Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №57

• 55 547
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Много ми е жал за АсФер...... Wink и много, много ме трогна долното клипче! Heart Eyes bouquet

https://www.youtube.com/watch?v=WC9PhO9eEBg
Прости, моя любовь

Аман от несгоди! Banghead

Последна редакция: вт, 27 мар 2018, 14:49 от lia-martin

# 691
Много ми е жал за АсФер...... Wink Много ме трогна долното клипче! Heart Eyes bouquet

Скрит текст:

https://www.youtube.com/watch?v=WC9PhO9eEBg
Прости, моя любовь

Аман от несгоди! Banghead
На мен ми е жал само за Ферхат, за Аслъ отдаааавна спря да ми е мъчно.

# 692
Наде Hug, тя сега тепърва ще разбере, колко е била неправа с обидите и изискванията си към Ферхат Stop Сега, когато и на нейната глава ще се изсипят куп беди!
Аз си мисля, че пак Ферхат ще и се притече на помощ, но тогава тя ще разсъждава малко по-иначе, по-меко, по-разбиращо.....Дай и шанс, такава любов си заслужава да се запази, нищо, че и аз много и се ядосах Mr. Green
Но дай да и простим, ще се оправи Аслъ Praynig

Ийит     — Ты настолько сильно любишь Аслы, что пытаешься уберечь ее от себя...
Ферхат  — Она говорит совсем обратное! Говорит: "От всех уберег, только от себя не защитил...

# 693
Вики, няма ли да гледаш поне сцените с Асфер? Или всичко спираш?
И аз като Дани като съм влюбена в нещо/някого се опитвам да приемам в случая и глупостите, които измислят... или да си затварям едното око, а понякога и двете.
Само много ме е яд за Ибо и Бирдже .. за целия екип, за всичкия труд, ако го спрат преждевременно. И за всички зрители, които се влюбиха в началото...
А най-ме е страх от скалъпен финал.

# 694
Наде Hug, тя сега тепърва ще разбере, колко е била неправа с обидите и изискванията си към Ферхат Stop Сега, когато и на нейната глава ще се изсипят куп беди!
Аз си мисля, че пак Ферхат ще и се притече на помощ, но тогава тя ще разсъждава малко по-иначе, по-меко, по-разбиращо.....Дай и шанс, такава любов си заслужава да се запази, нищо, че и аз много и се ядосах Mr. Green
Но дай да и простим, ще се оправи Аслъ Praynig

Скрит текст:

Ийит     — Ты настолько сильно любишь Аслы, что пытаешься уберечь ее от себя...
Ферхат  — Она говорит совсем обратное! Говорит: "От всех уберег, только от себя не защитил...
Докато не спре да тормози целенасочено Ферхат, шансът да и симпатизирам е равен на 0.

# 695
Наде Hug, ще спре да го тормози Фери. Животът и струпалите и се беди ще я научат!
Ако е вярно и това, че ще загуби бебето, направо ще ми е мъчно за нея.  smile3518
А Еркан, ако иска да запази доброто ни чувство към сериала, ще ги събере отново! Flowers Four Leaf Clover Praynig

https://www.youtube.com/watch?v=rXtgVldUQXo

Последна редакция: вт, 27 мар 2018, 15:45 от lia-martin

# 696
 Е, то пък ще е престъпление да се опитат сценаристите умишлено да премахнат детето на Аслъ и Ферхат, та даже  и с помощта на такава измишльотина като появата на образа на Жулката... Ще бъде много грозно и отвратително, ако го направят... Едва ли ще дигнат рейтинга с този си ход... Не знам дали дотолкова има хора, та дори и в реала, които да се опитат да убият целенасочено едно невинно създание и да навредят на бременна жена... То това си е чисто престъпление и голяяяям грях.. Поне за мен... И наистина си мислех,  че сценаристите ще изскочат с нещо по-оригинално по отношение на появата на Жулиде ханъм, ама не ... Много плоска и нереална ми е тази сюжетна линия... Ама хади бакалъм... Да видим докъде ще я докарат...

