Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №57

• 55 547
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Мъри Hug +1

Две снимки от сета:

Морела Hug, нови са.

# 706
Няма да го загуби.  Peace При положение, че 2 пъти оцеля бебето, значи трябва да се роди.  Peace Peace Peace

# 707
Няма липсваща ампула. Приемаме, че е първи опит на Жулка да сложи нещо в чая. Но иначе се е запасило девойчето добре.

И една непотвърдена клюка. Не знам коя е Ясин и в какво живо включване, но ще да е някой от продукцията, та този някой бил казал в живо включване, че ще има нов актьор в каста на ЧБЛ.

# 708
Тери Hug, дано си права! Praynig

Рускините залагат какво ще е бебето, нещо, което ние направихме преди доста време.....при тях водят процентно заложилите на госпожица Grinning Аз си искам близнаци - момиче и момче Joy Joy Joy

Дани Hug, да им имам клюката Laughing, а нов перко ли ще влиза? hahaha

# 709
Лия, нов перко ще е, то други влизат ли в състава!  Grinning Ама аз го подхвърлих малко за разнообразие, иначе нито искам да влиза някой, нито да излиза. Ще изкарат Жулка, ще ни вкарат някой друг психо. Да си стои Жулка, да види колко е добра леля й и да съжалява, че е убила вуйчо си. Ако не беше убила вуйчо си, всичко друго перковско в нея щях да го приема. И без това Джем го бяха отстреляли, защо трябваше друг да го доубива. Иначе всичко друго в поведението й си мисля, че се среща сред определени женски среди - и разхождането по хавлия, и омразата, и злобата, и желанието да направиш мръсно, дори самонаръгването. Но да убиеш, виж това вече си е бая гротесков образ.

# 710
Дани Hug, това със самонаръгването също не е нормално newsm78 Идил се метна сама по стълбите, сега тази се самонаръгва, Гюлсюм писахте, че започва да откача ooooh!...дано накрая не е виновен за всичко пак Ферхат, че твърде много ще ми дойде newsm78

още от сета: https://vk.com/video-111132277_456240570

# 711
Общо взето всички са емоционално нестабилни.  Rolling Eyes Само Намък не е плакал и не се е напивал още. Много ми хареса реакцията му и към Йетер, и към Идил, когато разбра за бебето(в предната серия, че Идил е напраивла аборт сама).  Twisted Evil

Идвам само да кажа, че много харесвам развитието на прокурора -от серията, когато разбра за бащинството на Намък насам. И сега виждам логика и в поведението му преди, даже и като прокурор ми се издигна в очите в последната серия Simple Smile
Ето един образ, който беше в самото началото в сериала и го развиха за мен лично добре и логично.  Peace

А Абидин може ли всеки път, когато има емоционален проблем да плаче и да се напива. Единствено ми беше харесал, когато първия път заплаши Джюнейт, постави го на колене и с изпепеляващ, но леден/приковаващ поглед му каза 2-3 приказки и онзи напълни гащите.   hahaha

# 712
Дали ще пуснат фрагман? Редно е нали, като един вид спасителна реакция. Мъчно ми е. Не искам претупан финал.
Още не сме чули от Ферхат, кога  се влюби в Аслъ,  защо не я уби, има шанс да излезе нещо от закоравялото му сърце, последните серии стана по-приказлив. И най-вече не сме видели на какво ще е способен като разбере, че ще става баща.

# 713
Това е новият фрагманчик на ЧБЛ от няколко дни. Комуникира редовно с феновете и каза, че днес фрагман няма да има. За утре каза, че ще направят всичко по силите си да има, но не обещава.

https://twitter.com/kubilayulukavak

Лия, не, не е нормално хич това със самонаръгването, но определено предпочитам психопати, които вредят на себе си, за да получат изгода, разбира се, но не и такива, които убиват. Тя че си е луда Жулка, луда е, ама поне да не беше убийца.

Но да ви кажа, хората гледат филми за вампири, аз защо да не гледам филми за злодеи. Ето, имаме си злодейка Жулка, ще си я гледаме и ще си се надяваме, че доброто ще победи. Аз ще трябва да се откажа от това да очаквам всичко в киното да е правдоподобно. Влюбила съм се в тази история и ще приема всичко в нея. Докато Бирдже и Ибрахим оживяват героите, си мисля, че любовта ми няма да свърши.  Grinning

# 714
Това е новият фрагманчик на ЧБЛ от няколко дни. Комуникира редовно с феновете и каза, че днес фрагман няма да има. За утре каза, че ще направят всичко по силите си да има, но не обещава.

https://twitter.com/kubilayulukavak

Скрит текст:
Лия, не, не е нормално хич това със самонаръгването, но определено предпочитам психопати, които вредят на себе си, за да получат изгода, разбира се, но не и такива, които убиват. Тя че си е луда Жулка, луда е, ама поне да не беше убийца.

