Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №57

• 55 560
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Много  , много жалко за таланта на всички актьори и особено на Бирдже и Ибрахим.Какъви ли усилия полагат за да изиграят толкова достоверно недомислиците на сценаристите...Жалко ...

# 676
Много ще е жалко, ако има преждевременен финал...
Ако епизодите бяха по-човешко времетраене ... може би нямаше да се налага това пълнене с глупости и изсмукани от пръстите персонажи.
За мен и като зрител не е човешко да гледам онлайн общо 4ри часа ... и ако гледах и друг сериал сигурно нямаше да правя друго в живота.

# 677
Дали на сценаристите не им е спусната запвед от горе да провалят филма , за да падне от екран  newsm78

# 678
Здравейте, момичета Hug

Ето го рейтингът на 23 серия в кратце:

1. TOTAL - 9 място (3,66%) -0,40 % ⬇
2. AB -      7 място (4,14%) -0,37 % ⬇
3. ABC1 -  8 място (4,53%)+0,05 % ⬆

от Kimola    1 място (40,24 %) +11,56 ⬆  
От Somera  3 място (13,26 %)  -0,74 ⬇

Двамата братя зад кадър:

Преводът на серията на руски е готов:
http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/201 … sskom-yazyke.html

Дани Hug, точно моите мисли си изказала newsm10 smile3501

"В снощната серия за мен ключовото нещо беше, че Аслъ се разочарова от Джем. Видя го в светлина, в която не е искала. Не помня дали чу, че майка й също е била оклеветена, но ако се окаже истина, петно пада и върху баща й. Двамата мъже в живота й съсипват живота на майка й, а оттам живота на сестра й, която живее с наранена майка цял живот, и живота на Жулиде, чиято баба умира от мъка и срам. Ако е истина всичко това! Следователно идолите в живота на Аслъ се срутват и не остава бял образ, по който да въздиша и с който да сравнява Ферхат."

Лесно е да се обвинява, когато животът ти е протекъл гладко, без сътресения....Човек се вижда какъв е при трудности! Надявам се Бирдже да се покаже такава, каквато очаквам от нея...да разбере, че на всеки може да се случат невъзможни и тежки неща и човекът си личи, че е човек, именно тогава!!!!

Последна редакция: вт, 27 мар 2018, 12:30 от lia-martin

# 679
Предполагам, че филма ще изкара поне до началото на месец май. Но и СЦ-тите трябва да имат подготвеност за евентуален финал. Т.е. да има подобаващ край филма.

# 680
Предполагам, че филма ще изкара поне до началото на месец май. Но и СЦ-тите трябва да имат подготвеност за евентуален финал. Т.е. да има подобаващ край филма.

Е, ако е до началото на май, краят вероятно ще е фатален Sad Твърде много откачалки са налични в дизито.
Аз искам Аслъ и Ферхат да се разберат, да зарежат всички и всичко лошо и да заживеят щастливо като в приказките...... smile3521

ПП. Михре била рожденничка днес  newsm59

# 681
Лия мерси за линка и на превждащите също

# 682
Мили дами, Беше ми приятно тези няколко седмици с вас. Благодаря за всички коментари и идеи!
Изгледах първия един час на последния епизод. Не съм допускала, че ще ми се догади. От тази племенница. Приемам смешновати злодеи като Идил и Джунко за фон на любовната история. Но малката разгонена племенница, която идва да мъсти на родата, заради обида с неясен характер и доказателства, ме отвращава.  Как я приеха за чиста монета? Докторката веднага и се довери заради физическа прилика с човек, когото не е виждала 30 години? Но не може да се довери на мъжа си? Засега официално обявявам, че спирам да гледам ЧБЛ. Ще ви чета тук. Ако се подобрят нещата- доскоро! Желая ви хубава пролет и Светли празници!

# 683
Мили дами, Беше ми приятно тези няколко седмици с вас. Благодаря за всички коментари и идеи!
Изгледах първия един час на последния епизод. Не съм допускала, че ще ми се догади. От тази племенница. Приемам смешновати злодеи като Идил и Джунко за фон на любовната история. Но малката разгонена племенница, която идва да мъсти на родата, заради обида с неясен характер и доказателства, ме отвращава.  Как я приеха за чиста монета? Докторката веднага и се довери заради физическа прилика с човек, когото не е виждала 30 години? Но не може да се довери на мъжа си? Засега официално обявявам, че спирам да гледам ЧБЛ. Ще ви чета тук. Ако се подобрят нещата- доскоро! Желая ви хубава пролет и Светли празници!
Cry Cry Cry
Искрено се надявам да настане такъв обрат, че да те върне сред гледащите и сред пишещите. Кой ще служи за коректив на хвърчащите из облаците?  Grinning Hug

