Бързи здравословни въпроси и отговори – 13

• 63 462
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Уж се гледа за кърлеж, имаше преди 1 г някъде, излследва се, не беше заразен и не е правил такава реакция.Нов прах и препарат няма.  Rolling Eyes

# 616
  • София
Знаете ли дали мога да използвам хининова вода за косата на дете, на 9 г.?

# 617
  • Sofia
Коя лаборатория е по за предпочитане-Цибалаб или Бодимед?

# 618
# 619
  • Пловдив
Мен ме върнаха към живота. Тоя абсцес се оказа сериозна работа.
Сега остава да мисля дали да махам сливици. Изобщо не искам на тези години...
Благодаря на всички за съветите. Колата наистина ми обираше белите работи и ги плюех. Но тя сливицата от вътре е била с гной и нямаше как без операция.
Сега остава да си преодолея параноята при всяка болка в гърлото. Joy
Бъдете здрави и се пазете!

# 620

Ако ще пускаш хормонални изследвания е по-добре в Бодимед. Иначе - няма значение.

# 621
Ако това 22 на кардиограмата е възрастта ти, както предполагам, жестоко ме съмнява да си прекарала инфаркт. Никой няма да те остави със запушена коронарна артерия.

Ти пък можв ли да ги пуснеш без обяснение. По принцип болка при вдишване не е кардиогенна.

Да, това е възрастта ми. А относно нея и възможността, да ти кажа колко по-малки хора от мен познавам с инфаркти... вече за жалост възрастта не е гаранция Cry

# 622
На 20 години, при нормален начин на живот - вероятността за инфаркт е не абсолютна нула, а отрицателна величина, освен ако няма вродено увреждане на сърцето.

Друг въпрос е начинът на живот и количествата алкохол и дрогата, които наистина могат да доведат до инфаркт и на 18 години.

# 623
Колко време се лекува невралгия? Вече 2,5 месеца пия Неуротоп 200, 2х1т.,имаше подобрение, но от два дни симптомите се завърнаха. За 10 дни в началото взимах противовъзпалително, витамини и хранителни добавки. В понеделник отново съм на преглед, но исках да разбера при мен ли е проблема или е нормално дълго време за постигане на добър резултат.

# 624
На 20 години, при нормален начин на живот - вероятността за инфаркт е не абсолютна нула, а отрицателна величина, освен ако няма вродено увреждане на сърцето.

Друг въпрос е начинът на живот и количествата алкохол и дрогата, които наистина могат да доведат до инфаркт и на 18 години.

И аз смятах абсолютно като теб, че ако не си малолетен наркоман или алкохолик, или имаш вродено болно сърце, няма как да се случи нещо толкова страшно, но аз имам приятелка, която пие само бира, не употребява нито цигари, нито наркотици, няма порок на сърцето, а беше правила 2-3 микроинфаркта и то на около 19.... ето тук например на какво би могло да се дължи това?

# 625
На некадърни кардиолози сигурно

# 626

Аз гласувам за "Бодимед". Peace

# 627
Колко време се лекува невралгия? Вече 2,5 месеца пия Неуротоп 200, 2х1т.,имаше подобрение, но от два дни симптомите се завърнаха. За 10 дни в началото взимах противовъзпалително, витамини и хранителни добавки. В понеделник отново съм на преглед, но исках да разбера при мен ли е проблема или е нормално дълго време за постигане на добър резултат.

Миналото лято ме държа около месец. Бях с интеркостална невралгия.
В началото си мислих, че никога няма да ми мине, но слава Богу, отшумя с времето...

# 628
  • Пловдив
И аз съм съм с междуребрена.
Правя упражнения,  не пия лекарства.

# 629
И аз съм съм с междуребрена.
Правя упражнения,  не пия лекарства.
Няма как да правя упражнения. При мен се появи след тежък отит и е в областта зад ушите.

Общи условия

Активация на акаунт