ПП. Вики,
Скрит текст:
и аз като теб много пъти се заканвах да не гледам сериала повече... Вече наистина доста от сцените трудно ги издържам, ама заради професионалната отдаденост на актьорите, все още следя епизодите... Не както преди, но все пак... Надявам се и ти бързо да  преосмислиш ситуацията и да промениш решението си... Хайде, чакаме те отново.. Когато все пак ти пожелаеш..

# 697
Мъри Hug, не съм гледала серията още, но някъде снощи  прочетох, че Жюлиде дала на Аслъ да пие отрова???? #Crazy
Но наистина ще е жестоко, ако Аслъ загуби бебето ooooh!

# 698
лия много хубава снимка - вероятно зад кадър /фери така усмихнат , а доктор  с нежна прегръдка /
 4рд на съпругата на ибрахим

да жула - тарантула,  изля нещо в 4ашата на асль , но тя още не пила / ще гледам по късно с превод /

# 699
  • Русе
Това е фотошоп, в оригинал Бирдже е със стилиста си.

# 700
Когато Жулка изля ампулата в чая в конака, Аслъ не пи от него. Но в дома на баща й нали Жулка отиде да налива чай и от кухнята отново настоятелно попита Аслъ ще пие ли още един чай и Аслъ каза да. Не ни дадоха как го налива, но занесе чай на Аслъ и Аслъ пи от него. Та си мисля, не знам какви лекарства слага в чая на Аслъ, но ако веднъж е сложила и Аслъ е пила, но за да загуби бебето са нужни повечко дози и Аслъ все пак да има някакви начални симптоми на спонтанен аборт и това да я принуди да каже на Ферхат, че бебето е живо. Само предположение, но искам Ферхат скоро и бързо да научи, че детенцето им е живо.

Медикаментозно предизвикване на аборт:
Скрит текст:
Медикаментозен аборт
При него на пациентката се дават специални за целта таблети, които причиняват спонтанно изхвърляне на маточното съдържимо.
Какво се случва практически в този ранен срок на бременността? Под лекарско наблюдение на жената се дава една таблетка от медикамент, който блокира хормона прогестерон, отговарящ за съхранението на бременността. Вследствие на това действие настъпва отделяне на плодното яйце от маточната лигавица и отпадане на самата лигавица. След 24 часа се дават други таблетки, които подпомагат изхвърлянето на бременността от матката, подобно на една по-обилна менструация. Всичко това става под лекарски контрол, защото в една много малка част от случаите е възможно да не се получи пълно отделяне на маточното съдържимо и тогава е необходима аспирация с пластмасова канюла под ехографски контрол. Това е доста рядко, тъй като успеваемостта на метода (без инвазивни намеси) е 95-98%.
 След 14 дни се прави задължителен контролен ултразвуков преглед, за да се провери дали всичко е наред.

Според този текст от Интернет, имаме двукратно администриране на препарат, за да се постигне аборт. Хм, Жулка е мед. сестра, с достъп до препарати, защото за Джем имаше удобен такъв в спринцовката.

Последна редакция: вт, 27 мар 2018, 16:54 от Дданни

# 701

Така е, но е по-готин от снимката със стилиста Joy Joy Joy

Дани, кмароо Hug Hug, мерси за разясненията Peace

Скрит текст:
- Отпусти меня. Брось. Я умираю от твоего хорошего отношения ко мне. Ты ничего не знаешь. Ты не знаешь правды.
- Какой правды я не знаю? Что Джунейт отец Неждета? Ты говоришь бросить, тебя, да я мир готов сжечь ради тебя.
- Почему?
- Потому что я люблю тебя. Люблю.
- Что мы теперь делать будем?
- А что ты хочешь? Мы выслушали друг друга...

И тук си намерих силен диалог! Heart Eyes

# 702
мерси , простете  за невежеството ми
дани , ха дано   твоето предположение за  фери да  стане реалност

# 703
   Ами ако сценаристите не ни изненадат с нещо неочаквано, то или нещо ще се случи с Аслъ и нейното бебе или Йиит ще стреля във Ферхат умишлено, за да го откаже...  И в двата варианта все нещо съдбоносно за Ферхат трябва да го спре... Иначе... не ми се мисли...

# 704
Дали това е от следващата серия?

Общи условия

Активация на акаунт