Но да ви кажа, хората гледат филми за вампири, аз защо да не гледам филми за злодеи. Ето, имаме си злодейка Жулка, ще си я гледаме и ще си се надяваме, че доброто ще победи. Аз ще трябва да се откажа от това да очаквам всичко в киното да е правдоподобно. Влюбила съм се в тази история и ще приема всичко в нея. Докато Бирдже и Ибрахим оживяват героите, си мисля, че любовта ми няма да свърши.  Grinning

Фрагманчикът не е сигурен и за утре ли? Той за какво е назначен? Ние свикнахме фрагманите  да ги чакаме, но можем и с описание и резюмета да минем Mr. Green

Ибо днес дали ще снима до нощите или ще празнува с Михре? newsm78

# 715
Вчера гледах 22 епизод и си  го причислявам като един от много  добрите ....

Днес 23-ти -епизода с превод се "понамести "доста .  Дойде ми в повече раираната в черно бяло / в унисон със заглавието /  келебе/к/-чка  и злобна психоПАТКА  / но  и тази  актриса трябва  да  яде /

Все още се надявам ,тази "истина" ,която е наследила от майка си да не е  100% -ва. . Не зная как ще се развият истините около Джем ,но за  факта ,че е отгледал ,възпитал и образовал Аслъ съм склонна да го разбера може би . Зависи каква история ще ни представят , ако не забравят СЦ Joy Joy

Закуската /кахвалтъ-махвалтъ  Joy Joy поръчката на Ферхат/ на кардешите.

Ферхат : "Тя казва ,че  я защетавам от всички ,но  не и от мен .Как става това ?"
Йиит: " Тя  прекрасно знае , /с/ какво може да ти причини болка ."
Йиит : " Какво  ще стане  сега ?"
Ф:" Ще бягам от теб и Аслъ...Ти ще ме преследваш ,за да ме  осъдиш"
Й:" Няма  да те хвана ,много е трудно /сложно /
      Ти не  искаш , но  Аслъ  отдавна те  е хванала /намерила/" Joy Joy
===================================================
Й: " Като се карате тя вика ли  ти ?
ф: Да. Аз винаги я ядосвам.
Й: Отлично ...защото ,ако жената мълчи ,значи  е повярвала в това ,че няма смисъл да се бори .
===============================================================
Вааййй, завалла Ферхат ...гледа като теленце ,как малкото му братче му  говори истините на /за / живота .

Много остроумни  отговори си дават Ферхат и Аслъ на всеки въпрос  ,особено Аслъ  /за  адвоката /
"Адвоката е гражданин на републиката , завършил юридически университет ,сега работи като адвокат" Joy Joy
За съжалени той издигна стената между тях ," за да я предпази " ,но  не се получи ......сега как ще я прескочи ?!?!?

Патова ситуация при всичките ни герои .....

Ферхат бесен на себе си и се обрича на самоунищожение ,може би .....

Аслъ тръгва към неизвестното ,разчитайки само на себе си ,силно  обичаща и обидена  ,но дали е готова да му прости  "умните решения" за развода и детето ???

Абидин си разкри душата и сърцето .Още снощи разбрах ,че пита дали не е подменен Joy Joy/ с такава майка / ooooh!

Гюлсюм тепърва започва да изплаща греховете си .

Йиит ,толкова горд и доволен ,че е станал служител на закона ,сега поема по  пътя без кариера ,но с брат.

Този път Суна  Аслан е безсилна да промени  или подкрепи решението му .

# 716
Лия, фрагманчика казва, че утре има голяма вероятност да има фрагман. Но така казано, има и вероятност да няма. Бъдете сигурни, че правим всичко по силите си, за да има фрагман - казва.

Може би покрай смяната на режисьори снимат серията седмицата преди излъчването и нямат готов материал. Не виждам друга причина да бавят фраговете.

# 717
Лиа, още преди тук да заговорите за пола на бебето рускините го бяха обсъждали и от тях разбрах, че залагат на името Масал/Приказка и след това го написах тук в темата.
Ей я Жужа Ампулова. Crossing Arms

# 718
Като няма фраг аз да сложа малко снимки, макар и стари(за мен нови).
Брей много ретро. Това сигурно е от игралния филм Fatih

Куджо по-голям от него

# 719
 Joy Joy Joy Жужа Ампулова, ха, ха!

Жужа Ампулова ще се окаже душевно болна, според мен. Няма да е само отмъщение, сигурно ще е луда за връзване. Шизофреничка, нали така бяха казали преди появата й. Всъщност нищо от това, което казва, може да не е истина. Писмата до Джем може да са изфабрикувани. Да видим, може пък тази гротеска да не е чак толкова нереалистичен образ.

Общи условия

Активация на акаунт