

# 658
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile интересувам се от имитация на един парфюм на United colors of Benetton парфюма е с име Benetton, само че до сега не съм го намирала никъде някой от вас с повече опит може ли да ме насочи къде да търся

# 659
Ако е този:
https://www.fragrantica.com/perfume/Benetton/United-Colors-of-Be … n-Woman-2514.html
негова най - близка имитация /три пъти по - евтина от оригинала/ е:
https://www.fragrantica.com/perfume/Revlon/Lasting-11970.html
/имала съм имитацията и оригинала по едно и също време, нямам съмнение/.
 Peace
П.П. Но като се загледах в годините в които са излезли двата парфюма, май ще излезе, че Бенетон е имитацията на Ревлона... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт