Бързи здравословни въпроси и отговори – 13

• 63 554
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Мадам тиква, имам подобен проблем и ти вярвам, абсолютно е възможно. Единственият начин е презерватив от първото докосване и при всеки контакт, дори и в цикъл да си. Фанатично. Това е, за съжаление. Гаранция 100 процента няма, но е най-близо.

# 466
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
100% и Оня горе не дава Simple Smile

Скрит текст:
без да ви плаша
Скрит текст:
номер две се роди заедно със спиралата.

# 467
Може ли да погледнете тези изследвания?  Следобед естествено ще ги носи и на лекаря. Много не е страх с тази висока Алкална фосфатаза. Вече изчетох всички неща, но това което ми дава надежда е, че по време на менопазузата се повишава също.
От предишните ми постове припомням. Жена на 57 с остеопороза и жестока болка в гръбнака и гръдния кош.

# 468
Не искам да плаша никого,но за противозачатъчните се твърди същото нещо но за рак на гърдата. Тъй че най-сигурно и безвредно е ползването на презерватив.

# 469
  • Burgas, Bulgaria
Благодаря на всички за коментарите , толкова ме е срам от ставащото , както и да е , мъжа ми и без това често отсъства , явно ще търсим презервативи ,  здравички ! 
Хапчетата не ги исках изобщо, но след две спукани кисти с течност в таза и болници ,  доктор Ковачев ме увери , че това е единственият начин да се овладее положението ,  защото на 33г да ми се махне и този яйчник само заради това ,   било  престъпление .

# 470
Винаги се гледат  ползите ,а другото е само възможно евентуално  да повиши риска. Нищо повече. Аз го написах заради това ,което се твърди за спиралите. Hug

# 471
  • София
мадам тиква, проблем ли е бременността?

# 472
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
мадам тиква, проблем ли е бременността?

пише, че е минавала на скенер и се е лекувала. и двете са рискови Sad

# 473
  • София
Здравейте,
предстои ми операция и е необходимо да си направя консултация с алерголог, тъй като в болницата където ще ме оперират нямат.
Гледах в интернет, но ми излизат само алергологични тестове към храни/животни и неща от този тип. Предполагам не това изследват преди операция.
Въпросът ми е: знаете ли къде мога да си направя предоперативен алергологичен тест и г/д на каква цена е?

# 474
  • Пловдив
Мадам тиква, сигурно си шашната от непланираната бременност, но на мен ми се струва, че е дар от съдбата, Бог, вселената. Дали не можете да обсъдите възможността да дадете живот на това уникално човече?

А аз съм с гнойна ангина. От глупост. Вчера сутринта излязох с леко мокра коса. Докторът каза, че така ставало. Изстудяване и айдееее гърлото. Поне не е грип. Почвам аб Cry

# 475
Здравейте,
предстои ми операция и е необходимо да си направя консултация с алерголог, тъй като в болницата където ще ме оперират нямат.
Гледах в интернет, но ми излизат само алергологични тестове към храни/животни и неща от този тип. Предполагам не това изследват преди операция.
Въпросът ми е: знаете ли къде мога да си направя предоперативен алергологичен тест и г/д на каква цена е?

Здравей, и аз преди време трябваше да се подложа на операция и също си направих въпросното изследване.
Доколкото имам спомен - в "Медицинска академия" / "Александровска".
Може да звъннеш на телефоните на болницата и да се информираш как стоят нещата.
Мисля, че тестът струваше около 30-40-50 лв. (нещо в този порядък) - дано не бъркам. Peace

# 476
Мадам тиква, сигурно си шашната от непланираната бременност, но на мен ми се струва, че е дар от съдбата, Бог, вселената. Дали не можете да обсъдите възможността да дадете живот на това уникално човече?

А аз съм с гнойна ангина. От глупост. Вчера сутринта излязох с леко мокра коса. Докторът каза, че така ставало. Изстудяване и айдееее гърлото. Поне не е грип. Почвам аб Cry

Пробвай гаргара с обезгазирана кока кола на стайна температура - няколко пъти на ден. Тапите падат на парцали в мивката.

# 477

И аз съм с гнойна ангина ,ама   съм вече на антибиотик плюс инжекции ,че от друго не се повлиях .

# 478
За гнойна ангина, освен АБ е добре локално мазане с Гранофорин. Има аптеки, в които може да се намери, в краен случай от ветеринарна. Само, че там името е Гранулин.

# 479
Сестра ми си е намерила кърлеж, но от големите. Мастото е с оток, а тя се опъва да отиде на лекар. Ходила е снощи само да й го махнат...били са и тетанус.
Нещо за отока да предложите?

Общи условия

Активация на акаунт