БУДАПЕЩА - перлата на Дунав 7

• 75 820
  • 891
  •   1
Отговори
# 105
ЗДРАВЕЙТЕ! В БУДАПЕЩА ЩЕ БЪДЕМ НАСТАНЕНИ В  Hotel Griff 3*. МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕТЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА?

# 106
ЗДРАВЕЙТЕ! В БУДАПЕЩА ЩЕ БЪДЕМ НАСТАНЕНИ В  Hotel Griff 3*. МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕТЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА?

Здравейте! Доколкото виждам хотелът се намира в Буда. Струва ми се, че е сравнително далеч от основните забележителности, които се посещават масово от туристите в Будапеща. Зависи с каква цел посещавате града-дали само за туристическите забележителности, дали за нощния живот, дали за нещо друго. Ще се наложи ако сте без кола, да ползвате градски транспорт според мен. Локацията е отдалечена от идеалния център. В близост е до основен булевард, което може би насочва, че транспортът ще е добре организиран, но наблизо не виждам метростанция.

Последна редакция: вт, 12 юни 2018, 17:56 от dream_555

# 107
Благодаря Ви! И аз видях, че е БУДА но не бях сигурна. Целта ние да отидем до Октагон. може ли да ме насочите как да стигнем. От хотела ще хванем трамвай №49 за ПЕЩА и след това не се ориентирам.

# 108
  • София
До последната, Деак Ференц, и от там може и пеш.

# 109
Момичета, от летището билет за 100Е можеше ли да се купува с евро или с карта?
Хич не обърнах внимание предния път, а този път мисля да пътувам без да обменям форинти от БГ.

# 110
Здравейте! Искам да попитам  живеещите в Будапеща  - от Октагон бистро може би ще се прибираме около 23.00часа към хотел Griff. дава ми вариант до последна спирка на трамвай №6. От том с трамвай №2 до Fovam ter и от там с трамвай №49, но има нещо на унгарски за ремонт építkezés
"A következő járat(ok) közlekedése építkezés miatt az alábbiak szerint módosul: * A 47B villamos Kamaraerdei Ifjúsági Park és Deák Ferenc tér M között nem közlekedik. A 41-es, 47-es, 49-es villamos igénybevételét ajánljuk. * A 48-as villamos Deák Ferenc tér M és Savoya Park között nem közlekedik. A 17-es, 47-es, 49-es villamos igénybevételét ajánljuk." - m.bkkinfo.hu
В сила от 26.05.18 г., 0:00 ч. до 6.07.18 г., 23:59 ч.
. моля Ви дайте предложения. Искаме максимално да разгледаме Будапеща и този маршрут ни устройваше.

# 111
Последен въпрос от мен.
Ще остана 3дни в Будапеща и въпросът ми е да закупя 72часова карта за транспорта или блок от 10билета.
Но не мога да разбера билетите само метрото ли включват или и останалият вид транспорт и как точно се използват?

# 112
  • София
Според мен 72 часова си купи. Така като чета за 10-те билета ( използват се за всички видове транспорт), важат 80 мин., след валидирането в превозното средство, през деня, и 120 мин. вечер. А и да следиш колко пъти се качваш, че да ти стигнат 10 билета. Неудобно е за мен. Малко по-скъпа е 72 часовата, но не мислиш повече за билети. Така мисля аз.

# 113
  • Пловдив
И аз на същото мнение.. Simple Smile
П.п. на теб ти хареса,май ..щощ толкоз скоро се връщаш!

# 114
Здравейте! Искам да попитам  живеещите в Будапеща  - от Октагон бистро може би ще се прибираме около 23.00часа към хотел Griff. дава ми вариант до последна спирка на трамвай №6. От том с трамвай №2 до Fovam ter и от там с трамвай №49, но има нещо на унгарски за ремонт építkezés
"A következő járat(ok) közlekedése építkezés miatt az alábbiak szerint módosul: * A 47B villamos Kamaraerdei Ifjúsági Park és Deák Ferenc tér M között nem közlekedik. A 41-es, 47-es, 49-es villamos igénybevételét ajánljuk. * A 48-as villamos Deák Ferenc tér M és Savoya Park között nem közlekedik. A 17-es, 47-es, 49-es villamos igénybevételét ajánljuk." - m.bkkinfo.hu
. моля Ви дайте предложения. Искаме максимално да разгледаме Будапеща и този маршрут ни устройваше.

АЗ ДА СИ ПОБУТНА ПИТАНЕТО.

# 115
  • гр. София

Не е толкова трудно, гугъл преводач:
"строителство
"Следните маршрути ще се променят в следствие на строежа, както следва: * Електрическа трамвайна линия 47B между младежки парк Kamaraerdei и площад Deák Ferenc M. Не използвайте трамваи 41, 47, 49. * А 48 трамваи с площад Deák Ferenc между М и Савоя Парк не използвайте трамваите 17, 47, 49. "- m.bkkinfo.hu"
т.е. маршрутизирай отново.

# 116

Не е толкова трудно, гугъл преводач:
"строителство
"Следните маршрути ще се променят в следствие на строежа, както следва: * Електрическа трамвайна линия 47B между младежки парк Kamaraerdei и площад Deák Ferenc M. Не използвайте трамваи 41, 47, 49. * А 48 трамваи с площад Deák Ferenc между М и Савоя Парк не използвайте трамваите 17, 47, 49. "- m.bkkinfo.hu"
т.е. маршрутизирай отново.

Да и аз това си го ппреведах, но нищо не разбрах. Затова се обръщам към живеещите в Будапеща ако може да ми кажат да ли може да се приберем по този маршрут или ще ми предложат друго.

# 117
Отворете си гугъл мапс на телефона и той най-добре ще ви покаже от мястото където сте, какъв транспорт да вземете, за да се приберете до хотела.
Изключително добре работи и е супер точен.

Взех 72часова карта, идеално ми беше.
Ако има и други, които като мен се чудят, на летището може да се плаща с карта, няма никакъв проблем.

# 118
  • Пловдив
Отворете си гугъл мапс на телефона и той най-добре ще ви покаже от мястото където сте, какъв транспорт да вземете, за да се приберете до хотела.
Изключително добре работи и е супер точен.

Взех 72часова карта, идеално ми беше.
Ако има и други, които като мен се чудят, на летището може да се плаща с карта, няма никакъв проблем.
На същото място ли отседна?

# 119
  • някъде ... тук ...
Аз ползвах приложението за градския транспорт - BKK FUTÁR. Дава и спирки, линии, най-близки станции/автомати за билети и време на пристигане на превозното средство.

Общи условия

Активация на акаунт