Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №57

• 55 560
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
Да правят, да струват, но искам накрая профилната снимка на Дарриди да се сбъдне

# 46
Само аз май виждам абсолютната логика в действията на Аслъ. Този човек не трябва просто да я обича, а да й предложи реална промяна. Засега реална промяна в начина му на живот няма.

Когато очаквам моят мъж да види някаква грешка в своето поведение, въпреки че го обичам, в мен има някаква обида, че не може да види моята правота и своята грешка. Помислете си само  какво сериозно различие в начина им на живот има тук. Как да се съгласи тя просто да бъде обичана, без Ферхат да положи реални усилия за промяна в НАЧИНА НА ЖИВОТ.

Когато излизаше от стаята им, тя го пита Накъде, пък той "Да убия някого, да набия някого..." Сладурчо.
Поръча на Дилсиз да й вземе нов телефон, без програма за проследяване. Дилсиз казва, че ще изтрият програмата, Ферхат казва, че иска всичко да е ново. Да видим какво значи това.

# 47
Не мога да ги разбера и двамата...на инат ли си правят....надцакват ли се...
Че май, направо са в началото откъдето започнаха.

# 48
ЗА мен напълно обяснима негова първа реакция. Как ще съсипе живота на Аслъ, че и на дете. Тъкмо преди това й обясняваше как е права за това, че убива, докато обича и че той не може да я повлече със себе си. Докато тя беше заспала.

# 49
Да правят, да струват, но искам накрая профилната снимка на Дарриди да се сбъдне

Hug Hug Hug
за това съм я сложила

# 50
# 51
  • Плевен / София

Hug Hug Hug
за това съм я сложила
на хаирлия да е....но две ми се виждат множко....те за едно не са готови...

# 52
Скрит текст:
Ссора АсФеров в машине.
-А почему ты сказала, что от такого как я не надо иметь детей?
-А чему хорошему ты научишь нашего ребенка? Что ты подаришь ему на День Рождения? Пистолет? Научишь его стрелять? Когда он спросит меня "А куда ушел мой папа?", что я ему скажу?
Rufina Kadyrova

# 53
ЗА мен напълно обяснима негова първа реакция. Как ще съсипе живота на Аслъ, че и на дете. Тъкмо преди това й обясняваше как е права за това, че убива, докато обича и че той не може да я повлече със себе си. Докато тя беше заспала.
Божееееееееееееееее ами да си беше сложил презерватив или друго, но да не казвам, че може да ми изтрият коментара.....
какъв нещастник боже, не мога.

# 54
блаогадря

# 55
Явно затова ще яде шамари Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 56
  • Плевен / София
Божееееееееееееееее ами да си беше сложил презерватив или друго, но да не казвам, че може да ми изтрият коментара.....
какъв нещастник боже, не мога.
smile3501 като е бил в гората , не трябва да го е страх от мечки.....

# 57
Е той е нещастник(за мен не е) щото тя е китка. Stop
Скрит текст:
- Ты права, так или иначе я убиваю... Я не могу отойти от тебя. Но даже если буду хотеть, буду делать нужное, только что бы ты жила..
- Что случилось?
- В аварию попали...
Врач: - На ноги пока не наступайте. Вы и Ваш ребенок в порядке...
Ферхат: - Надеюсь срок еще не очень большой, что бы сделать аборт?
Аслы, - Не переживай, это дело 10 минут... Я тоже не хочу ребенка от тебя.

Anastasia Kovekh

Последна редакция: пн, 19 мар 2018, 21:07 от Neidjal

# 58
Ето заради такава дума и най-привлекателният мъж може да ми опротивее.
Сега Аслъ е съвсем сама, макар и къщата да е пълна. Затова човек не може никога, ама никога да се отпуска дори от любов и винаги трябва първо да мисли разумно, а не емоционално.
Сама и бременна, без работа и без семейство. Много ми е страшно.

# 59
айде време за бой...събличай се...аслъ си записва час за аборт е браво

Общи условия

Активация на акаунт