Аз си намерих оправдание за образа на Жулиде. Гледаме приказка и понякога злото приема гротескни форми в приказките. Приемам, че това е някой триглав змей, който ще измъчи принца и принцесата, но накрая ще бъде заточен три свята под земята.  Grinning

# 684
Тъкмо влизах да пиша, че не сте отбелязали рд на любимата ви Михруня и видях поста на Лия  hahaha hahaha hahaha hahaha
На 29 става  Laughing Ай вече да забременее, че е резил  Naughty
Макар че много хора й пожелаха молба за развод  Laughing

# 685
Скрит текст:

Скрит текст:
Е, ако е до началото на май, краят вероятно ще е фатален Sad Твърде много откачалки са налични в дизито.
Аз искам Аслъ и Ферхат да се разберат, да зарежат всички и всичко лошо и да заживеят щастливо като в приказките...... smile3521
ПП. Михре била рожденничка днес  newsm59

Скрит текст:
Да е жива и здрава сладураната, да са мноооого щастливи с Ибо Praynig и скоро да го направи тати. Praynig Heart Eyes

# 686
Тъкмо влизах да пиша, че не сте отбелязали рд на любимата ви Михруня и видях поста на Лия  hahaha hahaha hahaha hahaha
На 29 става  Laughing Ай вече да забременее, че е резил  Naughty
Макар че много хора й пожелаха молба за развод  Laughing
E, това вече си е направо гаднооооо Sick Sick Sick

Вики Hug, вчера бях решила да не гледам серията, но днес си мисля отново /нали съм оптимистка Joy/, че и новата откачалка може да е вкарана за 2-3 серии, колкото да размъти водата и Аслъ да осъзнае, че и в нейния живот не всичко е бяло....както вкараха Айхан за малко newsm78
Другото, което си мисля е, че такива жени, като Жюлиде има в изобилие и в реала Mr. Green
И реших, че няма да се откажа за сега Crossing Arms

Последна редакция: вт, 27 мар 2018, 13:38 от lia-martin

# 687
  • Русе
Здравейте!  Hug  bouquet

Приемате ли нови пишещи?  Flutter
Следя сериала от самото начало. Чета ви от време на време. Всяка мисли според своето виждане, страхотни сте!  Heart Eyes С постовете на Дани съвпада често и моето мнение.

Признавам си не съм фен на Ибо, гледала съм чат пат негови сериали, но този сякаш е най-добрият му.
И Бирдже съм засичала понякога, но никога заглеждала серия. А тук съм просто влюбена в играта и на двамата. Бирдже, много приятно ме изненада с разностранната си личност! Страхотна е!  Heart Eyes

Да, последните серии имаше доста ненужни пълнежи, но няма как. Ако искаме да гледаме сериал, трябва да има и "боза", както при всички сериали. Въпросът е да не се губи цялата и основна мисъл на сериала.  Thinking
Бях скептична, когато гледах рекламите за сериала, обаче му дадох шанс и много се радвам за което.
Сериите ги гледам по принцип на другия ден, като ги качат в сайта на Канал Д, по ТВ-рядко, че ме дразнят милионите реклами.
Снощната още не съм гледала цялата.  Flutter

Поздравявам ви с последното попълнение към саундтрака на сериала, много любима музика, както и повечето, де:

Честит рожден ден на Михре! Дано да са щастливи с Ибрахим! А за бебе-когато си решат!  bouquet

Извинявам се за дългият пост!  Hug
Имам още доста неща да казвам, ама после. Simple Smile

# 688
Добре дошли на всички присъединили се днес в темата! Hug
Пак да повторя hahaha, че тук момичетата пишат нещата, както ги чувстват и мислят, има спорове, понякога сгорещени, но добрият тон се спазва като в цивилизована европейска държава smile3501 smile3534

Juls14 Hug, благодаря за музиката Peace Ълдърай го открих с този сериал и съм влюбена в музиката му txtloves

# 689
Джулс, добре дошла!  Hug Щом имаш и още за писане, ще го чакаме това "още", да знаеш!  Grinning

Много ми хареса музиката към сериала и впоследствие разбрах, че това е композиторът на музиката към друг мой много любим сериал "Въпрос на чест". Колкото ме вълнуваха образите във Въпрос на чест, толкова ме вълнуваше и музиката. Тук е същото. Разкошна филмова музика.

ЧРД на Михрето и от мен! Ами какво да направя, много ми е сладка. Да са щастливи с Ибо и да остареят на една възглавница.  Grinning

Имам забележки към сценария, но съм влюбена в образа на Ферхат и в играта на Ибрахим. Също в Аслъ и Бирдже, но явно женски сантимент към мъжките образи.  Grinning А когато човек е влюбен, прощава слабостите и "бозата".

Общи условия

Активация на акаунт