Сполучливи имитации на маркови парфюми - 22

• 136 598
  • 723
  •   1
Отговори
# 420
  • София
bubanka, Парфен можеш да поръчаш и директно по телефона.

# 421
дами, знам, че е обсъждано поне хиляда пъти, но не намирам отговор на въпроса си:
кои са добрите имитации на уоманити?
благодаря предварително! Flowers Hibiscus
/изпръскала съм бутилка от оригинала и бутилка с имитация, но не помня на коя фирма беше Rolling Eyes ; много бързо ми омръзва оригинала, за да купувам бутилка от него, имитацията за няколко фъса, колкото да начеша крастата, е идеална Wink /
Здравей! Рефанската е добра,номер 120.Хубав,плътен аромат.Пробвах на Заг зодиак,но имаше по-сладникава нотка.

# 422
  • Deutschland
Затова ли е това затишие в страницата на Заг? Няма инфо за нови парфюми, няма нищо. Как ще разберем какво ново имат?

# 423
  • BG-DE
bubanka, и тук е на добра цена https://dolce.bg/THIERRY-MUGLER/thierry-mugler-womanity-%D0%BF%D … 8-edp-30-ml-63407 , мисля да помоля една приятелка, която работи наблизо да мине да ми вземе  Grinning, че докато проуча всяка имитация в търсене на най-добрата ще се набутам повече Mr. Green

# 424
  • Стара Загора
Здравейте, има ли сполучива имитация на Булгари Пинк сапфир Blush

# 425
  • Бургас
Засега го няма изимитирано това Булгари.

# 426
  • Стара Загора
Според вас коя е  най- сполучливата имитация на Омниа Кристалин едт? 😊 В търсене съм на летни аромати, така че всяка препоръка е добре дошла! 🤪

# 427
  • София
Аз лично имам Омния Кристалин на Urban Behaviour. След първите 5 минути е 1 към 1 с оригинала. Много съм доволна от него. Само, че аз го ползвам през зимата Grinning
Знам, че се води летен, но при мен ароматът много бързо изчезва, когато е топло. Докато при по-студено време, не само, че се задържа значително по-дълго време, но се развива много приятно.

# 428
  • Стара Загора
https://
Аз лично имам Омния Кристалин на Urban Behaviour. След първите 5 минути е 1 към 1 с оригинала. Много съм доволна от него. Само, че аз го ползвам през зимата Grinning
Знам, че се води летен, но при мен ароматът много бързо изчезва, когато е топло. Докато при по-студено време, не само, че се задържа значително по-дълго време, но се развива много приятно.
Честно да си призная тези парфюми никога не съм ги срещала. От къде поръчвате от тях?

# 429
  • София
Грийн Мастър са вносители на парфюмите Urban Behaviour. Поръчвам си на една приятелка, която им е дистрибутор, но доколкото знам се предлагат и онлайн. Като напишете в Гугъл Urban Behaviour парфюми и излизат няколко сайта, които ги предлагат. Имат разфасовки от 30 и 50 мл и са капсуловани.
За съжаление обаче не са предлагали нови аромати от началото на 2017 година... Sad

# 430
  • Стара Загора
Благодаря , Alliana! Ще разгледам какво предлагат ☺

# 431
  • Варна
Някой доволен от имитация на Versace VERSENSE ,благодаря.

# 432
Здравейте, момичета!
Чета ви редовно, макар и да не пиша,  и от темата се запалих по имитационната парфюмерия.
Вчера бях в магазина на Заг в Бургас и момчето ми каза, че другата седмица се очакват нови парфюми - три дамски и четири-пет мъжки, но все още не знае кои ще са. И само за Бургас ще има и още един дамски, на Victoria`s Secret, нещо с кокос. Поръчката била за гръцки клиент, но щели да им доставят и на тях.

# 433
  • Бургас
Астрата,пробвай версията на Рефан може пък да ти допадне.Киара,благодаря за инфото,скоро не съм ходила до Заг,ще се завъртя и ще пиша за новостите за който се интересува.

# 434
  • Варна
Благодаря ще го взема и ще споделя .

Общи условия

Активация на акаунт