Бързи здравословни въпроси и отговори – 13

• 63 493
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Ами защо, защото ми е адкси неприятен има места където натискат малко повечко. Понякога имам усещане че и към пикочния мехур, дебелото черво натискат и къде ли не... Направо ми е отврат. Но правя всяка година. Не че искат да ми правят профилактично, но лъжа че уж нещо ме боли. Иначе по смъртно никой за няма нищо няма да те прати на ехограф. Само ако имаш оплакване. Даже предната година ми отказаха. Смених доктора и само като и казах, че цикъла ми е под час все още и ме отряза. Подхвърлих и за полови хормони. Не става. Не може. Ще си правя в Бг всичко като се прибера. Аз за това и ви попитах кои полови да проверя....Отидох и в другата тема. Благодаря ти Гърненце.

# 556
Здравейте!
Имам Гастроезофагеалната рефлуксна болест 1 -степен и малка хиатална херния, миналата година бях диагностицирана  на пролет и сега пак се обостри. Ходих на лекар вдигат рамене, да си пия еманера да смуча гавискон и това е.
Някой сблъсквал ли се е с тази болест и как да се преборя, ужасна е.. Sad,замислям се на хомеопат да отида,не знам какво да правя, спазвам диета разбира се, но подобрение никакво ...

Аз съм с такова, но ефект не виждам от нищо. Що хапове изгълтах, що прегледи минах - да ти побелее главата от тестове. Оправия няма да има. При теб не знам как се изразява. При мен е с гадене. Къде по-силно, къде по-слабо. Имам дни направо все едно съм със стомашне грип, толкова ми е лошо. Гавискон на сироп вземах аз, но ефект никакъв. И моето било лек рефлукс. Не знам не лекия как се усеща, но живея в някакъв кошмар от 3-4 години. Ям толкова ограничени неща, изчистено защото и спортувам така или иначе. Но ми се гади и това си е...Заживях с мисълта, че завинаги ще съм така. Не пия никакви лекарства повече. На хомеопати не вярвам. Но ти ако имаш време и средства може да пробваш. Дано ти помогнат.

# 557
  • София
Дайте предложения как да се справя с херпес на ноздрата (там ми излизат!). Обикновено ми се появяват, когато имам хрема и започна да бърша с носни кърпи. Днес се появи от нищото! Сутринта го усетих, до следобяд вече цъфна. Мазах два пъти с Ацик крем, но сега прочетох, че не лекува, а само облекчава симптомите. Много е неприятно Confused

# 558
Няма оправия. ДОкато не избие и си мини само, нищо не помага. Само едно харчене на пари. Аз скъпи мазила купувах, че от докторката лекарство пих. ищо. Стоях като прокажена един месец, че и белег остана. Мазвам с ФДТ лекичко.

# 559
Преди няколко години имах ужасни херпеси, месеци наред, по устните, в устата, в носа, месеци наред мазах и чаках да ми мине, ама не. Накрая ми изписаха Ацик и се оправих за няколко дни. Но вчера една колежка търсила в аптеката и ѝ казали, че не се продава свободно.

# 560
  • София
Мажа с Ацик, дано мине Frowning1

# 561
  • Бургас
Благодаря vici75,
и аз спортувам и се храня внимателно, ноо нищо, при мен е с храчки болки в гърлото и то сутрин само, все едно съм пяла цяла нощ, ужасно е..
Явно трябва да свикна да живея с него  Cry

# 562
Здравейте, има ли борещи се с екстрасистоли камерни,и ако има как мога да ги намаля,ужасно е

# 563
  • София
Имаш ли назначено някакво лечение от кардиолог? ММ ги пребори с лекарство (или комбинация от лекарства). Сега мноооого рядко получава.

# 564
Не нямам,кардиологът казва че нее страшно при здраво сърце,но как здраво сърце прескача на всеки 5ти удър.Правих и холтер и въпреки многото камерни прескачания. Заключение здраво сърце и само магнерич да пия при нужда.Какво изписаха на мъжа ,и как се чувства сега

# 565
  • София
Ще пиша малко по-късно, че сега пък не можел да се сети Rage
Ще потърся рецептата.
И на него му бяха казали, че не били опасни. Но както казах по-горе, сега получава много много рядко.

# 566
Благодаря за бързиет отговор!

# 567
  • Sofia
Здравейте?
Навършилите 18год ученици дължат ли потребителска такса?
Колко струва медицинско за шоф.книжка?

# 568
  • Пловдив
Може ли обикновен гипс да се смени с олекотен?

# 569
  • София
Здравейте, има ли борещи се с екстрасистоли камерни,и ако има как мога да ги намаля,ужасно е

Значи Изоптин било. Дано не бърка, че аз Изоптин съм пила за намаляване на пулса. Освен това той имаше и други оплаквания и приемаше и други лекарства, та може и самата комбинация да е повлияла добре. Във всички случаи моля консултирайте се и с кардиолога преди да вземете каквото и да било. Най-малкото дозата трябва да ви каже каква е.

Общи условия

Активация на акаунт