Сполучливи имитации на маркови парфюми - 22

• 136 582
  • 723
  •   1
Отговори
# 390
  • София
solar_fields, прилича ми на това Расаси - https://www.fragrantica.com/perfume/Rasasi/Instincts-21951.html

# 391
Уау, поразителна външна прилика, Маджик!!! Благодаря ти!  bouquet

П.П. и съставките на пирамидата са сходни...
Знаех си, че тук ще намеря отговорите, цена нямате, момичета!  Hug

П.П.
и още нещо: споделям тук една своя невероятна находка:
https://www.olx.bg/ad/frenski-parfyum-CID655-ID5n5f8.html
Любителите на "John Galliano" - John Galliano /ЕДП, не ЕДТ!!!/ще оценят предложението, защото оригинала вече не може да се намери никъде, освен по сайтове като ИБЕЙ и подобни. Имитацията е 1:1 с оригинала /от който имам все още/. Да, трайността на имитацията не е същата, така е, но мисля, че за тази цена никой не би правил проблем  Wink

Последна редакция: пн, 25 юни 2018, 11:11 от solar_fields

# 392
Да се отчета за покупките от Одрин. Намерих магазин на Сансиро и Баргело. От първия купих Миракъл, Ланком, много ми харесва, лек цветен аромат, издържа 5 - 6 часа. Не познавам оригинала и не мога да кажа за прилика. От Баргело купих Ели Сааб - няма нужда от коментар, много, много добър от всяка гледна точка и Лакосте ред за мъжа ми, той също каза, че е добра имитацията. Съжалявам, че не взех Кристал Ноар на Версаче, но като пръснах хич не си приличаше, малко по- късно, обаче, го усетих на ръката си, за жалост нямах възможност да се върна. Но е докаран и като аромат, и като трайност. И последно - направи ми впечатление, че и в двата магазина пръскат щедро на кожата, целите ми ръце бяха офъщяни, за разлика от нашите, на които много им се свиди.

# 393
Да се отчета за покупките от Одрин. Намерих магазин на Сансиро и Баргело. От първия купих Миракъл, Ланком, много ми харесва, лек цветен аромат, издържа 5 - 6 часа. Не познавам оригинала и не мога да кажа за прилика. От Баргело купих Ели Сааб - няма нужда от коментар, много, много добър от всяка гледна точка и Лакосте ред за мъжа ми, той също каза, че е добра имитацията. Съжалявам, че не взех Кристал Ноар на Версаче, но като пръснах хич не си приличаше, малко по- късно, обаче, го усетих на ръката си, за жалост нямах възможност да се върна. Но е докаран и като аромат, и като трайност. И последно - направи ми впечатление, че и в двата магазина пръскат щедро на кожата, целите ми ръце бяха офъщяни, за разлика от нашите, на които много им се свиди.

Какви са цените за ml парфюм в Одрин?

# 394
 Здравейте,
 Съвсем скоро открих тази прекрасна тема, но с интерес прочетох всичко публикувано до сега. Разбира се , силно ме " зарибихте" по наливните парфюми...Simple SmileSimple SmileSimple Smile Аз нямам кой знае какви познания по ароматите и нямам мн наблюдения над оригиналите , но с удоволствие се уча от вас.
  Та... най- близо до мен има наливни парфюми на Реван... Днес яко се ароматизирах при тях.
  взех си няколко дребни флакончета за проба:
-  341 Gucci Bamboo- страхотен аромат, изключително приятен и мек, няма натрапчиви нотки и според мен е мн подходящ сега за жегите. За трайност , ще го разнос първо няколко дни Simple Smile
- 012 Golden Delicious  DKNY- също лек, сладникав( но не задушлив),  струва си да се пробва, за съжаление продавачката ми каза , че ще го спират от продажба, както и още два аромата : 013  EAU de Roshas Woman и 029- не знам кой е.. Та затова бяха на промоция от по 10 мл. за 1 лв. ...хихихи
- 115 Gabriela Sabatini- взех го от чиста носталгия... но все още не съм го опитала, ще видим дали ще се спогодим.
И последно да добавя , че това магазинче в подлеза на Окръжна Болница , София е заредено мн солидно с всички аромати Simple SmileSimple Smile

# 395
 balim, и Сансиро, и Баргело са по 25 лири за 50 мл. Обърнато в лева идва по 10 лв за 50 мл. Смешни пари за това качество.

# 396
  • Deutschland
115 Габриела Сабатини този едновремешния ли е?

# 397
  • София
Да, той е.

# 398
Бях мяркала назад в темите отзиви за Мон Парфюм, но не успях да видя повече. Те на коя фирма са? Къде мога да намеря каталог с номерата им, в търсачката не излиза това, което ми трябвя. Днес си взех с аромат на момина сълза, но не зная на кого е, нито какви още съставки съдържа, а е 4 лв.и мирише страхотно на момина сълза.

# 399
Момичета търся добра имитация на Narciso Rodriguez For Her.

# 400
  • Бургас
Виж версията на Заг в началото има различия,но после си е идентичен поне за мен.За справка не съм фен на оригинала.Виж пудрения Нарцисо е друга бира,много го обичам!

# 401
  • Пловдив
Виж версията на Заг в началото има различия,но после си е идентичен поне за мен.За справка не съм фен на оригинала.Виж пудрения Нарцисо е друга бира,много го обичам!
Peace
Кой номер е?

# 402
  • София
363 NR    NARCISO POUDREE - NARCISO RODRIGUEZ
На първа страница в списъците го има. Hands V

# 403
  • Бургас
Мистик,аз пишех за оригинала.Версията на Заг на пудрения Нарцисо за мен не е сполучлива,но пробвай все пак.

# 404
  • Бургас
Мистик,аз пишех за оригинала.Версията на Заг на пудрения Нарцисо за мен не е сполучлива,но пробвай все пак.
Хубав е Нарцисо Пудре на Заг,  според мен.
Момичета, чия версия на Си Армани харесвате най-много?

Общи условия

Активация на акаунт