Американски колеж - единадесета тема

• 92 580
  • 763
  •   1
Отговори
# 450
Зная, че няма да ми повярвате. Но това е истината. И сега детето ми е в ужасно състояние. Забравих да добавя и няколко призови места по състезания и 8 място на ЕК. Както и да е. Животът е шарен.
Вярвам ти на 200%.
И искрено ви съчувствам.
Тази година приемат повече деца. И момичетата традиционно са с по-висок бал от момчетата, а при резервите пола не играе.
Имате шанс. Стискам ви палци.

# 451
  • София
Тази година с увеличения с 40 деца прием според мен 108то момиче е 100% вътре. Елексир, после ще ме черпиш една боза.

# 452
  • софия
Зная, че няма да ми повярвате. Но това е истината. И сега детето ми е в ужасно състояние. Забравих да добавя и няколко призови места по състезания и 8 място на ЕК. Както и да е. Животът е шарен.

eleksir, изчакайте и обявяването на резерви. Чак тогава се ядосвайте! Сега успокой детенце и го прегърни, дай му кураж, покажи светлата страна на нещата!

Аз определено мисля, че ще има поканени резерви Simple Smile

# 453
  • софия
Тази година с увеличения с 40 деца прием според мен 108то момиче е 100% вътре. Елексир, после ще ме черпиш една боза.
40? не са ли 20?

# 454
  • София
Благодаря на всички! Шарки, няма да е боза Stuck Out Tongue Winking Eye

# 455
  • София
20 момичета и 20 момчета повече. Още 2 класа. Моят син беше на 92ро място, с официален прием 80 момчета/80 момичета и поканване на следващите 20 от всеки пол. Сега приемът е официално по 100 на пол, вероятно ще канят още по 20 момчета и момичета и след това, ако не съберат 200 записани деца, ще канят след 120 място. Всяка година приемат поне 40-45 деца, които  не се записват (отишли да пробват или предпочели СМГ, НЕГ, или дори  провинциален техникум // имаме такъв случай с първи братовчед (по бащина линия) на малкия ми син)//, така че 108 си е съвсем приета.

# 456
  • София
Благодаря на всички! Шарки, няма да е боза Stuck Out Tongue Winking Eye
Някои от четящите тук могат да свидетелстват, че много обичам боза Simple Smile . И ми личи.

Елексир, аз вече го писах тук по повод 92рата позиция на сина ми (при 80 прием): понеже пишеше статус "резерва", ММ не повярва, че малкия е приет и аз, от вълнение и притеснение, се обадих по телефона на Колежа да питам.

# 457
Мисля, че е малко по-различно, Шарки.
Канят да се запишат първите 100 момчетата и 100 момичета, но после канят резерви за незапълнените места до    90. Примерно от поканените се запишат 89 момичета и 70 момчета, тогава канят 21 деца от резервите с най-висок бал, без оглед на пола.

# 458
  • София
40? не са ли 20?
Прочетох пак какво пише на сайта на Колежа, сега гледам, че са верно 20, а не 40. Но и при това положение, 108 е в рамките на 10те повече момичета.

# 459
  • София
 Моля, моля, още преди седмица-две писах, че очаквам да поканят първите 15-тина резерви.   
Вероятно до 15 няма да се стигне, но около или малко над 10, се надявам да се зарадват. И аз ще си чакам почерпката.

Последна редакция: пт, 30 мар 2018, 19:27 от Prizma

# 460
  • София
Ще черпим всички ви Simple Smile
Благодаря ви за оптимизма!

# 461
  • софия
Сега, ако ще се прави почерпка, очаквам да съм в кюпа, защото аз първа успокоих eleksir днес Simple Smile

eleksir, горе главата ей Simple Smile

П.с обаче, ако се окаже, че не сме прави не знам каква точилка ще ни гони (споко, прави ще сме)

# 462
Елексир, раздели моля моя айран между тези меркантилни души Wink

# 463
  • София
Направо ще отворя баничарница Joy

# 464
хубаво върви почерпката; за мен една боза до поискване офис еконт Simple Smile  може ли?
(това писах преди офертата за баничарница)

честно казано много нерви се хвърлят по тези изпити, не мислите ли?
миналата година по спомен 101 момче не беше поканено, при прием 80/80 м/момчета и поканени първите 100/100
казваха, че 105тото момче предишната година не е било поканено и да не подценяваме нежния пол, момчетата не бяха ли с по-висок бал миналата година?

eleksir с такива качества, Вашето дете ще се справи добре на много места.

Последна редакция: пт, 30 мар 2018, 19:52 от mimi_block

Общи условия

Активация на акаунт